Legfontosabb témák

A Borussia Dortmund busza két hete már szerepelt a hírekben, amikor a Monaco elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt bomba robbant mellette, most a Bayern München elleni Német Kupa-elődöntő előtt újra a busszal volt baj.

Holtan találták otthonában Frantisek Rajtoralt, a török Gaziantepspor játékosát, aki öngyilkos lett a rendőrség közleménye szerint.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) örökre eltiltotta Eduardo Lit, a Costa Rica-i szövetség korábbi elnökét.

Múlt hét kedden bombatámadás érte a Borussia Dortmund futballcsapatának buszát a Monaco elleni hazai Bajnokok Ligája mérkőzés előtt. Az első feltételezések alapján iszlamista háttere volt a...

A Bayern München vezetői, játékosai és a német sajtó szerint elsősorban a Kassai Viktor által vezetett magyar bírói stábon múlt, hogy a bajorok nem jutottak be az elődöntőbe.

A Bastia francia labdarúgóklub pert indított azon szurkolói ellen, akik vasárnap megtámadták a vendég Olympique Lyon játékosait.

Rossz volt a hangulat a tőzsdéken, állítólag a világpolitikai feszültségek miatt. Európa végül stagnált, az amerikai részvénypiac határozottabban lefelé vette az irányt. A BUX felülteljesítő volt, 0,7 százalékkal emelkedett, főleg a Richter miatt. Erre két okot is találtunk. A forint lefelé csorog. Jó napja volt viszont a Borussia Dortmund részvényének.

A keddi dortmundi merénylet során megsérülő, azóta sikeres műtéten áteső spanyol futballista, Marc Bartra egy képet posztolt magáról és üzent az érte szorító szurkolóknak.

Kisebb robbanások voltak a Borussia Dortmund–Monaco Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt tegnap este Dortmundban, amikor a hazai futballcsapat elhagyta a szállodáját, és egy kereszteződésen hajtott keresztül, tíz kilométerre a stadiontól.

A német rendőrség szerint a Borussia Dortmund futballcsapata volt a célpontja a kedd esti robbantásoknak a dortmundi szállodánál, amelyből a csapat autóbusza elindult az AS Monaco elleni mérkőzésre a városi stadionba.

Csütörtöktől vetítik a mozikban a Brazilok című magyar filmet, amiben egy kis vidéki falu roma futballcsapata küzd a városi elöljárók ellen a bajnokság fődíját jelentő riói utazásért. Az ötletet valós történet adta M. Kiss Csabának, ám csaknem húsz évet kellett várnia, mire elkészült a film, amelyet rendezőként közösen jegyez Rohonyi Gáborral.

Csányi Sándor, akit szerdán beválasztottak a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tanácsába, a fiatal játékosok minél nagyobb számú szerepeltetését nevezte egyik fő céljának.

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsába az európai szövetség (UEFA) Helsinkiben zajló kongresszusán.

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsába az európai szövetség (UEFA) Helsinkiben zajló kongresszusán. Csányi Sándor...

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsába az európai szövetség (UEFA) Helsinkiben zajló kongresszusán.

A 2018-2019-es szezontól kezdődően az Európa Liga döntőjét is a nemzeti bajnokságok lezárulta után rendezik - jelentette be az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

Átadták vasárnap a 440 millió forintos kormányzati támogatással felújított és korszerűsített kozármislenyi futballstadiont. A kétezer ember befogadására alkalmas, mintegy 600 ülőhellyel rendelkező, a Magyar ... ...

Átadták vasárnap a 440 millió forintos kormányzati támogatással felújított és korszerűsített kozármislenyi futballstadiont.

Lesz mit olvasniuk a FIFA korrupciós botrányát vizsgáló hatóságoknak, húszezer oldalnyi dokumentumot kaptak meg.

Európa 16 résztvevőt indíthatna automatikusan a 2026-os labdarúgó-világbajnokságon, melynek két helyéért hatcsapatos interkontinentális pótselejtezőt rendeznének - derül ki a nemzetközi szövetség (FIFA) javaslatából, melyet a 2026-tól érvényben lévő, 48 csapatos világbajnokságok földrészek szerinti kvótaelosztására dolgozott ki.