Legfontosabb témák

Ma délben történelmi mecset játszik az U17-es magyar labdarúgó válogatott a korosztályos Európa Bajnokságon, ahol bejutott a legjobb 8 közé.

Még meg sem kezdődött a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség 67. kongresszusa, de a főnök máris kirúgott két fontos embert az etikai bizottságból, amely a FIFA véget nem érő korrupciós ügyeit deríti fel hivatalból. Például azt, hogy miképp szerezte meg Oroszország a jövő évi és Katar a 2022-es világbajnokság rendezési jogát.

20 emlékérmét ad ki a jegybank 2018-ban, lesz Magyarország-alakú érme is.

Hiába vezetett az esélyesebb francia csapat, az U17-es magyar válogatott a két gólt szerző Csoboth Kevin és a kapuban bravúrokat halmozó Ásványi Balázs vezérletével fordított, legyőzte a torna favoritját a horvátországi Eb első csoportmeccsén.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) két korosztályos kontinensviadalon új rendszert tesztel a tizenegyespárbajokban.

Pénz, hírnév, csillogás. A foci vitathatatlanul a világ legnépszerűbb sportja, ennek megfelelően a sportolók sok millió eurós fizetéseket keresnek évről évre. A focisták pedig nem restek ezt drága...

A Borussia Dortmund busza két hete már szerepelt a hírekben, amikor a Monaco elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt bomba robbant mellette, most a Bayern München elleni Német Kupa-elődöntő előtt újra a busszal volt baj.