Legfontosabb témák

Külföldi utazás előtt érdemes tájékozódni az autópályadíjakról.

Módosult a Budapestet elkerülő autópálya még hiányzó szakaszának tervezett nyomvonala: a Megyeri híd budai hídfőjétől a 10-es út közelében Esztergom felé venné az irányt, majd Kesztölcnél fordulna dél felé, hogy Bicske környékén elérje az M1-est. Mindez települések sorát vonná be az agglomerációs vérkeringésbe – ez pedig felértékelheti az ott lévő ingatlanokat.

Még nincs döntés, hogyan kerülje el a budai hegyvidéket az M0-ás körgyűrű nyugati szektora.

Módosult a Budapestet elkerülő autópálya még hiányzó szakaszának tervezett nyomvonala: a Megyeri-híd budai hídfőjétől a 10-es út közelében Esztergom felé venné az irányt, majd Kesztölcnél fordulna dél felé, hogy Bicske környékén elérje az M1-est. Mindez települések sorát vonná be az agglomerációs vérkeringésbe – ezzel pedig felértékelheti az ott lévő ingatlanokat.

Új települések iránt nőhet meg a Budapestről kiköltözők érdeklődése az M0-s új nyomvonala miatt.

Január elején írtunk arról, hogy új nyomvonalon vezetnék az M0-s autópálya utolsó szakaszát, most viszont Varga Mihály is megerősítette, hogy valóban Esztergom felé terelik a forgalmat - írja az Mfor...

Torlódik a forgalom az M0-ás autóút déli szektorában a tereléseknél mindkét irányban.

Már biztos, hogy az M0-ás nyugati szakaszát nem a korábbi tervek szerint építik meg. Ezt Varga Mihály pénzügyminiszter erősítette meg egy Facebook-bejegyzésben. A még tavaly novemberben is élő, jogszabályokba ... ...

Varga Mihály megírta a követőinek, hogy Esztergom felé terelik a forgalmat.

A sárgamellényesek egy újabb engedményt tudtak kiharcolni. A francia közlekedési miniszter asszony, Elisabeth Borne bejelentette: megállapodtak az autópályákat fenntartó és a díjakat beszedő vállalatokkal, hogy jelentős kedvezményt adnak a fizetős útszakaszok rendszeres használóinak.