Legfontosabb témák

Mutatjuk, pontosan melyik palackot keresd....

Kreatív megoldásokat talált a hipermarketeket üzemeltető francia cég az Orbán-kormány ötleteire: konferenciaközpontot, fitnesztermet, lakásokat épít az Auchan ingatlanfejlesztő cége. Mindez a plázastop és a veszteséges gazdálkodás tilalmának legyűrésében is segíthet.

Van olyan élelmiszer-kereskedelmi lánc, ahol a webes értékesítés már eléri a teljes forgalom negyedét....

Túl olcsón adják a láncok az külföldi UHT tejeket, a magyar hatóságoknál és Brüsszelben is bejelentést tett a terméktanács.

A tej terméktanács szerint sumákolás nélkül nem lehetne ilyen olcsó a szlovák tej. Be is jelentették a boltokat a NAV-nál.

Az Auchan Retail Magyarország megnyitotta első magyarországi szupermarketjét Szekszárdon. A lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása és online áruháza mellett egy újabb formátummal erősítse magyarországi, valamint dunántúli pozícióját, és még szélesebb körben tegye elérhetővé az Auchan márkát a lakosság számára.

30 új szupermarketet nyit az cég Magyarországon....

Tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez az Auchan Magyarország Kft. 2018-ban Magyarországon, a kereskedelmi cég az elkövetkező években 30 szupermarketet nyit, és erőteljes expanziót tervez.

Tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez az Auchan Magyarország Kft. 2018-ban Magyarországon, a kereskedelmi cég az elkövetkező években 30 szupermarketet nyit, és erőteljes expanziót tervez – közölte a kft. az MTI-vel szombaton. A társaság szupermarket-hálózatának első üzletét szombaton Szekszárdon nyitotta meg; a lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása valamint online áruháza mellett ...

Tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez az Auchan Magyarország Kft. 2018-ban Magyarországon, a kereskedelmi cég az elkövetkező években 30 szupermarketet nyit, és erőteljes expanziót tervez - közölte a kft. az MTI-vel szombaton.

Az Auchan Retail Magyarország megnyitotta első magyarországi szupermarketjét Szekszárdon. A lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása valamint online áruháza mellett egy újabb ... ...

Valami olyasmit kaptak a szekszárdiak, ami még nem volt idehaza.

Hasonló béreket fizethet az Auchan, mint a Tesco, de a szakszervezetek gyengébbek nála. Létszámcsökkenés az Auchannál ugyanúgy volt, mint a másik hipernél. Azt azonban még nem tudni, hogy a francia gyökerű ... ...

Az Auchan kiskereskedelmi lánc mostantól Budapest egész területén vállal házhoz szállítást, a fővárosban így már négy lánc kínálja ezt a szolgáltatást.

Már nem csak egyes kerületekben, hanem Budapest egész területén működik az Auchan házhozszállítási szolgáltatása.

Eddig csak néhány kerületben volt elérhető a szolgáltatás, komoly vetélytársat kap a Tesco.

Beváltotta korábbi ígéretét az Auchan: bármelyik budapesti kerületbe szállít az Auchan. Most már Budapest teljes területén lehet rendelni az Auchantól, a boltlánc ugyanis az összes kerületre kiterjesztette ... ...