Legfontosabb témák

Az idén még 4,8 százalékos, azonban jövőre 3-3,5 százalék közelébe csökkenhet a magyar gazdaság növekedési üteme, amely azonban a továbbra is az Európai Unió (EU) tagországai között az egyik legmagasabb lesz - derült ki a CIB Bank által az MTI-nek küldött elemzésből.

Gyenge lábakon áll Gulyás Gergely indoklása, amivel a kormányzat focimániáját, valamint a sportba ölt milliárdok létjogosultságát próbálta megvédeni. A labdarúgásba irányított pénzeknek csak egy töredéke mehetett az utánpótlás-nevelésbe összesítésünk alapján.

Az UEFA nyilvánosságra hozta annak az 50 játékosnak a névsorát, akik közül a szurkolók kiválaszthatják az év álomcsapatát.

Az idén még 4,8 százalékos, azonban jövőre 3-3,5 százalék közelébe csökkenhet a magyar gazdaság növekedési üteme, amely azonban a továbbra is az Európai Unió (EU) tagországai között az egyik legmagasabb lesz – derült ki a CIB Bank által az MTI-nek küldött elemzésből. Trippon Mariann, a CIB vezető elemzője a közleményben hozzátette, hogy ez még a ...

Ennek okát a rendkívül laza hazai monetáris politikában, a régiós szinten is alacsony irányadó kamatban, valamint azokban a jegybanki üzenetben látják, miszerint az MNB nem bánja, ha gyenge a hazai fizetőeszköz.

Ennek okát a rendkívül laza hazai monetáris politikában, a régiós szinten is alacsony irányadó kamatban, valamint azokban a jegybanki üzenetben látják, miszerint az MNB nem bánja, ha gyenge a hazai fizetőeszköz.

Elképesztő bevételről számolt be a Manchester City, amely révén immár ebből a szempontból is a legjobbak közé kerültek.

Megint hírbe hozták a Generalival.

Egyértelműen az OTP netbankos mobilalkalmazása az ügyfelek kedvence a Google Play és az Apple Store értékelések szerint, de nem sokkal maradnak le tőle a Budapest Bank, az UnCredit Bank és a CIB bank alkalmazásai sem. De vajon mi a helyzet a bankolási költségekkel, mennyit kell ezeknél a bankoknál fizetni most a bankszámláért? Mind népszerűbbek a […] The post Melyik netbankos mobilalkalmazást szeretik legjobban most a magyarok? appeared first on Bankmonitor.hu.

Egyértelműen az OTP netbankos mobilalkalmazása az ügyfelek kedvence a Google Pley és az Apple Store értékelések szerint, de nem sokkal maradnak le tőle a Budapest Bank, az UnCredit Bank és a CIB bank alkalmazásai sem. De vajon mi a helyzet a bankolási költségekkel, mennyit kell ezeknél a bankoknál fizetni most a bankszámláért? Mind népszerűbbek a […] The post Melyik netbankos mobilalkalmazást szeretik legjobban a magyarok? appeared first on Bankmonitor.hu.

A minőségi kenyér újra elterjedéséhez piciben induló pékségekre van szükség, a nagyok nem tudnak átállni egyik pillanatról a másikra egy új rendszerre.