Legfontosabb témák

Tovább duzzad a húsbotrány Brazíliában: az ország legnagyobb felvevőpiacán, Kínában átmenetileg megtiltották a marhahús behozatalát, a már úton lévő szállítmányokat sem engedik be az országba. Ezze...

Oscar-díjas színész járt a Portugália elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborában, és magára is húzhatta a címeres mezt.

Óriási botrány rengette meg az amúgy is megrendült brazil gazdaságot: a múlt héten kiderült, hogy több mint 30 húsfeldolgozó nagyvállalat elfogadhatatlan minőségű vagy szalmonellával fertőzött húst adott el szerte a világban éveken át. A brazil rendőrség közel 200 telephelyen razziázott, és egy tucat embert letartóztattak, az ügyben a legnagyobb exportőrök is érintettek. A brazil elnök – hogy mentse a menthetőt – sajtónyilvános vacsorára hívta azoknak az országoknak a diplomatáit, ahová a legtöbb húst adják el.

A Barcelona futballtörténelmi győzelmet aratott szerda este a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligájában, 0-4-ről korábban még egyetlen csapat sem jutott tovább. Ráadásul a rendes játékidőben, hosszabbítás nélkül! A katalánok megérdemlik a dicséretet, de az is tény, Unai Emery PSG-je önmagát ütötte ki.

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a tizenkét játékost, akik vasárnaptól együtt készülnek Telkiben a válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.

Lezárult a Magyar Labdarúgó Szövetség által indított felmérés, amelyben a szurkolók stratégiai kérdésekről nyilváníthattak véleményt. Vági Márton, az MLSZ főtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte, hogy a kérdések többségére adott válaszok megegyeznek a szövetség céljaival, csak kettőben van véleménykülönbség.

Legalizálná a futballszurkolók összecsapásait egy orosz parlamenti képviselő, Igor Lebegyev törvényjavaslatot nyújtott be arról, hogy hivatalos sport legyen a drukkercsoportok verekedése - írja a BBC.

A címvédő Leicester City hazai pályán 3-1-re legyőzte a Liverpool csapatát az angol labdarúgó-bajnokságban, és Craig Shakespeare pályaedzővel megkezdte a menekülést a kiesés elől.