Legfontosabb témák

Mostanában sokan számítanak arra, hogy az alacsony magyar kamatok miatt a forint további lassú gyengülése várható. De ha a trend gyengülő is, az utóbbi években is megszakították erősödő szakaszok. Hogyan lehet ezeket kihasználni? Hogyan lehet a forint mellett, annak erősödésére spekulálni?

35 milliárd forintért értékesítettek 5, 10 és 15 éves lejáratú államkötvényeket.

Szijjártó Péter külügyminiszter testvérének cége sem panaszkodhat: oldalanként egymillió forintért írhat tanulmányt a kormánynak egy nyíregyházi multifunkcionális versenypályáról. Új feladatot kapott ... ...

Ennek ellenére bőven a hiánycél alatt maradt az ország. Az első tíz hónapot több mint 575 milliárd forintos hiánnyal zárta az államháztartás. Ez az összeg az éves előirányzat kevesebb, mint 58 százalékának felel meg.

Mintegy egymilliárd forint értékű kínai-magyar beruházás nyomán létrejött egészségközpontot avattak csütörtökön Budapesten, a Millennium Centerben.

A meghirdetett mennyiségnek megfelelő összegben, 35 milliárd forintért értékesített 5, 10 és 15 éves lejáratú államkötvényeket csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Mintegy egymilliárd forint értékű kínai-magyar beruházás nyomán létrejött egészségközpontot avattak csütörtökön Budapesten, a Millennium Centerben.

Pénzutánzatra vonatkozó szabályok megsértésnek számít a Nagy Blankás ötszázas, 100 igazi forint büntetés jár érte.

Pénzutánzatra vonatkozó szabályok megsértésnek számít a Nagy Blankás ötszázas, 100 ezer igazi forint büntetés jár érte.

Pénzutánzatra vonatkozó szabályok megsértésnek számít a Nagy Blankás ötszázas, 100 ezer igazi forint büntetés jár érte.

Mintegy tizenhatmilliárd forintért vásároltak a magyarok papír zsebkendőt (pzs) a kiskereskedelemben 2018. szeptember és 2019. augusztus között, ez 8 százalékos értékbeli növekedés az előző évihez képest ... ...

Százezer forint pénzbüntetésre ítélték Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, a párt Sorospénz-sorozatának készítése és birtoklása miatt.

Magyarországon az elmúlt években egyre több új biztosítási szerződést kötöttek, a biztosítók díjbevételei is stabilan nőttek – mondta Varga Mihály a X. Nemzetközi Biztosítási Konferencián csütörtökön Budapesten. A pénzügyminiszter kiemelte: 2018-ban a biztosítási szektor díjbevétele meghaladta az ezer milliárd forintot, 2019 első felében a díjbevételek már mintegy 10 százalékkal nőttek az előző év hasonló időszakához ...

Szijártó Sarolta cége a Nyíregyházára tervezett vesenypálya megvalósíthatóságáról ír majd a következő két évben, legalább 200 oldalban.

Budapesten belül a XVIII. és XXIII. kerületben vannak 500 ezer forintnál alacsonyabb négyzetméteráron megvehető új lakások, a legdrágábbak pedig a budai kerületek.A megyeszékhelyek közül Nyíregyházán, Szekszárdon, MIskolcon a legolcsóbbak az új lakások, a négyzetméteráruk átlagosan 339-421 ezer forintnál jár. A kedvezményes lakásépítési áfa megszűnése várhatóan nem hoz durva leállást a piacon, de a következő években a jelenleginél kevesebb új lakás épülhet. Középtávon ugyanakkor kínálatbővülésre van szükség, hogy egyensúlyban maradjon a lakáspiac és az árak is megfizethetők maradjanak.

Újabb bekötőutat építhet a Soltút Kft. a debreceni BMW-gyárhoz 470 millió forintért, valamint megjelent a tender a csapadékelvezető rendszer kivitelezésére is. Debrecennél az Észak-Nyugati Ipari Park (ez ... ...

