Legfontosabb témák

Megjelent a családi házak és társasházak komplex fűtéskorszerűsítését, kazán- és konvektor cseréjét, illetve a kiegészítő elemek, például kémények felújítását, cseréjét […] The post Meleget adó kazánok – Folytatódik az “Otthon Melege” program appeared first on Házfórum.

Folytatódik az Otthon Melege program, megjelent a családi házak és társasházak komplex fűtéskorszerűsítését, kazán- és konvektorcseréjét, illetve a kiegészítő elemek, például kémények felújítását, cseréjét támogató pályázat.

Folytatódik az Otthon melege program, csütörtökön megjelenik a családi házak és társasházak komplex fűtéskorszerűsítését, kazán- és konvektorcseréjét, illetve a kiegészítő elemek, például kémények felújítását, cseréjét támogató pályázat - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Több körben nyílnak meg a pályázatok.

Két pályázati körrel folytatják az Otthon melege programot, most a fűtéskorszerűsítésre, májusban pedig háztartási gépek cseréjére adnak támogatást.

Műszaki és pénzügyi megoldás is van a lakáso kfűtéskorszerűsítésére.

Február 24-én indul a lakossági hitelprogram energiahatékonysági korszerűsítések támogatására. Az Otthon Melege Program is folytatódik, melynek keretében a háztartási nagygépek cseréjét és a fűtéskorszerűsítést vissza nem térítendő forrásból támogatják majd.