Legfontosabb témák

Az LMP alapvetően pozitív kampányra készül, mert politikusai ezt tartják helyesnek és hatékonynak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Szél Bernadett. A párt miniszterelnök-jelöltje beszélt arról is, mit várnak el Ron Werbertől és szólt a lehetséges szövetségeseikről is.

A részvénykibocsátásban a JPMorgan Chase & Co, a Morgan Stanley és a HSBC Holdings Plc segédkezik.

Elhúzódhat a szaúdi Aramco olajipari cég részvénykibocsátása, mert még mindig nem sikerült kiválasztani a részvénykibocsátás helyszíneit.

Angela Merkel a német választási kampányban többször ostorozta a német autógyártókat a dízelbotrány miatt. Felszólította az iparág szereplőit, fordítsanak még nagyobb összegeket a kutatás és fejlesztésre, az elektromos autózás elterjesztésére, hogy ezzel is segítsék a vásárlók bizalmának visszaállítását.

Sok múlik azon, mit tud magából megmutatni egy cég, milyen audio-vizuális háttérrel várja ügyfeleit és a nagyközönséget egy-egy rendezvényen. A jól összerakott, technikailag kifogástalan megjelenés is hozzájárul az üzleti sikerhez. Az audio- és vizuáltechnikai (AV) eszközök bérbeadásával, telepítésével és értékesítésével foglalkozó Cobra Visualból nemrég NPG AV Media lett, Csépke Gábor ügyvezetővel beszélgettünk ennek apropóján.

Szeptember 1-jével újjászerveződik az AUDI AG igazgatótanácsa. A Pénzügy, IT és integritás területet Alexander Seitz, a Marketing és értékesítés területet Bram Schot vezeti majd. A Személyügyek és...