Legfontosabb témák

Sokszor nem a kormányzati politikák, hanem azok végrehajtásának hiányosságai miatt szembesülünk vízügyi problémákkal - mondta Claudia Pahl-Wostl, az Osnabrücki Egyetem környezeti rendszerekkel foglalkozó ... ...

Hanem a távfelügyeleti szolgáltatást nyújtó Leadec Kft., mely öt év alatt 40 százalékkal növelte árbevételét.

A Győri Audi ETO KC-nál technikai vezetőként hivatkoznak Borkai Ádámra a tao-támogatás iránti kérelemben – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos.

Az Audi TT eladási számai nem hozták amit a gyártó várt, most viszont egy teljesen elektromos SUV formájában születhet újjá.

Herbert Diess az Audit és a Porschét részesíti előnyben.

Ferrari, Audi és Porsche modell is szerepel a kvízkérdések között.

Ha volt is visszaélés azokkal a telkekkel, ahol végül az Audi logisztikai központja felépült, mára elévülhetett. Viszont valakik nagyot kaszálhattak az egykori szántók eladásával. Az elérhető iratok szerint ... ...

Hivatali visszaélés miatt tett feljelentést a civil szervezet. Szerintük alapos okkal feltételezhető, hogy az Audi-földek eladásakor Borkai Zsolt ügyvéd barátja bennfentes információ birtokában vásárolta meg a termőföldterületeket.

(Rém)álomautó keresi gazdáját.

Ezt Amin Nasser, a Saudi Aramco elnök-vezérigazgatója jelentette be. Cége a kapacitását a felére volt kénytelen csökkenteni a szeptember 14-ei attakok hatására. A szaúdi olajkitermelő feje egyúttal azt is elhintette, hogy végre megvalósítják a már 2016 óta csőben lévő tervüket, s még ez év végéig a rijadi tőzsdére viszik a céget, igaz, egyelőre csak a részvényeik 1 százalékát.

A bázishatás miatt nőttek az Audi eladásai szeptemberben, az első kilenc havi értékesítés azonban csökkent.

Az első háromnegyedév eladásai azonban csökkentek.

Szeptemberben kizárólag a bázishatásnak köszönhetően nőtt az Audi AG értékesítése, miután egy évvel korábban az új (WLTP) emissziós mérési eljárásra való átállás 22 százalékkal vetette vissza az értékesítéseket; az első háromnegyedév eladásai azonban csökkentek. A Wolkswagen konszern prémium márkája a cég honlapján szerdán közzétett beszámolójában azt írta, szeptemberben 145 ezer autót értékesített világszerte az Audi, ...

Szeptemberben kizárólag a bázishatásnak köszönhetően nőtt az Audi AG értékesítése, miután egy évvel korábban az új (WLTP) emissziós mérési eljárásra való átállás 22 százalékkal vetette vissza az értékesítéseket; ... ...

Kevesebb járművet értékesítettek az első kilenc hónapban, mint egy évvel korábban, a szeptemberi eladások viszont a bázishatás miatt nőttek.

A németek luxusautója sem kerülheti el a klímaváltozás elleni harccal járó kötelezettségeket.

A Borkai Zsolt győri polgármesterről pornográf felvételeket és korrupciós vádakat megjelentő blog egyik vázlatosan kifejtett története kísértetiesen hasonlít arra, ami a valóságban is megtörtént a győri ... ...

Visszatért az augusztusi kereskedési sávjába az árfolyam.

2025-ig 20 teljesen elektromos modell érkezik.

Nagyszabású elektromobilitási offenzívát indít az Audi, a német autógyártó társaság 20 tisztán elektromos meghajtású modellt vezet be 2025-ig, és több mint 10 milliárd eurót fordít a kapcsolódó fejlesztésekre - írta hétfőn hírportálján a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Nagyszabású elektromobilitási offenzívát indít az Audi.

Nagyszabású elektromobilitási offenzívát indít az Audi, a német autógyártó társaság 20 tisztán elektromos meghajtású modellt vezet be 2025-ig, és több mint 10 milliárd eurót fordít a kapcsolódó fejlesztésekre ... ...

10 milliárd eurót fordítanak a fejlesztésre, 2025-re minden gyárukat karbonsemlegessé tennék.

Az Audi 2025-ig húsz, tisztán elektromos meghajtású modellt vezet be, és több mint 10 milliárd eurót fordít a kapcsolódó fejlesztésekre.

