Legfontosabb témák

Brutális spórolásba kezd az Audi, hogy finanszírozni tudja az elektromos autó-programját Az elkövetkező években 5 új modell érkezhet, az első gyártása pedig már 2018-ban megkezdődhet 10 milliárd...

Az Audi A7 önvezető modelljét tesztelhetik a kiválasztott ügyfelek és rajongók az A9-es autópályán Münchentől északra.

Több felsővezetőt is azonnali hatállyal elbocsáthat az Audi Feszült a helyzet a Volkswagen-konszernen belül Az Audi hét tagú felsővezetéséből négy menedzsert leváltanának, tudta meg a Reuters három...

A WTI 46,6 dollárig emelkedett, miután tegnap Szaúd-Arábia vállalta, hogy augusztusban napi 6,6 millió hordó olajat exportál mindössze, ami 1 millió hordóval kevesebb, mint az év elején és az előző időszakhoz képest is 600 ezer hordóval kevesebb.

Nem, nem az emissziós botrányba akadtak bele.

A közösségi oldalakon az Audi bojkottjára buzdítottak felhasználók az autógyártó egyik kínai reklámja miatt, amelyért az anyacég szerint a helyi partnertársaságuk a felelős.

A közösségi oldalakon az Audi bojkottjára buzdítottak felhasználók az autógyártó egyik kínai reklámja miatt, amelyért az anyacég szerint a helyi partnertársaságuk a felelős.

Foglalkozhat mással a sofőt, az autót teljes biztonsággal elvezeti a gép - tényleges áttörésnek ígérkezik az Audi legújabb modellje.

A londoni Grenfell toronyban keletkezett tűzvész után az angol fővárosban elrendelték az összes hasonlóan felújított magas lakóház tűzvédelmi felülvizsgálatát – […] The post Átfogó audit a londoni tűzeset után appeared first on Házfórum.

Mintegy 15 ezer négyzetméterrel bővítette szerszámgyárát az Audi Hungaria Zrt., amely ezzel párhuzamosan a járműfejlesztés területén is szélesítette vizsgálati portfólióját - tájékoztatta a győri székhelyű ... ...

Nagyszabású bővülésen ment keresztül az Audi Hungaria szerszámgyára, emellett a járműfejlesztési területe is szélesítette vizsgálati portfólióját.