Legfontosabb témák

Kevesebb mint másfél év alatt érte el a 126 ezer felhasználót a CIB Bank mobilalkalmazása. Az alkalmazás legutóbbi frissítésével idén nyáron lehetővé vált a személyi kölcsön teljesen online igénylése is.

Sikeresnek bizonyult a CIB Bank tavaly elindult digitalizációs programja: az első lépcsőben bevezetett mobilalkalmazást már több mint 126 ezer ügyfél használja, az alkalmazásba 2,5 másodpercenként belép valaki.

A mobilalkalmazásba 2,5 másodpercenként belép valaki, lcserélik az internetbankot és lassan száműzik a papírt a bankfiókokból - dübörög a digitalizáció a CIB-nél.

A CIB Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, a minősített termékek forgalmazását a hitelintézet akár azonnal megkezdheti - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel.

A CIB Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, a minősített termékek forgalmazását a hitelintézet akár azonnal megkezdheti - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel. A jegybanki közlemény kitér arra: az MNB hétfőn értesítette a CIB Bankot, hogy pozitívan bírálták el a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek forgalmazására vonatkozó pályázatát. Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa a minősítési keretrendszer megalkotásával sztenderdizált, egyszerűen összehasonl...Facebook Google Plus Twitter

Mostantól ők is kínálhatnak minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket.

Már a CIB Bank is kínálhat Minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, így a fogyasztók még több intézmény kínálatából választhatják ki a számukra legkedvezőbb lakáscélú kölcsönt.

A CIB Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, a minősített termékek forgalmazását a hitelintézet akár azonnal megkezdheti – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel. A jegybanki közlemény kitér arra: az MNB hétfőn értesítette a CIB Bankot, hogy pozitívan bírálták el a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek forgalmazására vonatkozó pályázatát. Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa ...

Portugál és francia klubok kaszáltak a legtöbbet az átigazolási piacon, az angolok pedig csak szórják a pénzt. Hatalmas üzlet az utánpótlás-nevelés.

Egy salátatörvénybe rejtett mondattal oldanák meg, hogy biztosan titkos legyen, hogyan és honnan áramlik a TAO-pénzt a magyar sportba, többek között a fociba.

Egy több száz oldalas salátatörvénybe elrejtett rövid mondat válthatná valóra Orbánék álmát.

CIB Alapkezelő: "Mario Draghi EKB elnök semmi lényegeset nem mondott a jegybankárok Jackson Hole-ban tartott konferenciáján augusztus 26-án. Mivel kötvénybefektetőknek (és tegyük hozzá az EUR-USD...

Egyre több banknak tetszik meg az ötlet, hogy a meglévő ügyfeleit bírja rá, hogy szerezzenek új ügyfelet. Most éppen a CIB Bank jött ki egy ilyen programmal, 5 vagy 10 ezer forintot ad az ajánló és az ajánlott ügyfélnek is, vagyis ennyit kaptok mind a ketten, ha valaki új ügyfelet visz a bankhoz. Az akció részletei itt. Köszönjük Tamásnak a

A CIB Bank egyedüliként két díjban is részesült az idei EXIM Gálán.