Legfontosabb témák

Kedvezőbb és rugalmasabb rendszert akar a Fidesz ifjúsági szervezete.

Elsősorban a menekültügyről, továbbá szociális kérdésekről szólt az osztrák parlamenti választásokon legesélyesebb három párt elnökének televíziós vitája, amelyet pénteken, pontosan egy hónappal a választás előtt rendeztek a felső-ausztriai Linzben.

Október végééig 40-50 járatát törli a Ryanir. Az ír fapados mindent és mindenkit hibáztat: a légiirányítási kapacitások szűkösségét, a sztrájkokat, az időjárást, no meg a szabadságra menő pilótákat és utaskísérőket.

Alig egy héttel a szeptember 24-i szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás előtt a német választók majdnem 40 százaléka még a bizonytalanok táborába tartozik - mutatta ki egy pénteken ismertetett felmérés.

Míg az Európai Unió a világ népességének 7 százalékát adja, a GDP-jének pedig a 23 százalékát, addig a globális szociális kiadások közel 40 százalékát ez a közösség költi el - mutatott rá Áder János köztársasági elnök, vitatva a szociális válság felé haladó Európa képét az Arraiolos-csoport csütörtöki máltai találkozóján.

Máris fordulhatunk a MOL sztorira. Szóval! ez a 24000 forint egy ismert és hírhedt szint. Az OMW felvásárlási szándék előtt, itt kezdte vásárolni az “Orosz” a papírokat, historikusan ez egy gigantikus ellenállás zóna. 2007 júniusban járunk, 22 napot küzdött a MOL a 24000 forinttal, majd 30200 forintig repült az árfolyam (június 26.) Később 2011 -ben ...

A Twitter közösségi portál használatakor az eszközhöz előszeretettel folyamodó Donald Trump amerikai elnökre is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bárki másra - jelentette ki Jack Dorsey, a mikroblog-szolgáltató vezérigazgatója a kölni dmexco informatikai kiállításon.

Legalább kétmillió ember parlagfű-allergiás Magyarországon....

A 3400 milliárd forintot elérő "Modern Városok Program irányítására, felügyeletére kért fel a miniszterelnök. Ez az ország legnagyobb fejlesztési programja" - többek között erről beszélt a Magyar...

Magyarországon legalább 2 millió ember szenved parlagfű-allergiától.

Egyelőre eredménytelen a harc a parlagfű ellen.

Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból. Továbbra is a gépkezelői tanfolyamok a legkeresettebbek, de idén a targoncavezető és emelőgépkezelő mellé a gázcseretelep-kezelő képzés is felkerült a dobogóra. Így alakult át az ipari OKJ-s képzések toplistája 2017-ben.

Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból. Továbbra is a gépkezelői tanfolyamok a legkeresettebbek, de idén a targoncavezető és emelőgépkezelő mellé a gázcseretelep-kezelő képzés is felkerült a dobogóra.

DAX: ma reggel már ostromolja a 12400 pontos óriás ellenállást, aminek áttörése vihetné a mindenkori csúcs felé (12951 pont, 2017.06.20.). Reggeli elemzés Nemzetközi Értékelés Hurrá! Nem kaptunk ezen a hétvégén sem atomot a nyakunkba! Köszönjük neked Világ! – Most komolyan, ennyire majomka vagy és szemlélteted a majomságodat, vagy tényleg aggódtál, hogy jön az atomháború a ...

A jóslattal a Rosznyefty vezetője állt elő.

A Diákhitel Központ 2017. szeptember 6-tól vezeti be a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokon alapuló (SZEÜSZ) elektronikus aláírással történő szerződéskötést. Az innovatív és ügyfélbarát lépés lehetővé teszi a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, hogy személyes megjelenés, illetve papír alapú dokumentumok kitöltése, leadása nélkül köthessenek diákhitel-szerződést. Az e-aláírással történő szerződéskötés feltétele, hogy az igénylés a Neptun felületen keresztül induljon, és az igénylőnek legyen ügyfélkapus hozzáférése.

Nyaralás ide, uborkaszezon oda, a BUX augusztusban úgy szárnyra kapott, hogy innen már akár egyenes út vezethet a 40 ezres álomhatárig. A kedvező gazdasági kilátások és értékeltségi szint mellett ezért vétek lenne kihagyni a hazai tőzsdét a portfólióból – tanácsolja a K&H, a legnagyobb vagyonnal rendelkező hazai indexkövető alap, a K&H navigátor alap kibocsátója.   ...

