Két hónap sem kellett ahhoz, a kormány a sport területén megvalósítsa azt, amit eltervezett.

Fucsovics Mártont, Magyarország legsikeresebb férfi teniszjátékosát szponzorálja az Appeninn Nyrt. Az ingatlanpiaci vállalat 4 éves támogatással járul hozzá Fucsovics Márton felkészüléséhez és ahhoz, hogy folytatódhasson a sportoló előmenetele a világranglistán, illetve, hogy világszerte minél többen ismerhessék meg a magyar teniszező tehetségét, rátermettségét.

Édouard Philippe francia kormányfő egy finanszírozási konferencia megrendezését javasolta kedden a szakszervezeteknek a vitatott nyugdíjreformról, amely ellen 34. napja sztrájkkal tiltakoznak a vasúti és a párizsi közösségi közlekedésben dolgozók. Az egyeztetések pénteken folytatódnak a miniszterelnöki hivatalban.

Édouard Philippe francia kormányfő egy finanszírozási konferencia megrendezését javasolta kedden a szakszervezeteknek a vitatott nyugdíjreformról, amely ellen 34. napja sztrájkkal tiltakoznak a vasúti ... ...

Megállapodást kötött a Diófa Alapkezelő Zrt. többségi tulajdonának megvásárlásáról az Indotek Group. Magyarország egyik vezető befektetéskezelő és ingatlanfejlesztő társaságaként az Indotek Group célja, hogy – hosszú távon gondolkodó szakmai befektetőként – biztosítsa a jövőben azt a tulajdonosi hátteret, amelyre támaszkodva a Diófa Alapkezelő tovább tudja erősíteni piaci pozícióit, fejleszteni szolgáltatásportfólióját, mind a vagyonkezelés, mind a ...

Az sportautógyártó tavalyi eredménye csaknem a felére esett.

Az ellátórendszer korszerűsítésével, a hozzáférhetőség javításával és az ezeket lekövető finanszírozás bevezetésével elkezdődött az egészségügyi struktúra átalakítása – közölte az emberi erőforrások minisztere. A kormány tavaly év végén 36,6 milliárd forintot biztosított a struktúraváltás első lépéseihez, a fekvő-, a járóbeteg-intézmények, valamint a korszerű diagnosztikai tevékenységek finanszírozására.

Székely „Penge” Pál, Magyarország egyetlen profi dartsversenyzője a darts olimpiai esélyeiről és a sportág hazai hátországáról is beszélt.

A televíziós közvetítés és az egyre nagyobb médiafelhajtás hozta el a fordulópontot a magyarországi amerikai futball számára- mondta a Magyar Amerikai Futball Szövetség sajtófőnöke a Trend FM Sportérték című műsorában.

A televíziós közvetítés és az egyre nagyobb médiafelhajtás hozta el a fordulópontot a magyarországi amerikai futball számára- mondta a Magyar Amerikai Futball Szövetség sajtófőnöke a Trend FM Sportérték című műsorában.

Az élsport és a tanulás hatékonyabb összeegyeztetését célozza a Sportolók Alternatív Sikereiért Budapest Akadémia.

A Szegedi Ifjúsági Centrum és kiegészítő elemeinek tervezése és építése, az eredeti 9 milliárd 399 millió forintról 13 milliárd 439 milliárd forintra drágult. A munkát a Market Építő Zrt. végzi. A tender ... ...

Az ellátórendszer korszerűsítésével, a hozzáférhetőség javításával és az ezeket lekövető finanszírozás bevezetésével elkezdődött az egészségügyi struktúra átalakítása - közölte az emberi erőforrások minisztere hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Súlyos korrupciós ügyek miatt indulhat büntetőeljárás a 79 éves Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke ellen - derült ki egy oknyomozó riportból. A német közszolgálati televízió (ARD) ... ...

Bizonytalan időre kitiltották a turista és városnéző buszokat, valamint a teherautóforgalmat a Lánchídról. Az átkelő ugyanis a friss felmérés szerint rosszabb állapotban van, mint gondolták. A tilalom ugyanakkor aligha független az átkelő finanszírozásáról jövő héten induló főváros-kormány közti alkudozástól.

Pedig a támogatások ötöde nem egyesületekhez, hanem sportszövetségekhez jut.

Képeken a legzöldebb sportlétesítmény.

A Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint tavaly 20 magyar sportoló akadt fenn a doppingellenőrzéseken, köztük egy 14 éves gyerek is.