Akár hatvanezer forint adójóváírást is kaphatnak jövőre a nyugdíj-megtakarítók.

Ismét az óvatosság jellemzi a piacokat, és lefele mentek az irányadó tőzsdeindexek. A befektetők az amerikai-kínai viszony romlása miatt aggódnak. A magyar tőzsde képes volt tegnap az árral szemben úszni, és rekord szinten zárt, a hét elején életjeleket mutató forint viszont ismét lejtőre került.

1406 forint a célár.

Idén 1100 milliárd forint körül lehet a biztosítási szektor díjbevétele.

Egy jótékony célú francia játékban a résztvevők Pablo Picasso egymillió euró (333 millió forint) értékű alkotását nyerhetik meg. Az érdeklődők január 6-ig 100 euróért megvásárolhatják a 200 ezer darab ... ...

Hatalmas rali a kispapírok piacán, a NUTEX (62 forint) napok óta tartó emelkedése repíteni kezdte számos egyéb kispapír árfolyamát is. Reggeli hírlevél Nemzetközi Értékelés Ma reggel rohanok. Készülünk egy új tőzsdei bevezetéssel, amiről még remélem sokat fog szólni a tőkepiac. Ne feledjék: Tiki-taki, jár az óra jönnek az ünnepek, plázákra feeeeeel! “Mária és József állnak ...

Már 172 milliárd forintnyi tranzakciót bonyolítottak...

Tizenhatmilliárd forintért vásároltak a magyarok papír zsebkendőt a hazai kiskereskedelemben 2018. szeptember és 2019. augusztus között.

Tizenhatmilliárd forintért vásároltak a magyarok papír zsebkendőt a hazai kiskereskedelemben 2018. szeptember és 2019. augusztus között.

Vegyesen alakult a forint árfolyama.

A biztosításokkal lehet visszacsatornázni a lakosságnál lévő, 6500 milliárd forintnyi készpénzt a gazdaságba.

A 24.hu szerint a kormány megint alábecsülte a gazdasági növekedést, amikor a nyugdíjprémium kiszámításáról döntött. Ezzel egy átlagnyugdíjast ismét 10 ezer forinttal rövidíthettek meg, és két év alatt ... ...

Kedvezőbbnek ítéli az amerikai gazdaság kilátásait a FED. Jöhet a kamatemelés?

A mikro-, kis-és középvállalkozások 5 és 40 millió forint közötti támogatást igényelhetnek az információs technológia-fejlesztéseikhez.

A fővárosban két kerületben van csak 500 ezer forint alatt az új lakások átlagos négyzetméterára.

Budapesten belül a XVIII. és XXIII. kerületben vannak 500 ezer forintnál alacsonyabb négyzetméteráron megvehető új lakások, a legdrágábbak pedig a budai kerületek - derül ki az ingatlan.com friss körképéből. ... ...

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon csütörtök reggel: az euróhoz képest enyhén gyengült, míg a dollárral, a svájci frankkal és a japán jennel szemben ... ...

A Mészáros Lőrinc-féle Opus Global Nyrt. és a Tiborcz István-féle BDPST tulajdonában lévő Appeninn Nyrt. sikeresen bocsájtott ki kötvényt 20 milliárd forint értékben a Magyar Nemzeti Bank kötvényprogramjában.

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon csütörtök reggel.

A magyar-amerikai kereskedelmi forgalom alakulása (2003-2018); behozatal; kivitel; milliárd forint

Egyre magasabb elemzői célárfolyamokat látunk.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 200 millió forintra bírságolta a főleg fesztiválokon, vásárokon és vendéglátóhelyeken elérhető, készpénzmentes fizetési szolgáltatót, a HelloPay Zrt.-t, mivel jogsértőnek találta, hogy a társaság a termináljain alapbeállításként alkalmazta a 10 százalékos borravalót.

