A fiókok helyett a digitális csatornákat választották sokan a bankoknál, a moratóriumból nem kérők miatt a sokszorosára nőtt a telefonos ügyfélszolgálatok forgalma, és hitelt is sokan szeretnének továbbra ... ...

A fiókok helyett a digitális csatornákat választották sokan a bankoknál, a moratóriumból nem kérők miatt a sokszorosára nőtt a telefonos ügyfélszolgálatok forgalma, és hitelt is sokan szeretnének továbbra ... ...

Azt még nem tudni, az állam mennyivel segíti ki a bajba került dolgozókat. Viszont az biztos, hogy a magyar kisker láncoknak is fizetniük kell a járványalapba.

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.

370 forint felett is járt a távközlési vállalat árfolyama, de a nap végére visszahúzódott mérsékelt pluszba a papír.

A korábbi nyertes most a nagy vesztes lehet.

Egy független szervezet valós körülmények között nézte meg, hogy mennyi NOx távozik a Touareg 4.0 V8 TDI kipufogójából.

20 Mrd forint feletti erős forgalom, 592 pontos emelkedés jellemezte a magyar tőzsdét, aminek indexe így megközelítette a 33000 pontot (32858 pont).

Nem tudta leküzdeni a 2000 forintos szintjét az olajvállalat árfolyama, de tovább kapaszkodik a közelében.

Kisebbek a torlódások, ezért nyugodtabb körülmények között tudja végezni az útfelújítási és -karbantartási munkákat a Magyar Közút - írja a Magyar Nemzet. A kijárási korlátozás életbe lépése óta kevesebb ... ...

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.

A koronavírus-járvány negatív hatása még februárban sem jelentkezett a vendégforgalomban.

A KSH jelentése szerint a koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági folyamatok hatása a februári időszakban még nem jelentkezett.

A koronavírussal járvány lassulásában reménykednek a befektetők.

Az első holdra szállásról visszatérő űrhajósokat hatalmas ünneplő tömeg fogadta New York utcáin, az ünneplésről számos filmfelvétel elérhető. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez a... The post Holdra szállás, visszatérés ééés … karantén! appeared first on alapblog.

Az első holdra szállásról visszatérő űrhajósokat hatalmas ünneplő tömeg fogadta New York utcáin, az ünneplésről számos filmfelvétel elérhető. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez a... The post Holdra szállás, visszatérés ééés … karantén! appeared first on alapblog.

Nem tudott tovább erősödni a bankpapír árfolyama, 9000 alá húzódott vissza a hétfői kereskedésben.

A várt csökkenés helyett nőtt az ipari termelés az előző hónaphoz képest.

Idén február kiigazítatlanul 4,1, ám kiagazítva csak 1,7 százalékkal nőtt az magyar ipari termelés - adta hírül első becslését a KSH. Eszerint 2020 februárjában az ipari termelés volumene 4,1 százalékkal ... ...

A koronavírus-járvány mindent felülír.

A februári adatok még visszafogott növekedést mutattak.

Szigorúbban bírálják el a hiteligényléseket a bankok, akinek 1-2 éve még simán adtak volna hitelt, az most nem feltétlenül mehet biztosra.

Az hétfőn bejelentett gazdaságvédelmi akcióterv legfontosabb eleme a meglévő munkahelyek védelme a koronavírus-járvány idején - mondta ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az M1-en ... ...

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma kedd reggelre 72 ezerrel, 1 347 892-re nőtt a világon. A Covid-19 betegségben 74 808-an vesztették életüket, az utóbbi egy napon 5310-en, a gyógyultak száma ... ...

Nem kell hozzá elektromos infrastruktúra, gyakorlatilag bárhová telepíthető, ahol eleget süt a nap és a helyszín villanyautóval megközelíthető.

Meglátjuk így lesz-e megállapodás.

