Legfontosabb témák

Itt a Pénzcentrum 2017.03.24-i időjárásjelentése....

Megújult, térben és időben részletesebb előrejelzéseket közöl a jövőben az Országos Meteorológiai Szolgálat - írta a szolgálat honlapján csütörtökön, a meteorológiai világnapon.

Megújult, térben és időben részletesebb előrejelzéseket közöl a jövőben az Országos Meteorológiai Szolgálat - írta a szolgálat honlapján csütörtökön, a meteorológiai világnapon.

Megújult, térben és időben részletesebb előrejelzéseket közöl a jövőben az Országos Meteorológiai Szolgálat - írta a szolgálat honlapján csütörtökön, a meteorológiai világnapon. A met.hu főoldalán, illetve ... ...

A 2016-os rekordmeleg után folytatódnak a szélsőséges időjárási jelenségek 2017-ben is a Meteorológiai Világszervezet (WMO) keddi jelentése szerint. Még az erőteljes El Nino nélkül is olyan változások ... ...

Hűvösebb levegő érkezik a hétvégére: kezdetben még 20 Celsius-fok körül, vasárnap néhol már csak 10 fok alatt alakulnak a maximumok. Szombaton száraz lesz az idő, vasárnap viszont már többfelé várható eső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Hűvösebb levegő érkezik a hétvégére: kezdetben még 20 Celsius-fok körül, vasárnap néhol már csak 10 fok alatt alakulnak a maximumok. Szombaton száraz lesz az idő, vasárnap viszont már többfelé várható ... ...

Itt a Pénzcentrum 2017.03.23-i időjárásjelentése....

A hét végéig marad az enyhe tavaszias idő, míg szombattól némi lehűlés érkezik. Ez az évszakhoz képest még mindig nem jelent majd hideget, azonban jelentősen megélénkül a szél: erős, néhol viharos lökések ... ...

Itt a Pénzcentrum 2017.03.22-i időjárásjelentése....

A 2016-os rekordmeleg után folytatódnak a szélsőséges időjárási jelenségek 2017-ben is a Meteorológiai Világszervezet (WMO) keddi jelentése szerint.

A tavalyi rekordmeleg után folytatódnak a szélsőséges időjárási jelenségek 2017-ben is a WMO jelentése szerint.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.21-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.03.20-i időjárásjelentése....

A következő napokban ismét melegszik a levegő. Napközben többfelé 20 Celsius-fok felett, s helyenként a leghidegebb órákban is 10 fok körül alakul a hőmérséklet. Túlnyomóan száraz lesz az idő, néhol előfordulhat eső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.19-i időjárásjelentése....

Nagyon régen volt már ilyen meleg a Földön, mint 2016-ban,a globális felszínhőmérséklet mintegy 0,07 °C-kal volt melegebb, mint 2015-ben. Tavaly hazánk területén is az átlagosnál melegebb időjárású volt, azonban csaknem egy fokkal elmaradt az eddigi legmelegebb 2014-es évtől. Az Országos Meteorológiai Szolgálat összefoglalta az évet.

Hosszú az út a magtól a termésig, és egyre zötyögősebb. Ugyan a klímaproblémákat nem fogjuk egy csapásra megoldani, de az agráriumot sújtó időjárási hatásokat legalább tompítani tudjuk, méghozzá négy módon is.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.18-i időjárásjelentése....

A napsütésnek búcsút inthetünk a következő napokban, esőből is kijut majd bőven – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. A jövő héten viszont akár 20 Celsius-fok is lehet. ... ...

Itt a Pénzcentrum 2017.03.17-i időjárásjelentése....

Péntektől érdemes készülni a rosszabb időre.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.16-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.03.15-i időjárásjelentése....

Kedd este egy magassági hidegcsepp vonul át a Kárpát-medence keleti felén, majd szerdán az esti órákban a tőlünk keletre levő teknő peremén egy hidegfront éri el hazánkat számottevő csapadék nélkül - írja ... ...

Itt a Pénzcentrum 2017.03.14-i időjárásjelentése....

