Legfontosabb témák

Szaúd-Arábia végre csökkentette az olajiparára kivetett adó mértékét, lefektetve ezzel az alapokat a Saudi Aramco állami olajcég régóta várt tőzsdére lépéséhez. Ezzel a lépéssel ugyanis vállalat immáron megfelel a nemzetközi benchmarknak.

Az Audi csütörtökig két modelljének, az A5-nek és az A4-nek is felfüggesztette a gyártását az Ingolstadti gyáregységben, miután az egyik beszállítója egy tűzeset miatt nem tudja leszállítani a...

Az Audi csütörtökig két modelljének, az A5-nek és az A4-nek is felfüggesztette a gyártását az Ingolstadti gyáregységben, miután az egyik beszállítója egy tűzeset miatt nem tudta leszállítani a ...

Olyannyira, hogy tervei szerint az ázsiai ország legnagyobb állami hátterű befektetési társasága, a China Investment Corp. lenne a szaúdi olajipari óriás legnagyobb külföldi befektetője...

Még a termelés visszafogás éllovasa, Szaúd-Arábia sem tudja tartani a tervezett ütemet.

Házkutatást tartottak szerdán a Volkswagen (VW) csoporthoz tartozó Audi német autógyártó társaság ingolstadti központjában és több telephelyén.

Tizedével csökkent tavaly a győri székhelyű Audi Hungaria Zrt. árbevétele; a 2015-ös 7,906 után 7,136 milliárd eurós adatot mutatott ki a társaság.

Tizedével csökkent tavaly a győri székhelyű Audi Hungaria Zrt. árbevétele; a 2015-ös 7,906 után 7,136 milliárd eurós adatot mutatott ki a társaság - hangzott el az Audi-konszern ingolstadti székhelyén tartott szerdai sajtótájékoztatón.

Házkutatást tartottak szerdán a Volkswagen (VW) csoporthoz tartozó Audi német autógyártó társaság ingolstadti központjában és több telephelyén - írja az MTI. A müncheni ügyészség közleménye szerint ... ...

Órákkal azelőtt, hogy Ingolstadtban ma megkezdődött volna az Audi 2016-os éves eredményeinek sajtótájékoztatója, nagyszabású házkutatások kezdődtek Ingolstadtban, illetve egyéb fontos...

Házkutatást tartottak szerdán a Volkswagen (VW) csoporthoz tartozó Audi német autógyártó társaság ingolstadti központjában és több telephelyén.

Házkutatást tartottak a Volkswagen (VW) csoporthoz tartozó Audi német autógyártó társaság ingolstadti központjában és több telephelyén. Az akciókban több mint 100 rendőr és ügyész vett részt.

Házkutatást tartottak szerdán az Audi német autógyártó társaság ingolstadti központjában és több telephelyén.

A jövőben az nagyobb hangsúlyt fektetnek a digitalizáció, az elektromos meghajtás és a fenntarthatóság témájára.

A termelés és a bevétel is csökkent 2016-ban az Audi Hungaria Zrt-nél, ám a cég nem aggódik: több mint kétszázzal nőtt az év végére az alkalmazottak létszáma.

Jócskán csökkent a 2015-öshöz képest az árbevétel, és kevesebb motor és autó készült. Többen dolgoznak viszont az üzemben.

Az ingolstadti anyagcég 2016-os éves beszámolójával párhuzamosan ma közzétették a győri Audi Hungaria Zrt. főb számait is, amelyek összességében szintén nem sikerültek túl jóra. Az anyacég főbb...

Másfél százalékkal, 59,317 milliárd euróra növelte árbevételét tavaly az Audi AG, amely 2016-ban 3,6 százalékkal több, 1 millió 867 ezer 750 járművet értékesített, mint egy évvel korábban - jelentették be a társaság szerdai ingolstadti éves sajtótájékoztatóján.

Tizedével csökkent tavaly a győri székhelyű Audi Hungaria Zrt. árbevétele.

Az Audi AG 1,5 százalékkal növelte az árbevételét tavaly, míg a győri székhelyű Audi Hungaria Zrt. árbevétele csökknet. A konszern igazgatótanácsának elnöke szerint a vállalat nagy kihívást támasztó éven ... ...

