Legfontosabb témák

Videón láthatod, ahogy egy SX4 tulaj átértelmezi a körforgalom használatának szabályait

Mivel Skócia és az Egyesült Királyság egyre inkább különböző politikai utakon halad, szembe kell néznünk azzal, hogy a legjobb válasz erre az, ha Skócia képes a függetlenségre és saját jövőjének alakítására – jelentette ki Nicola Sturgeon skót miniszterelnök Brüsszelben kedden. A skót miniszterelnök hangsúlyozta, Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) és a vezetői tisztségért folytatott brit ...

A légi hadviselés számára eszközöket gyártó United Technologies és Raytheon 121 milliárd dolláros fúziója a Pentagonnál is átírja az erőviszonyokat.

Az E3-on mutatta be új, Radeon RX 5700 sorozatának két tagját az AMD. Az új videokártyák a régóta várt Navi grafikus mikroarchitektúrára épülnek, melynek elsődleges célja, hogy csökkentse a tervezőcég Nvidiához mért lemaradását.

A Leonardónak tulajdonított festmény a világ legdrágább műalkotása a szaúdi trónörökös luxusjachtján található.

A Raytheon és a United Technologies egyesült cége a világon is a legnagyobbak között van.

Mivel Skócia és az Egyesült Királyság egyre inkább különböző politikai utakon halad, szembe kell néznünk azzal, hogy a legjobb válasz erre az, ha Skócia képes a függetlenségre és saját jövőjének alakítására - jelentette ki Nicola Sturgeon skót miniszterelnök Brüsszelben kedden.

A Raytheon és a United Technologies közleményben jelentette be egyesülését, és ezzel az Egyesült Államok legnagyobb és a világ egyik legnagyobb hadiipari vállalata jött létre. A két nagyvállalatnak együttesen mintegy 74 milliárd dolláros forgalma volt 2019-ben. Mindkét cég a háborús ipar nagy nyertesei között van.

A Raytheon és a United Technologies vasárnap jelentette be egyesülését. Ezzel az Egyesült Államok legnagyobb és a világ egyik legnagyobb hadiipari vállalata jött létre.

A Raytheon és a United Technologies vasárnap közleményben jelentette be egyesülését, és ezzel az Egyesült Államok legnagyobb és a világ egyik legnagyobb hadiipari vállalata jött létre.

A Raytheon és a United Technologies vasárnap jelentette be egyesülését.

A Raytheon és a United Technologies vasárnap közleményben jelentette be egyesülését, és ezzel az Egyesült Államok legnagyobb és a világ egyik legnagyobb hadiipari vállalata jött létre. A két cég kiemelte: ... ...

A Raytheon és a United Technologies vasárnap közleményben jelentette be egyesülését, és ezzel az Egyesült Államok legnagyobb és a világ egyik legnagyobb hadiipari vállalata jött létre.

A Raytheon és a United Technologies vasárnap közleményben jelentette be egyesülését, és ezzel az Egyesült Államok legnagyobb és a világ egyik legnagyobb hadiipari vállalata jött létre. A két cég...

A Tomahawk rakétákat is gyártó Raytheon egyesült a főleg repülőgépek hajtóműveit gyártó United Technologiesszal.

Június végéig látogatható A test diadala - Michelangelo és a 16. századi itáliai rajzművészet című tárlat a Szépművészeti Múzeumban, ahol Michelangelo, valamint Leonardo, Raffaello és más kortársaik nyolcvan művével találkozhat a közönség.

A magas szintű kutatás-fejlesztési, innovációs és képzési együttműködés biztosítása érdekében stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Richter Gedeon Nyrt.-vel a Semmelweis Egyetem. A megállapodás ... ...

A kutatás-fejlesztési, innovációs és képzési együttműködés biztosítása érdekében stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Richter Gedeon Nyrt.-vel a Semmelweis Egyetem. A megállapodás...

A legnagyobb német chipgyártó vállalat gáláns ajánlattal fel kívánja vásárolni amerikai versenytársát a Cypress Semiconductort. Nagyot estek a hírre a német cég részvényei. Az Infineon kedd reggeli bejelentése ... ...

A világ tíz legnagyobb félvezető áramkör gyártója közé kerülhet.

Az Infineon jelentős prémium mellett, 46%-kal a 30 napos átlagár fölött, 23,85 dolláron tett vételi ajánlatot az amerikai Cypress Semiconductor részvényeire.

Lassítva törnek rommá a zsírúj autók a kattintás után!..

