Legfontosabb témák

Két hét múlva kezdődik az elektromotorok és az új járműmodell, a Q3-as egyes elemeinek gyártása.

Több mint százmilliárdos beruházást hajtott végre az autógyártó Magyarországon.

Két hét, és kezdődik az elektromotor-gyártás 700 robot segítségével, 100 milliárdos karosszériaüzem is épült.

A WTI 50,7 dollárig emelkedett ma reggel. A szaúdi kommentárok szerint az összes OPEC tagállam támogatja a kibocsátás vágását 2018 első negyedév végéig, ami azt jelenti, hogy kilenc hónapig még alacsony lehet az OPEC kibocsátása.

Az amerikai elnök látogatása alatt csak az állami olajvállalat 50 milliárd dolláros szerződést írt alá amerikai cégekkel. Szaúd-Arábia saját hadiipart épít.

Több száz általános iskolás tanuló látogatta meg a közelmúltban az Audi Hungaria Oktatóközpontját.

A WTI 49 dollárra nőtt, miután a hedge fundok ismét vásárolni kezdték az olajat.

Oroszország és Szaúd-Arábia közös közleményben szállt síkra amellett, hogy kilenc hónappal, 2018 március végéig hosszabbítsák meg a nagy olajexportőr országok kitermeléscsökkentési megállapodását.

A Győri Audi ETO KC 26-20-ra legyőzte a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája első elődöntőjében szombaton, így vasárnap finálét játszhat.

Nem elég, hogy Szaúd-Arábia kevesebb bevételhez jut az alacsonyabb olajárak miatt, és költségvetése súlyosan deficites, úgy tűnik, belső hatalmi harcok is nehezítik a helyzetét. Ha ezek elfajulnának, az az egész térség stabilitását felboríthatja, Irán befolyása megerősödhet egy sor térségbeli országban.

A vállalat az új modell gyártásához biztosítaná ezzel a megfelelő képzést.

Várhatóan több nyugat-európai ország gazdasági teljesítményét meghaladó GDP-bővülést érnek el az idén a kelet-közép-európai államok - közölte a Coface nemzetközi hitelbiztosító.

Barcelona büszkesége, a Sagrada Família templom, (katalánul Temple Expiatori de la Sagrada Família, vagyis A szent család engesztelő temploma) Antoni Gaudí munkája. Az építész 1883-ban kapta meg a megbízást. Élete végéig dolgozott rajta, de a nagy mű befejezésére még várni kell.

Március végéig kellett volna elvégeztetniük a tanúsítást Rogán feltalálótársának cégével.

Egyelőre elbúcsúzhat az Audi a jó kínai értékesítési számoktól.

Dráma az Audinál, nagyobb a baj, mint a dízelbotránynál – írja a Portfolio.

A hatás súlyosabb lehet, mint a dízelbotrány miatti vizsgálatok várható következményei.