Legfontosabb témák

Október 25-ével átveheti az Aegon Lakástakarék portfólióját az Erste Lakástakarék – hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank. A társasághoz így közel 64 ezer szerződés kerül, amivel piaci részesedése 14 százalékra nő. Október 25-ig az Aegon kezeli eddigi szerződéseit. Ezután a szerződések változatlan díj- és kamatfeltételekkel kerülnek át. Az ügyfeleknek arra kell figyelniük, hogy a novemberi, 15-én esedékes befizetést már az Erste Lakástakarék számlaszámára teljesítsék.

A jegybank jóváhagyta, hogy az Erste átvegye az Aegon Lakástakarék ügyfeleit.

Az MNB jóváhagyta, hogy az Erste vegye át az Aegon Lakástakarék ügyfeleit...

A Magyar Nemzeti Bank jóváhagyta, hogy az Erste Lakástakarék október 25-ével átvegye az Aegon Lakástakarék portfólióját.

A Magyar Nemzeti Bank engedélyezte a tranzakciót.

Október 25-ével átveheti az Aegon Lakástakarék portfólióját az Erste Lakástakarék – hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank. A társasághoz így közel 64 ezer szerződés kerül, amivel piaci részesedése 14 százalékra nő. Október 25-ig az Aegon kezeli eddigi szerződéseit. Ezután a szerződések változatlan díj- és kamatfeltételekkel kerülnek át. Az ügyfeleknek arra kell figyelniük, hogy a novemberi, 15-én esedékes befizetést már az Erste Lakástakarék számlaszámára teljesítsék - közölte az Erste.

Október 25-ével átveheti az Aegon Lakástakarék portfólióját az Erste Lakástakarék - hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank. A társasághoz így közel 64 ezer szerződés kerül, amivel piaci részesedése 14...

A tranzakcióval mintegy 50 ezer ügyfél 64 ezer szerződése kerül az Erste Lakástakarékhoz.

Jó beszállási lehetőséget mutat az arany grafikonja. Összeszedtük az arany mellett és ellene szóló fundamentális és technikai érveket. Fundamentális helyzet Makrogazdasági tendenciák: ...