Legfontosabb témák

Békéscsaba belvárosának központjától egy percre, a Lázár utca 20. szám alatt megnyílt a Bankmonitor legújabb partnerirodája. Az irodában a jelentős szakmai múlttal rendelkező Kukoláné Mészáros Irén irodavezető (lakáshitel-, lakástakarék- és banki szakértő) munkatársaival várja a megoldandó pénzügyi kérdésekkel rendelkező ügyfeleket. Milyen pénzügyi kérdésekkel érdemes békéscsabai irodánkat felkeresned: – Lakáshitel – Hitelkiváltás – CSOK – Babaváró […] The post Békéscsabán is megnyílt a Bankmonitor iroda appeared first on Bankmonitor.hu.

Egy volt svájci frank hiteles ügyfél a 2015-ben forintosított hitelét váltotta ki nemrég a Bankmonitoron keresztül. Nem volt könnyű döntés, mert először nem tűnt jelentősnek az ezzel elérhető, havonta kimutatható pénzügyi előny. Ám egy kis számolgatást követően az ügyfél végül a váltásra szavazott. Megmutatjuk, hogy miért! A példánkban szereplő – és valóban létező – ügyfél […] The post Egy valós hitelkiváltás története. Mit nyert vele az adós? appeared first on Bankmonitor.hu.

Egy volt svájci frank hiteles ügyfél a 2015-ben forintosított hitelét váltotta ki nemrég a Bankmonitoron keresztül. Nem volt könnyű döntés, mert először nem tűnt jelentősnek az ezzel elérhető, havonta kimutatható pénzügyi előny. Ám egy kis számolgatást követően az ügyfél végül a váltásra szavazott. Megmutatjuk, hogy miért! A példánkban szereplő – és valóban létező – ügyfél […] The post Egy hitelkiváltás valós története. Mit nyert vele az adós? appeared first on Bankmonitor.hu.