Az Audi 2025-ig húsz, tisztán elektromos meghajtású modellt vezet be, és több mint 10 milliárd eurót fordít a kapcsolódó fejlesztésekre.

Jön a németek teljesen elektromos luxus grand tourerje.

Megkönnyítették a nők szállodai szobafoglalását Szaúd-Arábiában.

A Volkswagen csoporthoz tartozó Audi és Porsche akár a versenytársaival is megosztaná az elektromos autók fejlesztésében szerzett tudását és az általuk kifejlesztett PPE platformot is.

A szaúdi koronaherceg a dróntámadást követően a bukás szélére került, ezért titokban tárgyalást kezdeményezett Iránnal. Ez viszont az amerikai biztonságpolitikai mélyállam befolyásos háborúpárti köreinek érdekeit sérti, amelyek most a demokrata párt mögé bújva próbálják elmozdítani Trump elnököt. Káncz Csaba jegyzete.

Mostanra állították vissza az Aramco abkaiki bázisát a támadás előtti állapotra.

A lóerőszám megmaradt, az MMI rendszer viszont frissült az új Audi RS4-ben

Dzsamál Hasogdzsi rendszerkritikus szaúdi újságíró meggyilkolása után továbbra is változatlanul folyik az újságírók, jogvédők szereplőinek elnyomása.

Dzsamál Hasogdzsi rendszerkritikus szaúdi újságíró meggyilkolása után továbbra is változatlanul folyik az újságírók, jogvédők szereplőinek elnyomása.

Öthengeres turbómotor kerül az Audi Győrben gyártott Q3-asába.

A Saudi Aramco hamarosan tőzsdére is mehet.

Donald Trump amerikai és Haszán Róháni iráni elnök tárgyalásait szorgalmazta Mohamed bin Szalmán szaúdi trónörökös abban az interjúban, amelyet vasárnap este sugárzott az amerikai CBS televízió 60 perc ... ...

Donald Trump amerikai és Haszán Róháni iráni elnök tárgyalásait szorgalmazta Mohamed bin Szalmán szaúdi trónörökös abban az interjúban, amelyet vasárnap este sugárzott az amerikai CBS televízió 60 perc ... ...

Nemcsak a szaúdiaknak nehéz: Afrika legnagyobb olajkitermelője képtelen megfékezni a fosztogatókat.

Az Audi  végre elárulta az összes infót a nagyobb és erősebb 2020-as RS7 Sportbackről.

Az Audi SUV modelljének csúcsváltozata ütős kívül és belül.

Október elsejétől Alfons Dintner lesz az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke.

Október 1-jén Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget - tájékoztatta a győri cég az MTI-t. ... ...

Alfons Dintner Ingolstadtból érkezik Győrbe, ahol eddig az AUDI AG előszéria-központjának irányításáért volt felelős.

Alfons Dintner október 1-jén veszi át a stafétabotot Achim Heinflingtől, aki a jövőben a vállalat ingolstadti központját vezeti majd.

Nem igazolódtak be azok az előzetes félelmek, hogy az olaj ára tartósan magas szinten ragad be a szaúdi olajlétesítmények támadása miatt. Kedden már mind a Brent, mind a WTI világpiaci ára csökkent. 

Nem igazolódtak be azok az előzetes félelmek, hogy az olaj ára tartósan magas szinten ragad be a szaúdi olajlétesítmények ellen intézett támadás miatt. Kedden már mind a Brent, mind a WTI világpiaci ára csökkent.

Az Audi A6, A7 és Q8 modelleket is kezelésbe vették.

A távirányítós Audi Q7-es kikiáltási ára 50 ezer forint.

A szabályszegőnek azonnal bevonták a vezetői engedélyét a rendőrök.

Előbb-utóbb beépül a szaúdi olajpara az árakba.

Előbb-utóbb beépül a szaúdi olajpara az árakba.

Hatalmas hibrid és elektromos autó offenzíva várható a német prémiumgyártótól.

Szerdán 7 forinttal emelkedik a benzin, és 4 forinttal a gázolaj ára

Már 334 forintot is elkértek egy euróért; nyolc és fél év fegyházat kért az ügyészség a fideszes Simonka Györgyre; mindenki feszülten várja, mi történik a szaúdi olajfinomítót ért dróntámadás után. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.