Idén is telt ház előtt, 13 ezer fős közönséggel köszöntötte az új esztendőt Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész január elsején a Papp László Budapest Sportarénában rendezett koncerten.

Sikeres évet zárt a magyar sport Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint.

A komoly kihívások mellett sokféle finanszírozási lehetőség vár a gazdákra – mondja a Budapest Bank agrárszakértője.

A Digi nézőinek továbbra is elérhető lesz többek között a Sport1, Sport2, az AMC, a Filmcafé csatorna.

Bennfentes kereskedelem gyanúja miatt hatósági bejelentést készül tenni a Magyar Nemzeti Banknál a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szervezete a 4iG Nyrt. részvényeinek kereskedelme miatt - adta ... ...

Az Audi mérnökei titokban fejlesztették a Quattro középmotoros változatát, amivel végérvényesen megerősítették volna dominanciájukat a B-csoportos raliban.

Egyelőre elérhető a Digi kábeltévés kínálatában a Sport1 és a Sport2, bár az ÁSZF-ből ez még nem derül ki. Az utolsó pillanatban szilveszter este megegyezhetett a Digi és az AMC a csatornákról, köztük ... ...

Az alábbi pilóták számára nem ért véget az autóversenyzés a Száguldó Cirkusz elhagyása után.

Január elsejével nemcsak új év, hanem új évtized kezdődik, amelyet abban bízva fogadhat Németország, hogy jó évek sora következik - emelte ki Angela Merkel német kancellár újévi köszöntőjében, amelyet kedd este sugároz az ARD és a ZDF német országos közszolgálati televízió.

A legfrissebb becslések szerint 2019-ben az iparág globális bevételei már elérhetik az 1,1 milliárd dollárt, és a teljes közönség megközelítheti az 500 millió embert.

Tíz százalék fölött nőtt az átlagkereset, pörgött a kiskereskedelem és a lakáspiac. A magyar háztartások uniós összehasonlításban viszont még mindig szegények, és nagyok az egyenlőtlenségek. Az állam még mindig kövér, és sokat költ sportra.

Az sportkocsigyártó egykori GT modellje ma is szemet gyönyörködtető.

Tíz éve még javában vásároltuk a nagydobozos televíziókat, a lapos képernyőjű készülékek pedig még csak mutatóban voltak a polcokon. Az okostelefonok is inkább csak elvétve voltak forgalomban, és operációs rendszerből a mára jórészt elfeledett Symbian volt használatban. A Financial Times év végi írása egy kis időutazásra hívja olvasóit: hogy nézett ki a digitális világ 2009-ben és milyen kütyüket álmodtak a jövőbe?

Ráadásul egy olyan gyógyággyal, amit a cég tulajdonosainak egy másik vállalkozásától vásárolt. Uniós pénzből.

A kőbányai nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik Budapesten, a Hős utcában árultak új fajta pszichoaktív anyagokat. A nyomozás szerint 2016 és 2018. október 16. között három budapesti ... ...

Az ellátórendszer struktúrája is átalakításra szorul.

Több mint 60 százalékkal, közel 1350-re növelte az ellenőrzött szervezetek számát az Állami Számvevőszék 2019-ben, s több ezer ponton járult hozzá a közpénzügyek fejlesztéséhez - olvasható Domokos László ... ...

Sanghajban kriptovalutával fizetni az ételért, majd WeChat Pay-jel kifizetett elektromos rolleren tovaszáguldani a high-tech főváros utcáin nem nagy kunszt, ellenben kártyával fizetni a „magyar tenger” partján a lángosos büfében már az! A kellemetlenül nagy kontraszt jól mutatja, honnan hová lehet eljutni a 21. századot átszövő digitalizáció végeláthatatlan eszköztárával. Vigyázat, felkavaró statisztikák következnek, kitekintéssel a vitorlássportra!

A parasportolókkal kapcsolatban már nem a sérülés milyensége az elsődleges információ vagy a szenzáció, az emberek értékelik a sikert.

Kevesen gondolnák, de egy Volvo tartja a világrekordot futásteljesítmény tekintetében. Irv Gordon több, mint 5 millió kilométert tekert bele a svéd sportautóba!

