Legfontosabb témák

A sport a közös nyelv – ez az olcsó közhely az arab világban is érvényesülni látszik.

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a futball világbajnokságon kívül minden nagy sportesemény és rock koncert lebonyolítására képes lesz Budapest, ha a Puskás Aréna is megvalósul, a...

Hat arab ország az öböl-menti válság miatt azzal fenyegetőzik, hogy bojkottálja a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, ha a nemzetközi szövetség (FIFA) nem veszi el a rendezési jogot Katartól.

Hat arab ország az öböl-menti válság miatt azzal fenyegetőzik, hogy bojkottálja a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, ha a FIFA nem veszi el a rendezési jogot Katartól - írja az MTI híre alapján az Index. ... ...

Súlyos és maradandó agykárosodást szenvedett Abdelhak Nouri, az Ajax Amsterdam labdarúgója, aki szombaton a Werder Bremen elleni felkészülési mérkőzésen esett össze.

Egyelőre négy csapat lépte túl a játékosvásárlások összegét tekintve 2017 nyarán a százmillió eurós határt: az AC Milan (130,5 millió), a Manchester United (119, 7 millió), a Manchester City (106 millió) és a Bayern München (100,5 millió). A két manchesteri mintha külön versenyt vívna...

Gól nélküli döntetlen játszott Francia Guyana Honduras ellen a labdarúgó Arany Kupán, de nem ez a szenzáció: a Francia Guyana-i válogatottban pályára lépett Florent Malouda, aki korábban a francia nemzeti együttes kulcsembere volt, és ilyen országcserékre a FIFA szabályai szerint elvileg nincs mód.

A sztártoxikológus segít kiválogatni az Auchan termékei közül az egészségeseket, így a hipermarketekben kék cédulával jelzik majd például azokat a gyümölcsleveket, amelyekben nincs tartósítószer, hozzáadott cukor, ám magas a gyümölcstartalmuk. Sajátmárkás portékák is fennakadtak a rostán.

Talán a múlt század harmincas évei óta először mondhatja magát egy Arsenal-játékos egy aktuális átigazolási időszak legdrágább játékosának. A francia Alexandre Lacazette mindennel együtt 52,6 millió fontért igazol az Olympique Lyontól az „ágyúsokhoz”.

Az újpesti labdarúgócsapat vezetése a működtető kft. társasági szerződésével ellentétesen változtatna a csapat címerén, ráadásul ezt az egyesület vezetése a múlt héten megvétózta - mondta az InfoRádiónak Őze István, az UTE klubigazgatója.

A hazai egyesületükben végzett munkával szemben a sokpasszos játékot sajátíthatták el a fiatalok.

Az orosz labdarúgásban nincs helye, és nincs is jelen a dopping - jelentette ki Vitalij Mutko miniszterelnök-helyettes, aki az orosz labdarúgó-szövetség elnöke is.