Kisebbek a torlódások a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás idején, ezért nyugodtabb körülmények között tudják elvégezni a munkálatokat.

Nadia Calviño gazdasági miniszter a La Sexta csatorna televíziós adásban jelentette be, hogy a spanyol kormány alapjövedelem bevezetését tervezi annak érdekében, hogy segítse a koronavírus-járvány miatt pénzügyileg nehéz helyzetbe került állampolgárait. 

A gazdaságvédelmi csomag második szakaszát ismertette tegnap Orbán Viktor.

Nagyon nehéz most hitelez jutni Magyarországon, ugyanis a bankok a hirtelen jött vészhelyzetben, pontosabban annak gazdasági hatásai miatt elbizonytalanodtak. Nagyon nehéz ugyanis kiszámítani  5, 10 vagy akár 30 évre, hogy aki most kölcsönt vesz fel, tudja-e majd fizetni a törlesztőket. Igaz ez a lakáshitelekre, az új, év végéig csökkentett kamatú személyi kölcsönökre, de még a […] The post Vannak, akik most nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem kapnak hitelt. Megoldási lehetőségek! appeared first on Bankmonitor.hu.

Gazdasági elemzők szerint egyelőre kevés konkrétum hangzott el arról, hogy pontosan miből is áll össze a GDP 18-20 százalékát kitevő mentőcsomag.

A februári statisztikák szerint 264 ezer álláskereső volt hazánkban, de márciusban a koronavírus-járvány elért minket is, így ez a szám már 300 ezer is lehetett.

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma hétfő reggelre 73 ezerrel, 1 millió 275 ezer 542-re nőtt a világban, s 69 498-an vesztették életüket.

A szomszédos országok közül Szlovéniában a miniszterelnök szerint két-három héten belül enyhíthetnek a korlátozásokon.

A kormány és a Fővárosi Önkormányzat 2024. december 31-ig szóló megállapodást kötött a budapesti színházak működtetéséről.

Megjelent a rendelet, amely létrehozza a miniszterelnök által bejelentett alapokat, részben a pártok és az önkormányzatok pénzéből.

Várhatóan 11 órakor megismerhetjük a miniszterelnök által hétfőn bejelentett gazdasági gigacsomag részleteit.

Gyengült a forint ma reggelre Kedd reggel 8 órára 0.12%-ot gyengült a forint az euróval szemben és így lett 363 forint és 55 fillér az euró, az ÁrfolyamTudós.hu napi jelentése szerint. A dollárhoz képest 0.37%-ot gyengült a hazai fizetőeszköz, ennek megfelelően egy amerikai dollár jelenleg 335 forintba és 71 fillérbe kerül. A frankhoz viszonyítva 0.14%-ot gyengült a magyar deviza, így a reggeli órában egy svájci frankért 344 forintot és ...

A munkahelyteremtés érdekében a kormány mintegy 450 milliárd forint értékben beruházásokat támogat meg.

A Mazda teljes kínálata ünnepi öltözékbe borult az évforduló alkalmából.

Erősödött kissé a forint a főbb devizákkal szemben.

Az ápolók az európai régió egészségügyi dolgozói létszámának 57 százalékát teszik ki, az ő védelmükről eddig nem sok szó esett.

A koronavírussal járvány lassulásában reménykednek a befektetők.

Három új, a koronavírus-járvány elleni védekezést segítő, illetve a járvány gazdasági hatásait orvosló alap jön létre.

Az operatív törzs tájékoztatóján beszél Palkovics László.

Legalább hatvan százalékkal esett vissza a forgalom a kijárási korlátozások bevezetése óta.

A munkahelyek megőrzését, a munkahelyteremtést, a kiemelt ágazatok újraindítását, a vállalatok finanszírozást, valamint a családok és a nyugdíjasok védelmét három alapból igyekszik megoldani a kormány.

A brit egészségügyi dolgozók számára készülnek az innovatív védőfelszerelések.