Legfontosabb témák

Amint a korábbi labdarúgó világbajnokságok idején, úgy az idei második negyedévre is kiemelkedő értékesítési eredmények várhatók a hazai lapostévék piacán – derül ki a GfK kutatásából. Az értékesítési számok már az idei első három hónapban is jelentős mértékű növekedést mutatnak a tavalyi év azonos időszakához képest.

Szeptember 7-én először tartják meg A Futball Éjszakája elnevezésű országos programsorozatot, amelyhez már 21 első- és másodosztályú labdarúgóklub csatlakozott.

Szeptember 7-én először tartják meg A Futball Éjszakája elnevezésű országos programsorozatot, amelyhez már 21 első- és másodosztályú labdarúgóklub csatlakozott. Nemcsák Károly, a szervezőbizottság elnöke a szerdai sajtótájékoztatón azzal kezdte mondandóját, hogy a Múzeumok éjszakája és a Színházak éjszakája adta a szervezőknek az ötletet az új kezdeményezéshez. “Már érezzük a pozitív hatásait ennek a két rendezvénynek, ...

A grúziai görög családból származó Ivan Szavvidisz ma már két országban él: Oroszországban és Görögországban is jelentős érdekeltségei vannak, s mindkét hazájában beleásta magát a politikába.

Hároméves együttműködést írt alá a nemzetközi abroncsgyártó és a DVTK  - áll a cég által kiadott közleményben.

Ezen már tényleg csak a világ nyolc legjobb válogatottja venne részt. 2021-től indulna be a sorozat.

A látványos beruházások hatására legfeljebb a rubel árfolyamában lehet enyhe elmozdulás. Néhány tőzsdei cégnek jót tehet a világbajnokság, de az is előfordulhat, hogy összességében bukik vele az ország.

Csaknem 165 ezer belépő talált gazdára az 57 nap múlva kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságra a jegyértékesítés harmadik szakaszának első 24 órájában.