Legfontosabb témák

Egyre közelebb az Intel vadiúj szerveres platformjának rajtja, amely számos technikai újítás mellett új nevezéktant is bevezet.

Üzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet és az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése, új innovatív termékek létrehozása és felügyelete – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságát.

Kiegyensúlyozottabb felépítést kapott a Radeon Pro Duo új generációja, az AMD a GPU-s teljesítmény helyett a mellékelt memória kapacitását növelte. Szélesebb területen vethető majd be az új egység.

Európa több különlegessége látható egy drónvideón.

Egy járókelő rögzítette azt a támadást, amikor egy férfi csütörtök este rendőrökre támadt Párizs belvárosában.

Üzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet és az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságát. A Tatabányai Üzem területén 2017-ben több mint 240 különböző volumenű fejlesztés várható; villamosvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató.

Az áramszolgáltató több mint 240 helyszínen dolgozik majd.

Komárom-Esztergom megyében 2017-ben több mint 240 helyszínen végez fejlesztést az áramszolgáltató, 3,6 milliárd forint értékben - ismertette az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. régióvezetője a társaság tatabányai székházában tartott szerdai sajtótájékoztatón.

A Radeon RX 580-as és 570-es kártyák az egy éve bemutatott 480 és 470 gyárilag túlhajtott verziói.

Drónalapú, repülő szélerőmű fejlesztésébe fektet az E.On, a technológia anyagköltsége 90 százalékkal marad el a hagyományostól, és olyan helyszíneken is lehetővé teszi a szélenergia kiaknázását, ahol...

A világ tőkepiacain lassan fokozódó pesszimizmus bontakozik ki, aminek egyik lenyomata az S&P 500-as index alakulása az utóbbi hetekben. A jegyzés immár több mint egy hónapja mozog csökkenő trendbe...

375 000 megújuló energiát termelő létesítmény már kapcsolódik az E.ON németországi energiahálózatához - derül ki az E.ON közleményéből.

Üzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet és az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságát. A Székesfehérvári Üzem területén 2017-ben több mint 440 különböző volumenű fejlesztés várható; villamos- és gázvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató.

Az elmúlt évtizedekben sportosak lettek a hétköznapi autók. Vadabbak a formák, feszesebbek a futóművek, és egyre nagyobbak a felniméretek, miközben a sportmodellek többsége elpuhult, pedig teljesítményük megnőtt.

Az Alteo Group tavaly már 14 milliárdos árbevételt ért el, a konszolidált adózott eredménye pedig megközelítette a 823 millió forintot – közölte a társaság a közgyűlés által még nem elfogadott ... ...

A Richternek idén több projektje van preklinikai, illetve korai klinikai szakaszban, ezek az elhízás, a kognitív rendellenességek, valamint az autizmus kezelésére fókuszálnak – mondta a Világgazdaságnak Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója

Üzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet, az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságait. 2017-ben újabb nagykanizsai fejlesztések várhatóak, villamos- és gázvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató. A munkálatok április közepén indulnak és közel 300 millió forint értékben valósulnak meg.

Több mint félmilliárd forint értékű villamos- és gázhálózati beruházást tervez idén az E.ON Zala megyében - közölte a társaság dél-dunántúli áramhálózati cégének vezérigazgatója pénteken Nagykanizsán.

Több mint félmilliárd forint értékű villamos- és gázhálózati beruházást tervez idén az E.ON Zala megyében - közölte a társaság dél-dunántúli áramhálózati cégének vezérigazgatója pénteken Nagykanizsán. ... ...

Úgy fest idén sem maradt átnevezés nélkül a VGA-piac, az AMD hamarosan másodszor is elsüti a Polaris GPU-kat, igaz nem sokkal ezután valódi újdonságok is érkeznek.

Nicola Sturgeon megírta az újabb skót függetlenségi népszavazáshoz engedélyt kérő levelet.