Kijöttek a januári átlagkereset-számokkal: 9,2 százalékos volt a növekedés éves összevetésben. Furcsa ezt olvasni két hónappal odébb, egy világjárvány közepette.

Elképesztő érdeklődés van irántuk.

A várakozásokkal ellentétben nőtt a kínai feldolgozóipar teljesítménye márciusban, miután az új koronavírus-járvány visszaszorítását követően a kínai közép-és nagyvállalatok szinte teljes egészében ismét megkezdték a termelést.

A kormány március 17-ével gyakorlatilag leállította a teljes hazai magánfogorvosi ellátást. Érthető okokból a turizmus mellett, a magánfogorvosok bevételei és is egyik napról a másikra nullázódnak le, derékba törve ezzel egy több éve tartó konjunktúrát – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adataiból.

Februárban az ipari termelői árak az előző havi ütemmel megegyezően 3,8 százalékkal emelkedtek az egy évvel korábbiakhoz mérve. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,1 százalékkal nőttek, ezen belül ... ...

Erősödött a forint ma reggelre Kedd reggel 8 órára 0.09%-ot erősödött a forint az euróval szemben és így lett 359 forint és 06 fillér az euró, az ÁrfolyamTudós.hu napi jelentése szerint. A dollárhoz képest 0.19%-ot erősödött a hazai fizetőeszköz, ennek megfelelően egy amerikai dollár jelenleg 325 forintba és 86 fillérbe kerül. A frankhoz viszonyítva 0.22%-ot erősödött a magyar deviza, így a reggeli órában egy svájci frankért 339 forintot és ...

Úgy néz ki, ma sincs jó napja a magyar devizának.

Egyetlen fillérre az árfolyam a történelmi mélyponttól, semmi jó nem néz ki a forint számára. Kedden tovább gyengült a forint az euróval szemben, és egyetlen fillére közelítette meg a március 19-én felállított ... ...

Ötéves kora óta hallgatta otthon Róbert, hogy milyen munkát végez az édesapja a Coca-Cola HBC dunaharaszti gyárában. 23 évvel később már ő maga is a vállalat technológusa - sőt egy ideig a testvére is itt dolgozott. Ez nem egyedi a cég történetében: rengeteg munkatárs csábítja ide rokonait, mert úgy érzik, jó helyen vannak. Apa és fia a közeli Szigethalomról járnak Dunaharasztiba dolgozni.

9,2 százalékkal nőttek az év elején a bérek, de a fizetésemelés jókora részét elvitte az infláció.

A gyors bérkiáramlás miatt emelkedtek az értékesítési árak.

Az FBAMSZ szerint a várhatóan még hónapokig tartó vészhelyzeti időszakot célszerű balestbiztosítási védelemmel átvészelni.

Hosszan elhúzódó küzdelemre kell készülni.

Az építőipari munkavégzés kockázatainak csökkentésére javaslatcsomagot készített az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ). Az építési ágazatban vállalkozók és foglalkoztatottak, a teljes ... ...

Felülteljesítő ma a magyar börze.

Részletesebb adatok jönnek, megyénkénti és korosztályos bontásban is.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a COVID-19 járványra tekintettel 2020. március 19-20-án átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.

Januárban a nemzetgazdasági szintű bruttó átlagkereset 375 ezer 200 forint volt.

De nem valószínű, hogy megtartásra kerül

A Ping An szakemberei szerint most ért a csúcsra a járvány Európában.

Keddtől részletesebben közlik az elhunytak adatait - írja a koronavirus.gov.hu. Így látható lesz a beazonosított koronavírus-fertőzéssel elhunytak kora és neme mellett az is, hogy a vírusfertőzés előtt ... ...

Élete leggyengébb periódusát éli a magyar fizetőeszköz.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, illetve hamarosan megyei adatokat is közölnek.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 31 996,61 ponton nyitott kedden.

Több mint 80 milliárd forintnak megfelelő összeg.

A várakozásokkal ellentétben nőtt a kínai feldolgozóipar teljesítménye.

Újabb beteg hunyt el Magyarországon, a hazai fertőzöttek száma pedig 492-re nőtt.

Kevésbé érzik a járványnak való kitettséget a megritkított vásárlótömegben.

A korábbiaknál alacsonyabb ütemben, egy nap alatt tíz százalékkal, 492-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma. Hárman meggyógyultak az elmúlt 24 óra alatt, egy beteg viszont elhunyt. 

Napon belül került tesztelésre a 200 napos mozgóátlag a gyógyszergyártó árfolyamánál, de innen sikeresen fordult és zárt pluszban a papír.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves ... ...

Napon belül láttunk csak érdemi mínuszt a hazai index árfolyamában, zárásra sikerült visszatérni 32000 ponthoz.

Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rendezésében állapodtak meg.

Egyelőre még nem tudni, melyek lesznek azok...

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében karantén alá vonták Romániában Suceavát, az egyik észak-keletre fekvő román nagyvárost és több környező kisebb települést is – írja a Portfolio ... ...

Nem változott jelentősen az olajvállalat árfolyama napon belül sem, maradt az előző hét végén látott szinteknél a papír.

Fehér foltokba ütközik az amerikai hírszerzés a vírus feltérképezésében. A Ford 50 ezer lélegeztetőventilátort gyárt. Egymillió amerikain végeztek el tesztet. Cikkünk frissül!

A fejlesztésben a Toyota is részt vesz.

A turizmusban és a vendéglátásban nem a járvány átvészelése, hanem az újranyitás lesz igazán nehéz.

A méhmióma és az endometriózis kezelését célzó Relugolix kombinációs tablettát az USA-n kívüli piacokon értékesítik. 

Nagy kockázatot jelentenek az olasz veszteségek és a koronavírus.

Man brauche das Parlament in der Coronakrise nicht ausschalten, sagt Werner Kogler. Ungarns Außenminister kontert: Die Grünen in Österreich seien nie gewählt worden.

A társaság kizárólagos megállapodást kötött a Myovanttal.

Az autógyártó egyik amerikai gyára már teljesen a vírus miatt hiánycikké váló gépek gyártására állt át.