A német Consentec független energetikai tanácsadó cég és az E.ON most közzé tett közös tanulmánya több forgatókönyvet vizsgált. A többi között azt is, hogy az elektromos járművek piaca eléri a 100 százalékot. A számításokat az E.ON németországi szolgáltatási területén jelenleg regisztrált mintegy 6,5 millió hagyományos jármű alapján végezték el. A vizsgálat következtetése szerint az E.ON hálózatai Németországban jól felkészültek arra, hogy nagyobb számban biztosítsanak töltési lehetőséget elektromos járművek számára, sőt akár arra az eshetőségre is, hogy 2045-re valamennyi személyautó elektromos lesz.

Az E.ON hálózatai Németországban jól felkészültek arra, hogy nagyobb számban biztosítsanak töltési lehetőséget elektromos járművek számára.

Részvétét fejezte ki a dél-korai kormányfőnek. Levélben fejezte ki együttérzését Orbán Viktor kormányfő Lee Nak-yeon dél-koreai miniszterelnöknek és népének a Dunán szerencsétlenül járt dél-koreai turisták ... ...

Bővült az alkalmazhatósága a Richter antipszichotikumának az amerikai piacon, ehhez kapcsolódóan a gyógyszeripari vállalat 10 millió dolláros mérföldkő bevétellel számol, amelyet a második negyedévben könyvelhetnek el – mondta Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. PR és kormányzati kapcsolatok vezetője az MTI-nek kedden. A Richter Gedeon Nyrt. és a dublini székhelyű Allergan plc kedden jelentette be, ...

A Ryzen 3000-es sorozat mellett Navi-alapú grafikus fejlesztéséről is beszélt tegnapi computexes keynote előadásán az AMD. Az új GPU-kra épülő első, RX 5700 elnevezés alá besorakozó videokártyák a processzorokhoz hasonlóan valamikor júliusban kerülnek piacra.

Visszaélnek az E.ON nevével, jó helyesírású, elsőre hitelesnek tűnő számlát küldözgetnek.

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral (ADHD) magyarázza egy új kutatás Leonardo da Vinci rendkívüli kreativitását, de munkái befejezésének állandó halogatását is.

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral magyarázza egy új kutatás da Vinci rendkívüli kreativitását, de munkái befejezésének állandó halogatását is.

A kulcsfontosságú partnerek és beszállítók egy része kitart a Huawei mellett. A tajvani TSMC, a japán Panasonic, a német Infineon, illetve az InterDigital Wireless nyilvánosan, hiteles forrásokon keresztül jelezte, hogy továbbra is fenntartják együttműködésüket a kínai vállalattal.

Az alkalmazását korlátozó nemzetközi egyezménynek köszönhetően a freon légköri koncentrációja jelentősen csökkent az 1990-es évek közepe óta. Tavaly azonban gyanús emelkedést figyeltek meg.

A Richter Gedeon Nyrt. (“Richter”) és a Seqirus Pty Ltd (“Seqirus”) a mai napon bejelentették, hogy kizárólagos licenc szerződést írtak alá a cariprazine ausztráliai és új-zélandi forgalmazására. A megállapodás értelmében a Richter szállítja a terméket, a Seqirus törzskönyvezi és értékesíti a készítményt Ausztráliában és Új-Zélandon. A Richter a szerződés aláírásakor, valamint a későbbiekben mérföldkő bevételekben fog részesülni.

A Richter Gedeon Nyrt. és a Seqirus Pty Ltd kizárólagos szerződést írt alá a cariprazine ausztráliai és új-zélandi forgalmazására, a Richter szállítja a saját fejlesztésű készítményt, a Seqirus törzskönyvezi és értékesíti – közölte a Richter pénteken az MTI-vel. A Seqirus integrált gyógyszeripari vállalat, Ausztráliában és Új-Zélandon specializált készítmények és az elsődleges ellátásban használatos gyógyszerek és ...

Bratt Pitt is megkönnyezte azt a lelkes fogadtatást, amelyben részesült kollégáival, Leonardo DiCaprióval, Margot Robbie-val és a rendező Quentin Tarantinóval új filmjük, a Volt egyszer egy Hollywood keddi ... ...

Továbbra is szállítják termékei "túlnyomó részét" a Huaweinek.

A német Infineon félvezetőáramkör-gyártó vállalat kedden arról tájékoztatta a kínai Hszinhua hírügynökséget, hogy továbbra is szállítja termékei "túlnyomó részét" a Huaweinek - írja az MTI. A német cég ... ...

A német Infineon félvezetőáramkör-gyártó vállalat kedden kijelentette, hogy továbbra is szállítja termékei túlnyomó részét a Huaweinek.

A művészetek történetét személyes történetek is alakítják. Vannak olyan nevek, amelyek nélkül a nagy, közös történet korántsem lenne ugyanolyan. A harmadik Műtárgyak Éjszakáján a szakmai előadások...