Legfontosabb témák

Az áram- és gázhálózat rekonstrukciójára, valamint új beruházások energiaigényének kiszolgálására mintegy 900 millió forintos beruházást tervez idén az E.ON Zala megyében. Az elmúlt 17 év...

Komoly eredményjavulással indította az évet a német E.ON energiaipari konszern. Szakértők jobbat vártak. Az esseni energiaipari cég kedden azt közölte, hogy a március végével záródott első három hónapot ... ...

Komoly eredményjavulással indította az évet a német E.On energiaipari konszern. Az esseni energiaipari cég közölte, hogy a március végével záródott első három hónapot 727 millió euró adózott eredménnyel zárta, ami 38 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit.

Az E.ON idén második alkalommal adta át az úgynevezett E.ON Energy Globe Magyarország díjat, amely a magyar fejlesztésű fenntarthatósági kezdeményezések elismerésére és a környezettudatos szemlélet népszerűsítésére szolgál - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Év végétől tilos lesz szabad földön használni három neonikotinoid-tartalmú rovarirtó szert – határoztak a biodiverzitás és a környezet védelmére hivatkozva az uniós tagállamok szakminiszterei. Magyarország a javaslat ellen szavazott, a Magyar Növényvédelmi Szövetség pedig elhamarkodottnak tartja a döntést.

Újszerű ötleteket hoztak az E.ON Vigyázz a madárra! című 24 órás madárvédelmi innovációs ötletversenyén az egyetemista és start-up csapatok. Gumiból készült pulikutyával és intelligens madárgyűrűvel is próbálkoznának a fiatal egyetemisták a madarak védelme érdekében. Az energiavállalat több ötlet megvalósíthatóságát kezdi vizsgálni a közeljövőben.

Kiss Attila elnök-vezérigazgatóként a hálózattal kapcsolatos feladatokért is felel majd.

Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki az E.On törökországi üzletágának élén folytatja pályafutását, Kiss Attila követi az E.On Hungária Zrt. vezetésében 2018. június 1-jei hatállyal - adta hírül a cég. ... ...

Kiss Attila váltja a korábbi vezérigazgatót.

Kiss Attilát választották az új vezetőnek.

Az E.On SE igazgatóságának döntése értelmében Eric Depluet elnök-vezérigazgatót Kiss Attila követi az E.On Hungária Zrt. vezetésében 2018. június 1-jei hatállyal. Eric Depluet az E.On törökországi...

Az E.ON SE Igazgatóságának döntése értelmében Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki az E.ON törökországi üzletágának élén folytatja pályafutását, Kiss Attila követi az E.ON Hungária Zrt. vezetésében 2018. június 1-jei hatállyal – tájékoztat közleményében a vállalat.

Az elmúlt napokban az E.ON ügyfélszolgálatára olyan visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett Fejér megyéből, hogy egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevével visszaélve igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanába a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva. Az E.ON ezért kéri a lakosságot, hogy fokozott óvatossággal járjon el ezekben a helyzetekben.

Legyen gyanús, ha valakik a cég nevében előzetes értesítés nélkül érkeznek belső áram- vagy gázhálózat-ellenőrzésre. Ne írjunk alá semmit, és ne is fizessünk nekik.

Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel, miután az elmúlt napokban erre utaló bejelentés érkezett ügyfélszolgálatukra.

Egy szolgáltató cég az E.ON nevében igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanjába Fejér megyében.

Besurranók próbálják becsapni az embereket, a cég fokozott óvatosságot kér.