Legfontosabb témák

Az amerikai Fox televízió információi szerint orosz kémhajót észleltek negyven mérföldnyire az Egyesült Államok keleti partjaitól egy haditengerészeti bázis közelében.

A kormánynak célja, hogy valamennyi állami vezető részesüljön államtudományi képzésben - jelentette ki a kormányfő egy lapinterjúban. Orbán Viktor kedden a Mazsihisz elnökének azt mondta, a szaktárca megtalálja a törvényes megoldást a neonáci rendezvények megakadályozására.

Teljes körű rendszerfrissítést végez február 16-25. között ügyfélszolgálati rendszerében az E.ON, hogy a jövőben még gyorsabban, korszerűbben és biztonságosabban álljon ügyfelei rendelkezésére. A fejlesztés kapcsán az ügyfelek néhány átmeneti változást tapasztalhatnak, melyekről az E.ON több csatornán keresztül, előzetesen tájékoztat mindenkit.Az E.ON gyorsabb, modernebb és biztonságosabb ügyfélkezelési rendszerre vált Átmeneti változás várható a számlázásban és az ügyintézésben a rendszerfrissítés alatt

Megújul az E.on energiaszolgáltató ügyfélkezelési rendszere február 16. és 25. között, a fejlesztésre a gyorsabb kiszolgálás, illetve a korszerűbb és biztonságosabb adatkezelés érdekében van szükség.

Az Exadatába is beköltözteti saját fejlesztésű SPARC processzorát az Oracle. Amennyiben a kezdeményezés sikeres lesz, úgy idővel egyre inkább kiszorulhatnak a cég kínálatában Xeonokkal szerelt rendszerek.

Átmeneti változás várható a számlázásban és az ügyintézésben a rendszerfrissítés alatt. Teljes körű rendszerfrissítést végez február 16-25. között ügyfélszolgálati rendszerében az E.ON, a gyorsabb, korszerűbb és biztonságosabb kiszolgálás miatt. A fejlesztés kapcsán az ügyfelek néhány átmeneti változást tapasztalhatnak, melyekről az E.ON több csatornán keresztül, előzetesen tájékoztat mindenkit.

Az 1945-ös budavári kitörés évfordulóján több mint hatszázan vonultak fel a Városmajorban szombaton, hogy megemlékezzen az úgynevezett becsület napjáról.

Kihajózott a németországi Kielből, a Nobiskrug üzeméből Andrey Melnichenko orosz milliárdos legújabb gyöngyszeme, a világ legmagasabb jachtja, igaz egyelőre csak próbaútra indult. A luxushajó...

Új strand, új pályaudvar, új ipari park, új vásárcsarnokok, átépített Petőfi tér, rendelőfelújítás, óvodafelújítás – egyebek mellett ilyen részei vannak az Új Főnix Terveknek Debrecenben. A 200 milliárdos, uniós pénzből finanszírozott programhoz látványos animációt készítettek, amelyben minden tökéletesnek tűnik.

Egy 2017-es lista szerint a jövedelmekhez viszonyítva Hongkongban az egyik legdrágábbak a lakások a világon, aminek hatására sajátos lakhatási kényszermegoldások születnek. Arról már korábban is...

A legmelegebb év volt 2016, és 1880 óta egyre melegebb van. Erről készült most egy videó. Az időjárási feljegyzések 1880-as kezdete óta a legmelegebb év volt 2016: a globális átlaghőmérséklet elérte ... ...