Az összes parlamenti frakció, vagyis a Fidesz és a KDNP is indokoltnak tartja az iskolák bezárását a koronavírus-járvány miatt.

Újra májkárosodás gyanúja merült fel az Esmyával kapcsolatban.

Szaporodnak a korlátozó intézkedések koronavírus-járvány miatt a világban.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1871,20 pontos, 5,79 százalékos emelkedéssel, 34 189,09 ponton zárt pénteken. A részvénypiac forgalma 30,1 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest. A Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint a részvénypiacokat továbbra is főképp a koronavírusról érkező hírek fogják mozgatni. A hétvége különösen mozgalmasnak ígérkezik, ...

Valamennyi parlamenti párt egybehangzóan az iskolák hétfői bezárása mellett foglalt állást a koronavírus terjedése miatt a pénteki hétpárti megbeszélésen - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető ... ...

Kiutasítottak Magyarországról és az Európai Unió területéről két iráni egyetemistát, akik a koronavírus miatt elrendelt kórházi karantént elhagyták - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel. ... ...

Egyelőre április 3-ig állítják le a tengeri hajóutakat. A Princess járatait már korábban felfüggesztették.

Gyengült a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben pénteken késő délután a reggeli szintekhez képest - írta az MTI. Az euró 339,98 forintra erősödött röviddel 17.45 óra után a reggel ... ...

Egy Ausztriából Magyarországra tartó kamionos készített egy felvételt arról ma reggel 8:01-kor, hogyan is zajlik a valóságban a határellenőrzés. 

Fertőzött játékosok, üres lelátók, törölt fogadások és események – ez jellemzi a világ sportéletét. A VG.hu összefoglalta a sportvilág változásait.

30 millió eurót azonnal felhasználnak az olaszországi egészségügyi vészhelyzetre. Az alap a gazdaság újbóli fellendítését is segíteni fogja.

Továbbra is egyedi koronavírusos esetekről van szó Magyarországon, jelenleg tizenkilenc fő fertőzőttel. A cél a gócpontok kialakulásának megelőzése, ezért a lakosság közreműködését is kéri az Operatív Törzs - hangzott el a szervezet szokásosnál rövidebb, mindössze 34 perces mai sajtótájékoztatóján.

A kormány visszavonta korábbi határozatát a Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési programról (hivatalosan Kisfaludy Szállásfejlesztési Konstrukció) és újat hirdetett, horribilisnak tűnő keretösszeggel. ... ...

A párizsi klímacélokat csak egy súlyos globális gazdasági visszaeséssel lehet elérni – amire ugye napról napra nagyobb az esély. A pénzügyi krach egyben a jóléti fogyasztói modell alapos újragondolására is lehetőséget kínál. Káncz Csaba jegyzete.

Felfüggesztették a Richter méhmióma elleni gyógyszerének forgalmazását.

Ez is szerepel a Magyar Bankszövetség lapunknak küldött közleményében.

Sikerült megőrizni a pozitív hangulatot Európában, a BUX több mint 5 százalékos emelkedéssel zárt.

Ajánlásukat több nemzetközi szervezet is javasolta tagjainak.

A Richter méhmióma kezelésére alkalmazott gyógyszerének, az Esmyának a felfüggesztését javasolta az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Farmakovigilancia Kockázatértékelő Bizottsága (PRAC), mivel ismét súlyos ... ...

Továbbra is egyedi esetekről van szó Magyarországon, jelenleg tizenkilenc fő fertőzőttel. A cél a gócpontok kialakulásának megelőzése, ezért a lakosság közreműködését is kéri az Operatív Törzs.

Az elmúlt hetek európai példái azt mutatják, hogy a teljes európai pénzügyi szféra kiszámíthatóan és folyamatosan szolgálja ki ügyfeleit. A magyarországi bankszektor az egységes európai és a hazai szabályok, valamint felügyelés alapján működik, a vírushelyzetre és a lehetséges kockázatokra felkészült - szerepel a Magyar Bankszövetség lapunknak küldött közleményében.

A koronavírus terjedésével egyre több olyan korlátozó intézkedésre lehet számítani, amelyek alapvetően érintik a munkavállalók keresőképességét. A küszöbön álló munkahely- és iskolabezárások, valamint a home office foglalkoztatás általánossá válása több helyen is igényli a jogszabályok kiegészítő és átmeneti módosítását – mutat rá a BDO Legal Jókay Ügyvédi Iroda.

Földrajzi értelemben a legtöbb tranzakciót még mindig az Egyesült Államok kockázatitőke-befektetői hajtják végre...

Mutatjuk az összesítő számokat.

Ha sem a magyar miniszterelnök, sem vendéglátója nem beteg, nincs ok a kézfogás mellőzésére - ezt válaszolta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az atv.hu érdeklődésére, hogy van-e protokoll ... ...

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 5,79 százalékos emelkedéssel, 34 189,09 ponton zárt pénteken.

A Toldy Ferenc Gimnázium egyik diákja csütörtök délelőtt tudta meg, hogy édesanyját koronavírussal diagnosztizálták.

A Lamborghini leállítja termelését, a Ferrari még gyárt.

Álhírnek nevezte bármely magyarországi település, vagy a főváros lezárását az Operatív Törzs ügyeleti központjának vezetője.

Szárnyalt az OTP.

A kézfertőtlenítők túlárazását a fogyasztóvédelem vizsgálja.

A tőzsdék és az olajárak mellett igen meredeken zuhannak a fejlett piaci hozamok is.

A 2. blokk viszont továbbra is csökkentett üzemmódban működik.

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) koronavírus-fertőzés miatt kiadott új tárgyalási protokollja szerint a tárgyalások megtartásáról egyedi döntést kell hozni, és a tárgyalás elején a bírónak tájékozódnia kell annak érdekében, hogy ne legyen jelen potenciálisan fertőzött - tudatta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) az MTI-vel közleményben pénteken.

Súlyos májkárosodás lépett fel az egyik betegnél, aki az Esmya nevű gyógyszert szedte.

Súlyos májkárosodás lépett fel ugyanis annál a betegnél, aki a méhmióma kezelésére alkalmazott gyógyszert szedte. A Richter Gedeon Nyrt. együttműködik a hatóságokkal, a gyógyszert átmenetileg kivonta a forgalomból.

Több országban, köztük Németországban.

A járvány miatt az internetre költözik a kapitalisták Woodstockjaként emlegetett esemény.

Hatszorosára gyorsult a jégolvadás Grönlandon és az Antarktiszon az 1990-es évekhez képest a globális felmelegedés hatására - írta az MTI. A Föld két nagy kiterjedésű jégmezője 6,4 billió tonna jeget veszített ... ...

Washington pedig Pekinget. Színvonalas Twitter-vita a járványról.

A norvég jegybank kamatot csökkentett, a svéd jegybank is intézkedik.

Az intézkedés elsődleges célja az, hogy az egészségügyi rendszert tehermentesítse valamelyest a francia kormány.

Az új beruházás 200 új munkahelyet teremt.

Legalábbis ezt állítja egy brazil hírportál.

Májusban még eltolták a gyárbővítést az autóipar rendszerszintű problémái miatt.

Legalábbis ezt állítja egy brazil hírportál.

Csehország után újabb ország döntött úgy, hogy időlegesen bezárja határait a külföldi állampolgárok előtt.

Most már a költségeket is egyszerűen össze lehet hasonlítani.