Legfontosabb témák

Ami igazán fontos, az a bizalom, a szakmaiság és felkészültség, valamint a gyorsaság – jelentette ki a CIB Bank kisvállalati szegmensének vezetője.

Imádják az emberek az ingyenes bankszámlát, amikor nincs se havi díj, se tranzakciós költség. Az egyik ilyen a CIB ECO bankszámla, ami ha a Bankmonitoron keresztül igénylik, 2 évig ingyenes. Vigyázat, a bankfiókban közvetlenül nem érhető el! Megnéztük, mik az ingyenesség feltételei, mit kell mindenképp teljesítened, illetve mi jelenthet mégis költséget. A CIB ECO bankszámla, […] The post Mit várnak tőlünk azért, hogy 2 évig ingyenes legyen egy bankszámla? appeared first on Bankmonitor.hu.

Imádják az emberek az ingyenes bankszámlát, amikor nincs se havi díj, se tranzakciós költség. Az egyik ilyen a CIB ECO bankszámla, ami ha a Bankmonitoron keresztül igénylik, 2 évig ingyenes. Vigyázat, a bankfiókban közvetlenül nem érhető el! Megnéztük, mik az ingyenesség feltételei, mit kell mindenképp teljesítened, illetve mi jelenthet mégis költséget. A CIB ECO bankszámla, […] The post Mit várnak tőlünk azért, hogy 2 évig ingyenes legyen a bankszámla? appeared first on Bankmonitor.hu.

Imádják az emberek az ingyenes bankszámlát, amikor nincs se havi díj, se tranzakciós költség. Az egyik ilyen a CIB ECO bankszámla, ami ha a Bankmonitoron keresztül igénylik, 2 évig ingyenes. Vigyázat, a bankfiókban közvetlenül nem érhető el! Megnéztük, mik az ingyenesség feltételei, mit kell mindenképp teljesítened, illetve mi jelenthet mégis költséget. A CIB ECO bankszámla, […] The post Mikor kell fizetni még egy 2 évig ingyenes bankszámláért is? appeared first on Bankmonitor.hu.

Már tudható, hogy mely bankok indulnak el július 1-jével a Babaváró hitellel. Megmutatjuk, hogyan adhatod be az igénylésed, illetve mennyi idő alatt kell a bankoknak elbírálniuk azt. A bankok, amelyeknél elérhető lesz július 1-től a Babaváró hitel Takarék Csoport Erste Bank Raiffeisen Bank CIB Bank Budapest Bank OTP K&H MKB Sberbank UniCredit Bank Gránit Bank […] The post Hol igényelhető július 1-től a Babaváró hitel, és hogyan igényelhetem? appeared first on Bankmonitor.hu.

A BT telekomtársaság lesz az új főszponzora az angol focibajnokságnak és a Wembley Stadionnak - számolt be a CNBC. Az angol labdarúgó szövetség (FA) 5 éves szerződést írt alá a BT telekomcéggel,...

Korábban volt pár igen szűkös éve a ma már MOL Fehérvár FC néven futó székesfehérvári focicsapatnak, amikor a tulajdonosnak milliárdokat kellett bepótolnia. A türelem és a kitartás mostanra meghozta a gyümölcsét.

Van üzlet a magyar fociban, közel négymilliárdos profitot hozott tavaly a Videotonról Mol Vidire átkeresztelt csapat.

Átírták a sárga- és piros lapokra, a kezezésre, a 11-es rúgásra és a cserékre vonatkozó szabályokat is.

A CIB Banknál negyedik éve nő a kisvállalkozások hitelfelvételi kedve.

Negyedik éve nő a CIB Banknál a kisvállalkozások hitelfelvételi kedve, ami pozitív üzleti hangulatra és jövőképre utal. Ez a tendencia a keleti régiót is jellemzi, azaz Kelet-Magyarországon is szívesen ... ...

Negyedik éve nő a CIB Banknál a kisvállalkozások hitelfelvételi kedve, ami pozitív üzleti hangulatra és jövőképre utal. Ez a tendencia a keleti régiót is jellemzi, azaz Kelet-Magyarországon is szívesen vesznek fel hitelt a legkisebb cégek is. 

A CIB Bank kisvállalati szegmensében a kihelyezett hitelállomány 2016-2018 között 17 százalékkal nőtt, az idei év végére a 23 százalékot is elérheti a növekedés - közölte a társaság. A magyar...

A következő szezontól tízperces kiállítás jár majd a sárga lap.

Az OTP megegyezett az Apple-lel, így elérhetővé vált az Apple mobilfizetési szolgáltatása Magyarországon, azaz az iPhone-felhasználók is kipróbálhatják itthon az NFC-s mobilfizetést - jelentették be...

Az mfor.hu információi szerint heteken belül a CIB Bank, augusztustól pedig az Erste Bank is bevezeti az iPhone-készülékekkel rendelkezők részére mobilbankos fizetést, aminek részleteiről az OTP Bank ma délelőtt tart sajtótájékoztatót.

A hazai nagybankok közül a többségnél jól indult az első negyedév, ám többeknek csökkent tavalyhoz képes a profitja. A CIB viszont kifejezetten gyengén indított. Összességében véve kiváló első három hónapon ... ...