Legfontosabb témák

A biztosítási adó kgfb-díjba történő beépülése után a biztosítók visszafogottabban emelték a díjaikat, mint amit a kárköltségek növekedése szükségessé tenne.

Ahogy a legtöbb egészségpénztár, az OTP is bevezette a kötelező, ám lemondható “egészségbiztosítást”, melynek díja 119 Ft. Az OTP Egészségpénztár csoportos egészségbiztosítási szerződést kötött tagjai számára, így 2019. november 1-től Ön is igénybe vehet olyan szolgáltatásokat, mint például: orvosi call center, teljeskörű ellátásszervezés, egynapos sebészet 200 000 Ft keretösszegig, nagyértékű képalkotó diagnosztika 300 000 Ft keretösszegig, vagy 1 millió forintos

Az okos, összekapcsolt (smart and connected) megoldások egyszerre jelentenek veszélyt és lehetőséget a biztosítási piac számára is.

Sokat spórolhatunk a biztosítási díjakon, ha egy szolgáltatónál kötünk a kocsira kötelezőt és cascot is...

Sokaknak csak az új autó lebeg a szeme előtt, de a fenntartási költségeket is érdemes figyelembe venni. Ezek közé tartozik a kötelező biztosítás és a casco is. Mi a helyzet, ha a támogatással veszünk autót? Kötelező-e így cascot kötni az autóra?