Legfontosabb témák

Az orosz labdarúgásban nincs helye, és nincs is jelen a dopping - jelentette ki Vitalij Mutko miniszterelnök-helyettes, aki az orosz labdarúgó-szövetség elnöke is.

Dárdai Pál szerint nem kellett volna lemondania Bernd Storck szövetségi kapitánynak az andorrai vereség után.

Gondok és eredmények - még van hova előrelépni a videóbírós rendszer használatában.

Az átigazolási hírek már a szórakoztatás részei lettek, és annyi a pénz a futballpiacion, hogy ma már 100 millió eurót könnyen ki tudnak fizetni egy futballistáért, de van olyan szegmens, ahol helyük lehet a magyar tehetségeknek is - mondta az InfoRádiónak Dénes Ferenc sportközgazdász.

Eddig több mint 140 millió eurót (42 milliárd forintot) nyertek el a magyar pályázók a közvetlen brüsszeli beadású kutatási, fejlesztési és innovációs keretprogramban, a Horizont 2020-ban, ami az...

A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) azt javasolja, a jövőben hatvanperces mérkőzések legyenek a mostani kilencven percesek helyett.

Egy sportfogadással foglalkozó szakportál szerint az illetékes hatóságoknak vizsgálniuk kellene, hogy nem áll-e vesztegetés a magyar válogatott meglepő andorrai veresége mögött.

Az Andorra ellen elveszített világbajnoki selejtező óta megmosolyogják Filipovics Vladant, amikor a játékosügynök magyar futballistát kínál külföldi kluboknak. Szerinte még inkább visszaveti a kudarc a magyar játékosok külföldre szerződését.

Szombaton, június 10-én lenne kilencven éves Kubala László, aki hajdanán (a magyar, a csehszlovák és a spanyol mellett a katalán és az Európa-válogatottat is számítva) öt válogatottban is szerepelt, s akit, egyáltalán nem mellékesen, a Barcelona történetének legjobb XX. századi játékosának választottak.

A kétszeresére emelheti a parlament a jelentősen kedvezményes adózást biztosító ekho felső határát az élsportolók esetében.

Meghalt az elefántcsontparti válogatott Cheick Tioté hirtelen szívleállás miatt.