Több mint 20 milliárd forintnyi forrást vont be növekedési terveinek megvalósítása és pénzpiaci kockázatainak csökkentése érdekében az Appeninn Nyrt. a Magyar Nemzeti Bank Növekedési kötvényprogramja keretében. A jegybank és minősített intézményi befektetők által lejegyzett vállalati kötvények futamideje 10 év, hozama 3,44 százalék – tette közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján a BÉT Prémium kategóriájában jegyzett ingatlanbefektető és vagyonkezelő társaság.

Jelenleg így összesen 35 milliárd forintból szervezhetnek nemzetközi utakat a minisztereknek és az állami szervek alkalmazottainak.

Sikeres kötvényaukciót tartott szerdán az Appeninn Nyrt.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 320,12 pontos, 0,73 százalékos emelkedéssel, 43 938,90 ponton, új történelmi csúcson zárt szerdán - írja az MTI. A részvénypiac forgalma 12,7 milliárd forint ... ...

A korábban koncesszió keretében épült autópályák után az állam által fizetendő rendelkezésre állási díjat 4,5 milliárd forinttal megemelte a kormány, így az az idén 122 milliárd forintot tesz ki. Indoklás ... ...

A legmagasabb összegű rendelés értéke 825 ezer forint volt...

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 200 millió forintra bírságolta a főleg fesztiválokon, vásárokon és vendéglátóhelyeken elérhető, készpénzmentes fizetési szolgáltatót, a HelloPay Zrt.-t, mivel jogsértőnek ... ...

A júliusban még a 14 ezer dollárt közelítő kriptodeviza jelenleg 8 ezer dollár környékén cserél gazdát. Hosszabb távon a Bitcoin felértékelődési pályára kerülhet, de a valós felhasználás döcögősen halad előre, kérdés, a 2017-ben a Bitcoinba fektetők jó részének lesz-e türelme átvészelni a letargikus piacot.

Sikeresen lezajlott az Appeninn kötvénykibocsátása az MNB 300 milliárd forintos keretösszegű Növekedési Kötvényprogramja keretében.

Mintegy 170 millió forintot csalt ki ügyfeleiből.

A ma megtartott aukción a Tiborcz István közvetett többségi tulajdonában lévő Appeninn Holding Vagyonkezelő Nyrt. 20,1 milliárd forint értékben értékesített növekedési kötvényeket.

A ma megtartott aukción a Tiborcz István közvetett többségi tulajdonában lévő Appeninn Holding Vagyonkezelő Nyrt. 20,1 milliárd forint értékben értékesített növekedési kötvényeket.

A ma megtartott aukción ugyanis a Tiborcz István közvetett többségi tulajdonában lévő Appeninn Holding Vagyonkezelő Nyrt. 20,1 milliárd forint értékben értékesített növekedési kötvényeket, amelyeknek összesen a 70 százalékát is megvásárolhatja a jegyzéskor, valamint azok piacra kerülését követően a Magyar Nemzeti Bank.

A Növekedési Kötvényprogamban (nkp) az Appeninn is részt vett. A társaság 20 milliárd forintnyi tízéves kötvényt bocsátott ki, 3,4352 százalékos átlaghozammal. Újabb kötvénykibocsátás történt az nkp-programban ... ...

Az Appeninn 20 milliárd forintért bocsájtott ki kötvényeket a jegybank programjában.

Jelenleg így összesen 35 milliárd forintból szervezhetnek nemzetközi utakat a minisztereknek és az állami szervek alkalmazottainak.

Mégpedig az, hogy az egész világ követheti az interneten élőben az ott töltött időszakot.

A kormány további 3 milliárd forintot hagyott jóvá a kistelepülések útjainak felújítására, a Magyar Posta pedig 1 milliárd 522 millió forinthoz jutott az államnak végzett szolgáltatások ellenértékeként. ... ...

A Kravtex Kereskedelmi Kft. 14 milliárd 825 millió forintért szállíthat 239 autóbuszt (további 23-at pedig opciósan) a Volánnak. A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Volán Buszpark Kereskedelmi ... ...