Legfontosabb témák

Az átigazolási hírek már a szórakoztatás részei lettek, és annyi a pénz a futballpiacion, hogy ma már 100 millió eurót könnyen ki tudnak fizetni egy futballistáért, de van olyan szegmens, ahol helyük lehet a magyar tehetségeknek is - mondta az InfoRádiónak Dénes Ferenc sportközgazdász.

Eddig több mint 140 millió eurót (42 milliárd forintot) nyertek el a magyar pályázók a közvetlen brüsszeli beadású kutatási, fejlesztési és innovációs keretprogramban, a Horizont 2020-ban, ami az...

A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) azt javasolja, a jövőben hatvanperces mérkőzések legyenek a mostani kilencven percesek helyett.

Egy sportfogadással foglalkozó szakportál szerint az illetékes hatóságoknak vizsgálniuk kellene, hogy nem áll-e vesztegetés a magyar válogatott meglepő andorrai veresége mögött.

Az Andorra ellen elveszített világbajnoki selejtező óta megmosolyogják Filipovics Vladant, amikor a játékosügynök magyar futballistát kínál külföldi kluboknak. Szerinte még inkább visszaveti a kudarc a magyar játékosok külföldre szerződését.

Szombaton, június 10-én lenne kilencven éves Kubala László, aki hajdanán (a magyar, a csehszlovák és a spanyol mellett a katalán és az Európa-válogatottat is számítva) öt válogatottban is szerepelt, s akit, egyáltalán nem mellékesen, a Barcelona történetének legjobb XX. századi játékosának választottak.

A kétszeresére emelheti a parlament a jelentősen kedvezményes adózást biztosító ekho felső határát az élsportolók esetében.

Meghalt az elefántcsontparti válogatott Cheick Tioté hirtelen szívleállás miatt.

Megjelent az ajánlattételi felhívás a Szegedi Ifjúsági Centrum építésére, s ez alapján jövő decemberre elkészülhet az új szegedi futballstadion.

Minden tizedik futballrajongó kihagyná a nászútját, hogy láthassa kedvenceit a Bajnokok Ligája döntőjében, derült ki a Mastercard legfrissebb felméréséből, amelyben 16 ország 10 500 fanatikus futball rajongója vett részt.

Európa három legértékesebb futballklubja a Manchester United, a Real Madrid, és a Barcelona. A Manchester United az első klub, amelynek becsült cégértéke meghaladja a 3 milliárd eurót - derül ki a KPMG idén második alkalommal megjelenő, „Football Club’s Valuation: The European Elite 2017” című tanulmányából. A kiadványt a szombati BL-döntő apropóján tette közzé a KPMG spottanácsadási csapata.

Európa három legértékesebb futballklubja a Manchester United, a Real Madrid, és a Barcelona. A Manchester United az első klub, amelynek becsült cégértéke meghaladja a 3 milliárd eurót - derül ki a KPMG idén második alkalommal megjelenő, Football Club’s Valuation: The European Elite 2017 című tanulmányából. A kiadványt a szombati BL-döntő apropóján tette közzé a KPMG spottanácsadási csapata.

Ismét hónapokra kidőlt Marco Reus, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának német válogatott szélsője.

Legalább öt ember meghalt, és minimum kéttucatnyian megsérültek vasárnap a hondurasi fővárosban, Tegucigalpában, mert pánik tört ki a közép-amerikai ország labdarúgó-bajnokságának döntőjén - közölték a helyi katasztrófavédelem tisztviselői.

Szombaton a Budapest Honvéd és a Videoton valójában bajnoki döntőt játszik az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. Az azonos pontszámmal álló két csapat közül a döntetlen a kispestiek elsőségét jelentené.