Legfontosabb témák

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség vádemelését követően a ferencvárosi futballszurkolók egymás közötti bántalmazása ügyében a bíróság első fokon tizennyolc személyt ítélt el, egyikük végrehajtandó börtönbüntetést ... ...

Június 12-től lehet megvenni a jegyeket a 2020-as labdarúgó Eb meccseire. A budapesti derbikre 30-125 euróba kerülnek a belépők. Az európai szövetség (UEFA) vasárnap hozta nyilvánosságra a belépők értékesítésére ... ...

Futballszurkolók körében évek óta dúl a vita, hogy melyik is a világ legerősebb futball-bajnoksága: az angol vagy a spanyol. Igazságot ugyan nem tennénk a következő elemzésünkkel sem, viszont az idei szezont alapul véve megmutatjuk, milyen pénzügyi háttérrel rendelkezik a két liga, és ezek mennyiben hasonlítanak vagy térnek el egymástól, és milyen hatása van mindennek a pályán mutatott teljesítményre. A végső következtetések levonását az olvasókra bízzuk, bár támpontokat azért igyekszünk adni.

A Kamerunban született fiú ontja a gólokat az ifibajnokságban, Németországban: 76 találat 50 mérkőzésen. Ráadásul úgy, hogy játékostársainak többsége három évvel idősebb nála, Yousouffa Moukoko még alig múlt 14 éves. Az amerikai sportóriás, a Nike máris megtalálta egy 10 millió eurós szponzori szerződéssel.

400 ezer eurót, vagyis nagyjából 130 millió forintot fizethet a felcsúti klub a marosvásárhelyi születésű Fülöp Lórándért, aki ebben a szezonban 25 bajnokin 8 gólt szerzett a Botosaniban. A 21 éves játékos azt nyilatkozta, a Puskás Akadémiánál kiváló körülmények vannak, és nemsokára sor kerülhet az aláírásra is.

Egy sportközgazdász szerint egyfajta kasztrendszert hozhat létre az UEFA az európai labdarúgásban. A magyar csapatok ebben a futottak még kategóriájába kerülhetnek, ahonnan nem vezet új felfelé - a fociszerető ... ...

Még 3 év a katari focivébéig, de már kész az ország első metróvonala, a Doha Red Line. A szerelvényeken első osztályú kocsi is található, amelyen 800 forintért utazhatnak.

A futballra eddig az Orbán-kormány által elköltött közel 1000 milliárd forint ellenére semmivel nem járunk előrébb, mint 2011-ben – állapította meg a g7.hu a fociról írt cikksorozatának legújabb részében. A kudarc szembetűnő jele a meccsek rendkívül alacsony látogatottsága.

Cristiano Ronaldo lett a Genfi Autószalonon bemutatott Bugatti La Voiture Noire tulajdonosa

Emelkednek a pénzdíjak, növekedik a női szakág mögé besoroló szponzorok száma, és sorra dőlnek a nézőszám-rekordok. A nyári vébé pedig csúcsra pörgetheti a női futballt.

Továbbra sem sikerül nyereségessé tenni a debreceni focicsapat mögött álló gazdasági társaság működését. Az újabb tetemes veszteség tovább apasztotta a cég saját tőkéjét.

A tavalyi erdőpusztulás volt a harmadik legnagyobb ebben az évszázadban.