Legfontosabb témák

Válaszolt a Sportify által idén márciusban benyújtott panaszban szereplő állításokra az Apple. A cég szerint a Spotify erősen túlzó állításokat fogalmazott meg az úgynevezett "Apple adó" kapcsán, a streamingszolgáltató valójában a fizetős ügyfélbázisának elhanyagolható része után fizeti meg az App Store jutalékot.

Akkumulátor csereprogramot hirdet az utolsó, ollós billentyűzet mechanikával piacra került MacBook Prókra az Apple.

Android okostelefonon, számítógépen, a Gránit videóbankján keresztül, díjmentesen lehet lakossági állampapírt vásárolni pár perc alatt - közölte a Gránit Bank múlt csütörtökön. A bank mai közleménye...

Cserére hívja vissza veszélyes eszközeit a cég...

Megpróbálja több országra szétteríteni bérgyártását az Apple. A vállalat Kínából délkelet-ázsiai országokba viheti el termelésének egy részét.

Egyre borúsabbak az elemzők az Apple okostelefon értékesítésével kapcsolatban, továbbra is a kínai piac lehet a gyenge pont.

Bár még meg sem jelentek az idei új iPhone-ok, az ellátási láncokkal foglalkozó piaci elemző, Ming-Chi Kuo már a 2020-es modellekről osztott meg információkat.

A natív, AppleKittel készült to-do app újabb szög a Wunderlist koporsójában, amelynek leállításáról a Microsoft már 2017-ben is beszélt.

Az európai mobilpiacon csak a Xiaominak van oka örülni: az Apple az elmúlt öt év legrosszabb eredményét érte el, míg a Huawei annyi szankciót kapott mostanában, hogy eleve nehéz a helyzete. Az IDC legutóbbi ... ...

Nem adta fel a saját rádiós modem tervezését az Apple. Iparági pletykák szerint a cupertinóiak most épp a (még) beszállító Intel tervezőrészlegét vásárolná fel, így katalizálva a láthatóan nagyon lassan éledező modemes projektet.

Az Apple és a Google is visszacsúszott az idei listán tavalyhoz képest.

Szükség esetén Kínán kívüli gyártással is tud működni az Apple.

Olyat csinált az Apple árfolyama az elmúlt napokban, amit közel 19 éve nem: sorozatban a hatodik napja emelkedett legalább 1 százalékot a részvények árfolyama. Erre utoljára az internetlufi idején,...

Még csak azt sem lehet mondani, hogy megtört volna az amerikai piacok emelkedése.

Mától 16 országban már az Apple Pay szolgáltatása is elérhető Revolut kártyával, de Magyarország nincs közöttük. Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology...

A tavalyi harmadik helyről az élre ugrott az Amazon a világ legértékesebb márkáinak a listáján.

Az Amazon ugrott a tavalyi 3. helyről az élre. Az Apple a második. 15 kínai cég van a százas listán.

A Marketwatch információi szerint a tengerentúli Igazságügyi Minisztérium a Google-t, az Amazont és az Apple-t is górcső alá vette, az amerikai részvénypiacok pedig hevesen reagáltak a felmerült negatív hírekre.

Megállíthatatlan az Apple Pay használat Magyarországon.

Május végén tette Magyarországon elérhetővé az OTP Bank az Apple Pay érintéses mobilfizetési szolgáltatást. Az első tíz napban már több mint 60 ezer kártyát regisztráltak az ügyfelek.

Heves áreséssel reagáltak a legnagyobb technológiai cégek részvényei, miután a hét végén több olyan hír is napvilágot látott, hogy a Trump-kormányzat vizsgálatot indított ellenük versenyjogi aggályok miatt. ... ...

A professzionális felhasználók által régen várt termékkel állt elő az Apple idei WWDC fejlesztői konferenciájának megnyitóján: a vállalat bemutatta vadonatúj, kívül-belül frissített Mac Pro készülékét, illetve egy a piac abszolút élvonalát célzó monitort is bejelentett - mindezt persze a cégtől megszokott, csillagászati árcédulák mellett.

Elkezdődött az Apple hagyományos éves fejlesztői konferenciája, amit ma egy új, 6000 dolláros Mac Pro számítógép, valamint az új iOS operációs rendszer bemutatásával kezdett. A WWDC rendszerint az...

Átfogó vizsgálatokba kezdene az amerikai igazságügyi minisztérium a nagy technológiai vállalatok körül, arra fókuszálva, hogy nem gátolják-e a piaci versenyt. A Google anyavállalata, az Alphabet és...

Hamarosan elindul a Revolut ApplePay szolgáltatása, hivatalosan még csak Franciaországban és az Egyesült Királyságban, de állítólag egyes kártyákkal Magyarországon már most is működik. Több olvasónk...

Folytatódik az Apple Pay idei futótűzszerű terjedése. A támogatott pénzintézetek listájához most a Revolut csatlakozott, amely pár héten belül ügyfelei többségének kínálhatja fel a fizetési szolgáltatást.

Az új telefonok feltehetőleg ősszel érkeznek, és már most sokaknak nem tetszenek a változtatások. Az erősebb számozott verziók három kamerát kapnak, ami miatt még kicsit ki is állnak a hátlapból.

A vállalat új Nvidia Studio platformja a célcsoportnak szánt, izmos notebookokat vonultat fel, amelyekhez saját szoftverplatformot is biztosít.