A magyar gazdaság nem konvergál a fő külkereskedelmi partnernek tekinthető Németország fejlettségéhez, az utóbbi 10 év csalódása részben a termelékenység alacsony növekedési üteme, részben a válság...

Az életközépi válság valóban létezik, ugyanis kutatások bizonyítják, hogy 40-50 éves kor között vagyunk a legboldogtalanabbak, hogy azután évről évre egyre boldogabbak legyünk. De miért van ez? És mit lehet tenni ellene?

A Nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskola épületeinek felújítására, bővítésére 430 millió forintot nyert el a Szekszárdi Tankerületi Központ az Emberi Erőforrások Minisztériumától.

A Scania 140 darab tömegközlekedésben használt buszt szállít Oslótól, a norvég fővárostól dél-nyugatra található Kristiansand városába. A buszokkal együtt a Scania Fleet Care szolgáltatást is adja a svéd cég, teljes körű felelősséget vállalva ezzel a flotta javításáért és karbantartásáért.

Neptun vagy ETR és ügyfélkapu kell hozzá.

A Diákhitel Központ Zrt. bevezeti az elektronikus aláírással történő szerződéskötést, így szerdától online is igényelhető a diákhitel - jelentette be Bugár Csaba, a társaság vezérigazgatója szerdán, Budapesten sajtótájékoztatón.

Az innovatív és ügyfélbarát lépés lehetővé teszi a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, hogy személyes megjelenés, illetve papír alapú dokumentumok kitöltése, leadása nélkül köthessenek Diákhitel szerződést.

A Diákhitel Központ Zrt. bevezeti az elektronikus aláírással történő szerződéskötést, így szerdától online is igényelhető a diákhitel – jelentette be Bugár Csaba, a társaság vezérigazgatója szerdán, Budapesten sajtótájékoztatón. Ez a lépés lehetővé teszi a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, hogy személyes megjelenés, illetve papír alapú dokumentumok kitöltése, leadása nélkül köthessenek diákhitel szerződést. Az elektronikus aláírással történő ...

A Diákhitel Központ 2017. szeptember 6-tól elsők között vezeti be a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokon alapuló (SZEÜSZ) elektronikus aláírással történő szerződéskötést. Az...

A Diákhitel Központ Zrt. bevezeti az elektronikus aláírással történő szerződéskötést, így szerdától online is igényelhető a diákhitel - jelentette be Bugár Csaba, a társaság vezérigazgatója.

Szeptember 6-tól e-aláírással, személyes megjelenés és papír alapú dokumentumok nélkül is igényelhető a Diákhitel – jelentette be a Diákhitel Központ.

A Diákhitel Központ szeptember 6-tól vezeti be a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokon alapuló (SZEÜSZ) elektronikus aláírással történő szerződéskötést, így lehetővé teszi a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, hogy személyes megjelenés, illetve papír alapú dokumentumok kitöltése, leadása nélkül köthessenek Diákhitel szerződést. Az e-aláírással történő szerződéskötés feltétele, hogy az igénylés a Neptun felületen keresztül induljon, és az igénylőnek legyen ügyfélkapus hozzáférése.

A Diákhitel Központ 2017. szeptember 6-tól elsők között vezeti be a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokon alapuló elektronikus aláírással történő szerződéskötést - adta hírül a cég. Az ... ...

Bemutatták a Leaf új modelljét. Októberben dobják piacra Japánban, Európa és az USA januárban kap belőlük.

Itt a grandiózus lőtérprogram első üteme, eléggé megszaladtak a költségek.

Mutatjuk, milyen befektetési stratégiát érdemes követni....

Idén és jövőre 40 lőteret építtethet a kormány és további 67 kiviteli tervei készülhetnek el 1,2 milliárd forintból.

Emlékezzünk: az andorrai égés óta 1000 forint minden tikett.

Rosszul alakulnak a bevételek, ezért kell menni a munkásoknak. Arról még nincs hír, hogy Magyarországon is lesznek-e elbocsátások.

Rosszul alakulnak a bevételek, ezért kell menni a munkásoknak. Arról még nincs hír, hogy Magyarországon is lesznek-e elbocsátások.

A kiadások a teljes jegyár mellett is elviszik mérkőzésenként a bevétel 50-60 százalékát, Svájc fogadása volt a csúcspont.

A Harvard University két kutatója közel 200 dokumentumot tanulmányozott, melyek a cég klímatudományról szóló kommunikációjához kapcsolódtak. A vállalat elferdítette a tényeket és félrevezette a közvéleményt, köztük a részvényeseit. Utóbbiak megtévesztése bűncselekménynek számít, ezért folyik vizsgálat az Exxon ellen.

