Nem érvényesek többé az Erzsébet-utalványok, búcsúzunk a régi tízezresektől, adóváltozások jönnek, és a tévécsatornák sem lesznek ugyanazok.

Egy ötvenessel drágul a lottó, a postán a levélfeladásnál érhetik meglepetések, az Erzsébet-utalványok levásárlására, pedig már csak másfél nap maradt. Lista.

Új vezérigazgatót kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség leánycége, amely a milliárdos Kisfaludy-pályázatokat koordinálja. Horváth Péter eddig az Erzsébet-utalványokkal volt elfoglalva, de ott már nincs ... ...

Jövőre is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb elem a cafetéria-rendszerben - közölte a BDO Magyarország az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

A szociális hozzájárulási adó 2019. július 1-jei 2 százalékpontos csökkentése miatt 2020-ban összességében kissé magasabb összegű cafeteria-kifizetésekkel számolhatnak a munkavállalók, mint idén. A szabályozás ugyanakkor gyakorlatilag az ideivel megegyező marad, így az adóelőnye miatt kiemelt helyzetben lévő Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) diadalmenete várhatóan jövőre is folytatódni fog – jelzi előre a BDO Magyarország alábbi elemzése.

2020-ban magasabb összegű cafeteriával számolhatnak a munkavállalók.

Jövőre is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb elem a cafetéria-rendszerben - közölte a BDO Magyarország.

Jövőre is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb elem a cafetéria-rendszerben - közölte a BDO Magyarország az MTI-hez eljuttatott elemzésében. A szociális hozzájárulási adó 2019. július 1-jén 2 százalékponttal ... ...

Megállapodás született a béren kívüli juttatásokról.