Míg az árbevétel 2016-ban 1,5%-kal, a járműértékesítés 3,6%-kal nőtt az Audi AG szintjén, addig az üzemi eredmény 36,9%-kal, az adózás előtti eredmény 42,2%-kal, az adózás utáni pedig 51,9%-kal...

Audi AG: másfél százalékkal nőtt az árbevétel, felére csökkent az adózás utáni eredmény tavaly.

Donald Trump amerikai elnök kedden hivatalában, a washingtoni Fehér Házban fogadta Mohamed bin Szalmánt, Szaúd-Arábia helyettes trónörökösét, aki egyúttal a királyság védelmi minisztere is.

Az MVM OVIT az exportpiacokon kívánja erősíteni jelenlétét, értékesíteni meglévő tudását és képességeit

Az MVM OVIT Zrt. és a szaúd-arábiai Arabian International Company (AIC) szerződést kötött vegyesvállalat alapításáról 2017. március 13-án Budapesten. Az új vegyesvállalatot dzsiddai székhellyel, Szaúd-Arábiában jegyzik be, tevékenységének fő területei a nagyfeszültségű hálózatépítés, az erőművi kazánépítés és rekonstrukció lesz, továbbá részvétel a kapcsolódó beruházásokban, valamint a megújuló energetikai projektekben - áll a cég lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A Volkswagen már két hete közzétette az előzetes 2016-os számait, a mai konferencián viszont a részletes számokba is beleláthattunk. Ezekből sok érdekes dolog kiderül, a lenti ábra gyakorlatilag...

Legördült a gyártósorról az első Audi RS3 Limousine, amelyet a tavalyi párizsi autószalonon mutattak be, ezzel fél évvel a TT RS Cupé és Roadster sorozatgyártásának megkezdése után elkezdődött a harmadik ilyen modell gyártása Győrben - tájékoztatta az Audi Hungaria Zrt. az MTI-t.

Legördült a gyártósorról az első Audi RS3 Limousine, amelyet a tavalyi párizsi autószalonon mutattak be, ezzel fél évvel a TT RS Cupé és Roadster sorozatgyártásának megkezdése után elkezdődött a harmadik ilyen modell gyártása Győrben - közölte a cég.

Legördült a gyártósorról az első Audi RS3 Limousine, amelyet a tavalyi párizsi autószalonon mutattak be.

Legördült a gyártósorról az első Audi RS3 Limousine, amelyet a tavalyi párizsi autószalonon mutattak be, ezzel fél évvel a TT RS Cupé és Roadster sorozatgyártásának megkezdése után elkezdődött a harmadik ... ...

Elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri modellt, amelyből az első példány egy új-zélandi vásárló számára készült és arakék színbe...

A mai napon elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, amely az Audi első RS változatú kompakt limuzinja.

Az ACCC tavaly már pert indított dízelbotrány miatt a Volkswagen ausztráliai képviselete ellen.

Az ausztrál Versenyjogi és Fogyasztói Bizottság szerdán bejelentette, hogy pert indít az Audi AG ausztrál vállalata ellen.

Az ausztrál Versenyjogi és Fogyasztói Bizottság (ACCC) szerdán bejelentette, hogy pert indít az Audi AG ausztrál vállalata ellen.

Végéhez közeledik a Győri Audi ETO KC 2017/18-as keretének kialakítása. A zöld-fehérek a Debrecen elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt újabb rutinos játékost mutattak be: Stine Oftedal Párizsból költözik Győrbe.

Nincs vége a perhullámnak a Volkswagen konszern ellen, most a leányvállalat Audi kapott egy újabb kártérítési eljárást a nyakába.

A világ legismertebb és legbefolyásosabb fogyasztóvédelmi magazinjában, az amerikai Consumer Reports szerint 2017-ben is az Audi a legkedveltebb autómárka az USA-ban.

Az Országos Roma Önkormányzat Hivatala közbeszerzés nélkül vásárolt több mint 6 millió forintért egy Audi A4 2.0 TDi 150LE S tronic gyártmányú személygépkocsit, az ezt felfedező Budapest Főváros Kormányhivatala ... ...