Legfontosabb témák

A hétvégén változékony idő várható, kezdetben eső, ónos eső, havazás is lehet, vasárnap már napsütés is elképzelhető. Lassan enyhül a hideg, helyenként már a leghidegebb órákban is 0 fok körül alakul a hőmérséklet, napközben 10 fok körüli meleg lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Évek óta nem volt érdemi bérfejlesztés, egyre nagyobb a munkaerőhiány, romlanak a munkakörülmények, ami miatt kiugróan nőtt a munkahelyi balesetek száma az FKF-nél – közölte a február 20-i egész napos sztrájkot kezdeményező szakszervezet.

Mínuszok és kevés havazás is várható az elkövetkező napokban, ahogy várhatóan két számjegyű pluszt is hozhat a jövő hét az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) friss előrejelzése szerint. Így fest ... ...

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére szerda éjfélig:

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére kedd éjfélig:

A következő napokban többször várható csapadék, eső, gyenge ónos eső, gyenge havazás is. Emellett kisebb lehűlésre is lehet számítani, a leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakulhatnak a minimumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Már nyolc megyére, köztük Pest megyére és Budapestre másodfokú figyelmeztetést adtak ki ónos eső miatt. Több megyében és a fővárosban havazásra is figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

Már nyolc megyére - köztük Pest megyére - és Budapestre is másodfokú figyelmeztetést adtak ki ónos eső miatt. Emellett több megyében és a fővárosban havazásra is figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

Az extrém hideg mellett havazás és ónos eső is várható kedden. Az ónos eső miatt az ország nagy részére – köztük több megyére másodfokú – figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: a keddre virradó éjjel ismét az észak-magyarországi, észak-alföldi térségben több helyen mínusz ...

Az extrém hideg mellett havazás és ónos eső is várható kedden. Az ónos eső miatt az ország nagy részére - köztük több megyére másodfokú - figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.