Legfontosabb témák

Egy osztrák cég milliárdokat keres a magyarországi Forma-1-es autóversenyen, amelyet az elmúlt időszakban minden évben egy focistadion árával támogatot az adófizetők pénzéből a kormány. Évente több mint ... ...

A házigazda brazil válogatott nyerte a Copa Americát, miután a döntőben legyőzte Perut. A női foci-vb-n pedig az Egyesült Államok diadalmaskodott.

Az elmúlt tíz évben hatalmas fejlődésnek lehettünk szemtanúi a globális videójátékfejlesztők piacán. Egyre több befektető figyelmét keltették fel az olyan nevek, mint például az Activision-Blizzard (főbb franchise-ok: Call of Duty, World of Warcraft, Overwatch), az Electronic Arts (FIFA, Battlefield, Need for Speed), vagy akár a Take-Two Interactive (GTA, Red Dead Redemption), amelyeknek játékait több milliós példányszámban értékesítik világszerte. Nemcsak az Egyesült Államokban vannak tízmilliárd dollár piaci kapitalizáció feletti cégek, mind Európában (Ubisoft), mind Japánban (Bandai Namco) találhatunk olyan játékfejlesztő cégket, amelyek ekkora méretűek.

Elhalaszthatják a banki ügyfélazonosítást; káosz volt Ferihegyen; őrizetbe vették Michel Platinit, majd elengedték. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

A nők és a férfiak közötti fizetési különbség hatalmassá szélesedik a sportban. Az egyenlőség élharcosai az amerikai női futballisták.

Rengeteg futballklub megnyitja kapuját 2019. szeptember 6-án, a Futball Éjszakáján az érdeklődők részére.

Michael Laubernek és két másik ügyésznek az eljárásrend "szokatlan" megsértése miatt kell távoznia.

Michael Laubernek és két másik ügyésznek az eljárásrend "szokatlan" megsértése miatt kell távoznia.

Hiába vádoltak meg több embert, mindeddig nem sikerült bizonyítani, hogy Katar korrupcióval kapta meg a 2022-es vb-t, még Michel Platinit is elengedték kihallgatása után. A FIFA nem engedi, hogy vesztegetésről beszéljenek, és túl nagy a szervezet hatalma ahhoz, hogy lázadni lehessen ellene.

Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét az UEFA korábbi elnöke.

Őrizetbe vették Michel Platinit, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) korábbi elnökét. A nanterre-i rendőrségre vitték, ahol kihallgatják a 2022-es (katari) világbajnokság rendezési jogának korrupciógyanús odaítélésével kapcsolatban.

A háromszoros Aranylabást a 2022-es világbajnokság rendezése körüli ügyek miatt vádolják korrupcióval.

Az UEFA korábbi elnökét a 2022-es, katari labdarúgó-világbajnokság rendezői pályázatának vizsgálata keretében vették őrizetbe - adta hírül a hvg.hu. A Mediapart francia oknyomozó portál információi szerint ... ...