Összesen 19 milliárd forint adóval lógnak a budapesti vállalkozások.

„A britek lehetetlen Brexit-alkut akarnak” – ezzel a megjegyzéssel folytatódott a szópárbaj az Európai Bizottság és a kilépésről tárgyaló londoni kormány között. Brüsszelben ismét azt hangoztatták, hogy a britek felkészületlenek, míg a másik oldal szerint „zsarolni próbálják őket”.

A fiatal programozó vallott, akinek sikerült....

A határvédelmi költségek 50 százalékának megtérítését várják Brüsszeltől.

A nemzetközi sajtóban már-már napi szinten kerül elő az "early retirement", mint fogalom, de a "korai nyugdíj" lehetősége már beszivárgott hazánkba is. Ma már egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy...

Hétfőn átmenetileg 64 dollár felett is járt, azaz új történelmi csúcsot ért el a Bitcoin kistestvérének is nevezhető Litecoin, amely így év eleje óta 1380%-ot drágult. Az elképesztő szárnyalásnak az...

A lehető leghamarabb érdemes visszafizetni a tanulmányokhoz fölvett kölcsönt, mert sokat takaríthat meg a család.

A Whole Foods felveszi a versenyt a Wal-Marttal.

A LinkedIn készített egy közösségi média marketing tartalom-kutatást, amelyben megvizsgálta az elmúlt év 40.000 legsikeresebb tartalmának sajátosságait. Wow! Mikor megláttam, hogy az eredményeket közzétették, remegő ujjaim megcsúsztak néhányszor a billentyűzeten, mialatt átnavigáltam magam az e-mailből a cikkre — és most csak picit túloztam.

A magyarok 20 százaléka az elmúlt három évben egyszer sem tudott elmenni nyaralni, 39 százalékuk pedig valószínűleg idén sem utazik sehova pihenni, jellemzően anyagi okok miatt - derül ki a K&H biztos jövő indexéből. Azoknak, akiknek van lehetőségük elutazni a többségük a családi körben vagy a párjukkal kettesben eltöltött, vízparti vakációt választja. A pihenést szolgáló nyaralás ellenére a megkérdezettek mindössze 4 százaléka állította azt, hogy sikerült valóban kipihennie magát.

23600-as lokális csúcsának átlépése után hamar érkezett az újabb megtorpanás az olajvállalat árfolyamánál.

A szocialisták azt is akarják, hogy valóban kétszer annyi családi pótlékot kapjanak a családok szeptemberben, és ne az legyen, hogy egyszerre kapnak meg kéthavit.

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette Főállású Angyal Programját, amelynek nyertesei a Vodafone Magyarország Alapítvány jóvoltából egy éven keresztül havi bruttó 400 ezer forintos fizetést ... ...

Megvan az első börtönbüntetésre ítélt szereplője a Volkswagen két éve robbant dízelbotrányának: egy mérnököt ítélt el Detroitban a szövetségi bíróság 40 hónap börtönre.

Már eddig is jelentős változásokat érzékelhettek a takarékszövetkezeti ügyfelek. Nagyon sok takarék neve tűnt eddig el, és tűnik el még idén a piacról, de az is látszik, hogy magukkal visznek számos fiókot ... ...

A térburkolatot és az utcabútorokat is lecserélik. Ez a Valton vezérének is jól jön, aki két vendéglátóhelyet is üzemeltet a téren.

Hamarosan kezdődik az új tanév, a felsőoktatással járó költségeket pedig nem minden család tudja kigazdálkodni. Nemcsak a tandíj, de a lakhatás és a vidékről felköltözés is sok extra kiadással jár. Ezért is jelent nagy segítséget a Diákhitel, amit a következőkben részletesen is bemutatunk. A témánál a pénzügyek kezelésére helyezzük a hangsúlyt, egy példán keresztül pedig […]

Előre nem látható okok miatt, természetesen.

A kulturális államtitkárság és a milánói expóbiztosság után most startupokat menedzsel a költő-politikus, aki 400 millió adóforintot kapott új hobbijára.

Az Erste 24,2 euró, azaz 7 346 forintos célárat határozott meg. A vizsgálat során a Link akvizícióját már beépítették modelljükbe. Úgy látják, hogy a agyon töredezett piacon további akvizícióra lehet számítani, ám ezt egyelőre figyelmen kívül hagyták. A cég a maga hatékonyságán és a kamion számán keresztül is növekszik, plusz a megtermelendő kézpénzt akvizíciókra használhatja ...