Ahogy az idei február az elmúlt 100 év második legmelegebbje volt az USA-ban, az amerikai munkaerőpiac is kellemesen profitálhatott a jó időből. Ez pedig igen jól jött Donald Trumpnak, aki így a vártnál is jobb eredményt mutathat föl elnökségének első teljes hónapjáról.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.13-i időjárásjelentése....

Az allergia egyre több ember életét keseríti meg, és nem csak némi orrfújással: a munkahelyen vagy épp az iskolában is visszaveti a teljesítményt. Alig ért véget a tél, és máris van olyan régiója az országnak, ahol nagyon magas, minden allergiásnál tünetet okozó koncentrációban van jelen a pollen. Az életvitelünk is felelős azért, hogy egyre több embert érint a betegség.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.12-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.03.11-i időjárásjelentése....

Hosszú az út a magtól a termésig, és egyre zötyögősebb. Ugyan a klímaproblémákat nem fogjuk egy csapásra megoldani, de az agráriumot sújtó időjárási hatásokat legalább tompítani tudjuk, méghozzá négy módon is.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.10-i időjárásjelentése....

Újabb hidegfront vonul át az ország felett, aminek hatására, pár fokos lehűlésre, többfelé csapadékra és erős szélre is készülni kell - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.09-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.03.08-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.03.07-i időjárásjelentése....

A Google Play áruházban található programok, időjárás előrejelző alkalmazásnak álcázzák magukat, azonban képesek ellopni a felhasználó banki adatait, illetve lezárni, vagy feloldani az eszköz képernyőjét.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.06-i időjárásjelentése....

Változékony idő várható a jövő héten, napsütésre, de esőre is számítani lehet, többfelé erős lesz a szél is.

A fővárosi melegrekord megdőlt, az országoshoz sem kellett sok - tisztára mintha május lenne. A jövő héten viszont végig esni fog, ma jöhet az év első mennydörgése

Itt a Pénzcentrum 2017.03.05-i időjárásjelentése....

Vasárnap a Kárpát-medencét nyugatról hullámzó frontzóna éri el, ezért sok lesz a felhő, többfelé várható eső, záporeső, valamelyest mérséklődik a nappali felmelegedés - írja az MTI. Szombat estétől egyre ... ...

Itt a Pénzcentrum 2017.03.04-i időjárásjelentése....

Az első tavaszi hétvégén nem lehet okunk a panaszra.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.03-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.03.02-i időjárásjelentése....

A levegő minősége nem csak a fővárosban, hanem a vidéki területeken élőket is érinti. Miközben minden a szmogriadóról szól, gyakran elfeledkezünk arról, hogy a bőrünkre, hogyan tudunk vigyázni, ha a figyelmeztetés eléri a tájékoztatási fokozatot.

Itt a Pénzcentrum 2017.03.01-i időjárásjelentése....

Megdőlt az országos és a budapesti melegrekord is kedden.

Szerdára virradó éjjel a Kárpát-medencét hidegfront éri el, amely többfelé okoz csapadékot, és mögötte jelentősen visszaesik a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Nyugat felől megvastagszik ... ...

Itt a Pénzcentrum 2017.02.28-i időjárásjelentése....

A héten beköszönt a tavasz, holnap (kedden) a fővárosban 16 fok lesz, a hétvégén pedig igazi kiránduló idő várható, de keddre figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgákat, mert az ország nyugati részén a 70 km/órát sebességet meghaladó széllökések lehetnek.

Itt a Pénzcentrum 2017.02.27-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.02.26-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.02.25-i időjárásjelentése....

Itt a Pénzcentrum 2017.02.24-i időjárásjelentése....

Időjárási jelenség okozhatta, hogy január óta Európában csekély mértékben nőtt, kimutathatóvá vált a jód-131 ember alkotta radioaktív anyag háttérsugárzása. Ennek mértéke meg sem közelítette az egészségügyi határértéket, és mára újra normál szintet ért el – mondta az InfoRádiónak Vincze Árpád, az Országos Atomenergia Hivatal Nukleáris Veszélyhelyzet kezelési Főosztályának vezetője.

Itt a Pénzcentrum 2017.02.23-i időjárásjelentése....