Legfontosabb témák

Hiány nem várható, de az árak emelkednek az Európai Unióban. És Magyarországon?

Története során negyedszer hódította el a US Open-kupát a Sporting Kansas City, amely a döntőben a New York Red Bullst győzte le 2–1-re – többek között Sallói Dániel góljának köszönhetően.

Megfenyegették Layvin Kurzawát, a francia labdarúgó-válogatott balhátvédjét, hogy nyilvánosságra hozzák a Didier Deschamps szövetségi kapitányt becsmérlő mondatainak hangfelvételét, ha nem fizet százezer eurót. Nem fizetett, rendőrt hívott - írja a spanyol Marca.

Kilenc hónappal a rajt előtt csütörtökön megkezdődött a jegyárusítás a jövő évi, oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

A színvonal és a játék minősége nem változott az NB I-ben a kétezres évek eleje óta - vélekedik Gera Zoltán, a labdarúgó-válogatott és a Ferencváros csapatkapitánya.

Botokkal, láncokkal, boxerekkel rontottak rá a Kolozsvári U ultrái a Kolozsvári CFR 1907 magyar szurkolóira és vendégeikre egy hétvégi sportrendezvényen. A véres jelenetek mintegy húsz kisgyerek szeme előtt zajlottak le. A „KVSC 1907” szurkolói csoport feljelentést tesz a rendőrségen.

Csütörtöktől árulják a jegyeket a jövő évi labdarúgó-világbajnokságra a nemzetközi szövetség (FIFA) keddi bejelentése szerint.

Szinte minden nagy bajnokságba jutott a hétvégén váratlan eredmény. A Real Madrid ismét nem tudott nyerni, a Bayern München kikapott a Hoffenheimtől, a Lazio nagy verést mért a Milanra. Dárdai Pál csapata, a Hertha történelmi meccset játszott: először vezetett mérkőzést női játékvezető.

Rövidebb lesz az átigazolási időszak az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek számára, erről a Premier League klubvezetői döntöttek.

A négy telt házas hazai világbajnoki selejtezőn mintegy 400 millió forint jegybevétele volt a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, ennek kicsit több mint a felét vitték el a rendezési költségek.

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a korosztályos Európa-bajnok német csapatot a Padernbornban rendezett pénteki felkészülési mérkőzésen.