Legfontosabb témák

A főműsoridős időszakban minden este az RTL Klub fölényesen nyerte a nézettségi versenyt, pedig a TV2 előzetesen úgy tűnt komoly arzenállal indul harcba az év végén. Ezzel szemben nem csak a hétköznapokon, de immár vasárnap sem sikerült tartaniuk a tempót.

Ez több mint a harmada az MNB 81 milliárdnyi NER-es kötvényének.

30 milliárdnyi kötvénnyel szállna be a TV2 csoport az MNB vállalati kötvényprogramjába.

Úgy tűnt, hogy a TV2 késő őszi műsorrendje fel veheti a versenyt az RTL Klubéval. A nézők azonban másképp gondolták, a nagy vesztes Majka és a Nyomd a gombot, tesó lett, amit túlzás nélkül nevezhetünk bukásnak. A TV2 most egy trükkel próbál életet lehelni az esti műsorkínálatba.

Hiába indított új műsorokat a TV2, azok az első hét eredményei alapján nem tudták felvenni a versenyt az RTL Klub gasztroműsorával, a Konyhafőnök minden este simán verte a Mintaapákat és a Nyomd a gombot tesót. A TV2 így csak vasárnap vigasztalódhatott.

J. Gábor dörzsölt „reorganizációs szakember”. Mindkét esetben megúszta a vádemelést.

Egy látványos showműsor váltja december elejétől a Sztárban sztár leszek című műsort. Utóbbi az X-Faktor indulása előtt vitte a vasárnapokat, ám az elmúlt hetekben az RTL-es tehetségkutató nyerte a hét utolsó estéjét.

Az elmúlt másfél év kiélezett csatározása után az utóbbi hetekben ismét ellépett az RTL Klub a TV2-től, és számottevő előnyre tett szert. A siker titka, hogy hétköznapokon a TV2 ezúttal nem tudott olyan programmal előállni, ami tartotta volna a lépést az RTL-es műsorokkal, ráadásul az X-Faktor is bivaly erős a hétvégéken. Most azonban ismét új műsorok jönnek.

Horváth Gyula, a C3S Elektronikai Fejlesztő Kft. alapítója és ügyvezetője kapta a fődíjat az EY Az Év Üzletembere program gáláján, így ő képviseli Magyarországot a verseny globális döntőjében. A díj másik két nyertese Sebő Gyula, a K9-Sport Kft. vezetője és Simon Tamás, a Qualysoft alapítója a független bírálóbizottság értékelése szerint.A zsűri különdíjjal ismerte el azokat az üzletembereket, akik a vállalkozói szellemiség, az életminőség fejlesztése, a közös értékteremtés, a digitális megoldások, az újgenerációs gyártástechnológiák területén értek el kiemelkedő eredményeket. A bizottság döntése szerint Varga Mihály (KÉSZ Csoport), Dr. Mihalik Zsuzsa (All You Can Move), Ludwig Klára (JÓKenyér), Kishonti László (AImotive) valamint Jójárt Rita és Márkus Zsolt (Veresi Paradicsom) részesült a díjakban.

November 11-től új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2.