Legfontosabb témák

Nem csak az állampapírokért őrülnek meg.

Továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáját.

Akár már ősz végére elkészülhet a váci futballközpont, de legkésőbb jövő tavasszal átadják.

Bíró Péter nem fellebbezett, de az ügyész sem, az ítélet jogerős.

Az ütemterv szerint és a költségkereten belül közelít a finiséhez a 67 ezer néző befogadására alkalmas Puskás Aréna kivitelezése, amelyet a Magyarország–Uruguay-mérkőzéssel avathatnak fel.

Az olasz futball rekordbajnoka és leggazdagabb klubja ázsiai szponzorszerződésekkel igyekszik csökkenteni lemaradását a angol és spanyol riválisaival szemben.

Rekordmennyiségű pénzforgalmat és nyereséget könyvelhetett el a német labdarúgó-bajnokságban és kupában is címvédő Bayern München.

A veretesebb focicsapatok mérkőzéseinek eredményei az egyesületek részvényárfolyamaira is kihathatnak. A KBC Equitas megnézte, mely nagyobb futballklubok részvényeivel lehet a tőzsdén kereskedni, illetve azt, hogy mire érdemes figyelni az ilyen befektetéseknél.

Hirtelen mindenkinek nagyon fontos lett az esőerdő, és sokan mintha azt gondolnák, hogy a brazilok azért irtják a fákat, mert nincs jobb dolguk, miközben az erdőirtás oka egyértelműen gazdasági: megéri marhát tartani.

Hirtelen mindenkinek nagyon fontos lett az esőerdő, és sokan mintha azt gondolnák, hogy a brazilok azért irtják a fákat, mert nincs jobb dolguk, miközben az erdőirtás oka egyértelműen gazdasági: megéri ... ...