A tíz évvel ezelőtti, recesszióval kísért pénzügyi válság óta nem jelent meg olyan kevés új vállalati részvény a Londoni Értéktőzsdén (LSE), mint az idén. Elemzői vélemények szerint ennek egyik fő oka a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság. Az LSE által a Financial Times című londoni üzleti napilap számára összeállított, pénteken ismertetett éves statisztika ...

Az első magyarországi, részvény célú közösségi finanszírozási kampányon dolgozik együtt az Infratrainer Global Zrt., annak vezető befektetője, a Tungsram, valamint a Tőkeportál.hu. A cél, hogy 80-100 millió forintos tőkét gyűjtsenek: az előregisztráció már elindult.   Az Infratrainer olyan innovatív fitneszberendezés, amely egyszerre fogyaszt és méregtelenít. Fekvő helyzetű edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, ...

A karácsony nem éppen környezetbarát időszak, ilyenkor a megnövekedett mennyiségű hulladék erősen terheli környezetünket. A statisztikák azt mutatják, hogy egy átlagos uniós polgár közel 480 kg háztartási szemetet „termel” évente, ugyanakkor az ünnepi szezonban világszerte 25 százalékkal több hulladék képződik a háztartásokban. Ezekre a számadatokra kívánták felhívni a figyelmet a karácsonyi időszakban, amikor elindult Zöld Mikulás. Aki találkozni akart vele, az könnyen megtalálhatta őt. Kerékpárral járta Budapestet és a Balaton környéki településeket. Hátán pedig egy hatalmas zsák volt látható, amelyben használt sporteszközöket vitt gyerekeknek.

Kormányhatározatból derült ki, hogy új alapokra helyeznék a rendszert. Az a cél, hogy valós költségekre épüljön a finanszírozás.

Az 1958 óta megrendezett szavazáson – amelyen idén 26 hírügynökség vett részt – a csúcstartó a teniszező Roger Federer öt elsőséggel.

Egy fordulatokban és sportsikerekben gazdag házasság ért véget a közelmúltban, amikor a válás mellett döntött Hosszú Katinka olimpiai-, világ,- és Európa-bajnok úszónő és férje, egyben akkori edzője, az amerikai állampolgár Shane Tusup.

Egy fordulatokban és sportsikerekben gazdag házasság ért véget a közelmúltban, amikor a válás mellett döntött Hosszú Katinka olimpiai-, világ,- és Európa-bajnok úszónő és férje, egyben akkori edzője, az amerikai állampolgár Shane Tusup.

Ez a klasszikus sportautó szélesítve is kecses.

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - közölte Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A honvédelmi sportközpontokban lövés mellett küzdősportolni is lehet majd.

A kormány rendezi a kórházak adósságát és az idei költségvetésből 36 milliárd 608 millió forintot át is csoportosított erre a célra, továbbá jövő év közepéig ki kell dolgozni az intézményi finanszírozás ... ...

Vitathatatlan, hogy a németek mindig is szerettek rengeteg pénzt költeni az autósportra, összeszedtem néhány gyöngyszemet.

Az FC Barcelona élvonalbeli labdarúgócsapatában volt a legmagasabb a játékosok átlagfizetése 2019-ben a Global Sports Salaries Survey című tanulmány szerint - írja az MTI. A sportingintelligence.com által ... ...

Hamarosan másként tünteti majd fel az árakat és más fontos információkat is a Booking.com.

Egy hónap sem kellett ahhoz a felcsúti focialapítványnak, hogy összegyűjtse az idei sportfejlesztési programjához szükséges támogatást. Az 1,1 milliárd forintból 106 millió egy egyszerű dombra fog elmenni, amin át lehet futni.

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben jelenleg is finanszírozott gyógyszerek, beavatkozások.

Elindult a több mint négyezer óvodát érintő, mintegy 300 ezer gyermek óvodai sportolását elősegítő Ovis Labdaprogram, a kezdeményezés keretében elsőként Tiszavasváriban és Nyíregyházán adott át sportszercsomagokat a gyerekeknek Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára pénteken.

Egy hónap sem kellett ahhoz a felcsúti focialapítványnak, hogy összegyűjtse az idei sportfejlesztési programjához szükséges támogatást.

Felismered a Ferrari, McLaren, Lamborghini modelleket? Na és a többi sportkocsival mi helyzet?

Nem mindegy, hány országba léphetünk be vele. A Henley Passport Index (HPI) másfél évitezede pontszámokkal rangsorolja a világ 199 útlevelét annak alapján, hogy tulajdonosai hány országba utazhatnak be ... ...