Legfontosabb témák

A kétszeresére emelheti a parlament a jelentősen kedvezményes adózást biztosító ekho felső határát az élsportolók esetében.

Európa három legértékesebb futballklubja a Manchester United, a Real Madrid, és a Barcelona. A Manchester United az első klub, amelynek becsült cégértéke meghaladja a 3 milliárd eurót - derül ki a KPMG idén második alkalommal megjelenő, „Football Club’s Valuation: The European Elite 2017” című tanulmányából. A kiadványt a szombati BL-döntő apropóján tette közzé a KPMG spottanácsadási csapata.

Európa három legértékesebb futballklubja a Manchester United, a Real Madrid, és a Barcelona. A Manchester United az első klub, amelynek becsült cégértéke meghaladja a 3 milliárd eurót - derül ki a KPMG idén második alkalommal megjelenő, „Football Club’s Valuation: The European Elite 2017” című tanulmányából.

Európa 32 vezető futballklubjának cégértéke 29,9 milliárd euró, ami 14 százalékos növekedést jelent az előző szezonhoz képest.

Európa három legértékesebb futballklubja a Manchester United, a Real Madrid, és a Barcelona. A Manchester United az első klub, amelynek becsült cégértéke meghaladja a 3 milliárd eurót - derül ki a KPMG idén második alkalommal megjelenő, Football Club’s Valuation: The European Elite 2017 című tanulmányából. A kiadványt a szombati BL-döntő apropóján tette közzé a KPMG spottanácsadási csapata.

Ismét hónapokra kidőlt Marco Reus, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának német válogatott szélsője.