Legfontosabb témák

Hatalmasra duzzadt márciusra az ingatlanalapok vagyona. Ezekben a konstrukciókban már 885 milliárd forint van, ami azt jelenti, hogy lassan lekörözik a pénzpiaci alapokat, amelyekben a Bamosz adatai szerint 894 milliárd forintot kezeltek az első negyedév végén.

A Raiffeisen előrejelzése szerint az idén 3,2 százalékos gazdasági növekedés és az év második felében 3 százalék feletti infláció várható, ami jövőre megközelítheti a 4 százalékot is - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője sajtó-háttérbeszélgetésen, csütörtökön Budapesten.

Jó lenne, ha az álomszerű teljesítmény fennmaradna az EU-s pénzcsapok elzárása után is.

A Raiffeisen előerjelzése szerint az idén 3,2 százalékos gazdasági növekedés és az év második felében 3 százalék feletti infláció várható, ami jövőre megközelítheti a 4 százalékot is - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője sajtó-háttérbeszélgetésen, csütörtökön Budapesten.

A korábban tervezett értékesítés helyett átstrukturálja lengyel leánybankját a Raiffeisen Bank International. A létszámot 2019 végére az ötödével tervezik csökkenteni, a fiókok csaknem negyedét pedig...

A Raiffeisen lengyel leányvállalata jelentős költségcsökkentő intézkedésekre készül annak érdekében, hogy költség-bevétel hányadosát 55% alá nyomja le. 2018-ig 60-70 fiókot zárnak be, az ezt követő évben pedig 90 fiókot alakítanak át költséghatékonyabbá.

Raiffeisen Alapkezelő: "Az amerikai részvénypiacokon a 2016-os év harmadik negyedévében kibontakozott emelkedés némi konszolidációt mutatott. Az S&P500 index 2016. október és 2017. március közepe...

A Raiffeisen Bank vállalati területi eredményeiről kérdeztük a bank vezérigazgató-helyettesét. Amint azt Kementzey Ferenc elmondta, 2016-ban jelentősen bővült a vállalati hitelportfólió, mely így komoly szerephez jutott abban, hogy a bank 15,7 milliárdos nyereséget érhessen el. Forrás: GazdaságTV.hu

A Raiffeisen Bank vállalati területi eredményeiről kérdeztük a bank vezérigazgató-helyettesét.

Amikor tavaly év végén észak-koreai hackerek fel akarták törni a lengyel jegybankot, szakértők szerint olyan nyomokat hagytak maguk mögött, amelyekből kiderül, hogy több mint 100 másik szervezettől is lopni akartak.