Legfontosabb témák

A rendőrsztrájk következtében elszabadult erőszakhullámtól tartva Espirito Santo brazil állam 16 városa mondta le a karnevált.

Angliában egy ötödik osztályú csapat remeklése a nagy szenzáció. Németországban megbotlott a Bayern, Olaszországban és Spanyolországban ellenben nem hibáztak az élcsapatok.

Az angol bajnokság helyett a jövőben Szaúd-Arábiában fog dolgozni Mark Clattenburg, akit a tavalyi év legjobb játékvezetőjének választott a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS.

A tavaszi szezon közeledtével az MLSZ kérdőívet állított össze a hazai futballszurkolók számára, amelyben stratégiai kérdésekről nyilváníthatnak véleményt.

Az első magyar, aki diplomát szerzett a világhírű kölni főiskolán. Az egyetlen magyar, aki Johan Cruyff klubtársa volt egy idényen át. Az egyetlen magyar, aki Rinus Michels segítője lehetett. Az egyetlen magyar, akit Dél-Ázsiában az Év edzőjének választottak. Az egyetlen magyar edző, aki tavaly bajnoki címet nyert egy külföldi első osztályú bajnokságban. Kottán György itt él köztünk, Budapesten – vajon miért nem építünk jobban a tudására?

Nem mintha a 638,8 milliárd rubeles, vagyis átszámítva 3098,18 milliárd forintos összköltségvetésnél már számítana az a plusz 19 milliárd rubel.

A magyar labdarúgó-válogatott keretéhez tartozó futballisták közül többen is klubot váltottak a téli átigazolási időszakban.

Megvásárolná a nyíregyházi Bozsik Akadémiát Jonas Eduardo Américo, azaz Edú, a brazil válogatott 1970-ben világbajnok labdarúgója. A 67 éves Edú - aki hazájában több akadémiában is érdekelt - az MTI-hez ... ...

Megvásárolná a nyíregyházi Bozsik Akadémiát Jonas Eduardo Américo, azaz Edú, a brazil válogatott 1970-ben világbajnok labdarúgója.

A német élvonalbeli Darmstadt labdarúgó-csapata közös megegyezéssel szerződést bontott Anis Ben-Hatirával.