Legfontosabb témák

A Ferencvárosnak sikerült megegyeznie Kleinheisler Lászlóval, így a Werder Bremen magyar válogatott középpályása – aki ősszel a Darmstadtban szerepelt – kölcsönben az Üllői úton játszik a tavaszi idényben - értesült a Nemzeti Sport.

Tizenegy év után történt váltás a foci pénzügyi mezőnyének élén.

Neymart tartja napjaink legértékesebb futballpiaci szereplőjének egy friss kutatás, amelyet a CIES Football Observatory készített. A Barcelona brazil csatárának az átigazolási értékét 246,8 millió euróra taksálják, mögötte Lionel Messi és Paul Pogba következik, a friss aranylabdás Cristiano Ronaldo csak a hetedik.

A fogadási csalások miatt mélyről indult, de magasra tör a kínai labdarúgás - összegezte az elmúlt átigazolási időszakok tapasztalatát Dénes Ferenc sportközgazdász az M4 Sport pénteki, Sportreggeli című adásában.

Kilencvenhat szurkoló halt meg 1989-ben Hillsborough-ban, de még mindig nem találták meg a futballtörténet egyik legnagyobb tragédiájának a felelőseit. A brit királyi ügyészség most emelhet vádat az egykori FA Kupa-elődöntő rendőri biztosítását irányító tiszt ellen.

Az egy évvel korábbihoz hasonlóan a 2015-ös gazdasági évben is a Real Madrid produkálta a legnagyobb bevételt, megelőzve az FC Barcelonát és a Manchester Unitedet. Az Európai Labdarúgó Szövetség...

Megszavazta a FIFA a futball-világbajnokság létszámának kibővítését.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tanácsának keddi döntése értelmében 2026-ban már 48 csapat szerepelhet a világbajnokságon.

Nem zavarta a FIFA döntéshozóit a nagy klubok kritikája, minden eddiginél több csapatot engednek ki a vb-re. Hígulás jön, vagy hatalmas üzlet?

Több forgatókönyv is a döntéshozók asztalára kerül a mai tanácskozáson, hogyan bonyolítsák le a labdarúgó világbajnokságokat.

Zürichben ma este rendezik a FIFA szokásos év eleji ankétját. A legjobb férfi és női játékost aranylabdával tüntetik ki, díjat kapnak a legjobb edzők, s gazdára talál a Puskás-díj is.

Felháborodást keltett a tavaly augusztusban hivatalba lépett brazil elnök, Michel Temer idei repülős útjaihoz készült bevásárlólista, amelyen töménytelen édesség, egyebek mellett 500 karton Haagen-Dazs fagylalt és 120 üveg Nutella is szerepel.

A tervek szerint idén több mint 15 magyar film kerül a mozikba a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával. Ezek között vannak rendkívüli költségvetésű, látványos alkotások, mint a Kincsem vagy a Budapest Noir, de a szerzői filmek közt is bőven lesz miből válogatni: Mundruczó Kornél mellett Pálfi György, Szász János és Enyedi Ildikó is új filmmel jelentkezik.

Nagyjából ezer pálya épült társaságiadó-kedvezményből (TAO) az elmúlt öt évben, a versenyengedéllyel rendelkező játékosok száma pedig megduplázódott - mondta Gudra Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) gazdasági igazgatója csütörtökön, az M4 Sport Sportreggeli című műsorában.

Nagyjából ezer pálya épült társaságiadó-kedvezményből (TAO) az elmúlt öt évben, a versenyengedéllyel rendelkező játékosok száma pedig megduplázódott - mondta Gudra Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) gazdasági igazgatója csütörtökön, az M4 Sport Sportreggeli című műsorában.

A listavezető Chelsea sorozatban 13. győzelmét arathatja az angol labdarúgó-bajnokságban, melynek 19. fordulójában a Stoke City csapatát fogadja.

Diego Simeonét az év legjobb edzőjének, Fernando Santost pedig a legjobb szövetségi kapitánynak választotta a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS).