A gyors bérkiáramlás miatt emelkedtek az értékesítési árak.

Az FBAMSZ szerint a várhatóan még hónapokig tartó vészhelyzeti időszakot célszerű balestbiztosítási védelemmel átvészelni.

Hosszan elhúzódó küzdelemre kell készülni.

Az építőipari munkavégzés kockázatainak csökkentésére javaslatcsomagot készített az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ). Az építési ágazatban vállalkozók és foglalkoztatottak, a teljes ... ...

Felülteljesítő ma a magyar börze.

Részletesebb adatok jönnek, megyénkénti és korosztályos bontásban is.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a COVID-19 járványra tekintettel 2020. március 19-20-án átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.

Januárban a nemzetgazdasági szintű bruttó átlagkereset 375 ezer 200 forint volt.

De nem valószínű, hogy megtartásra kerül

A Ping An szakemberei szerint most ért a csúcsra a járvány Európában.

Keddtől részletesebben közlik az elhunytak adatait - írja a koronavirus.gov.hu. Így látható lesz a beazonosított koronavírus-fertőzéssel elhunytak kora és neme mellett az is, hogy a vírusfertőzés előtt ... ...

Élete leggyengébb periódusát éli a magyar fizetőeszköz.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, illetve hamarosan megyei adatokat is közölnek.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 31 996,61 ponton nyitott kedden.

Több mint 80 milliárd forintnak megfelelő összeg.

A várakozásokkal ellentétben nőtt a kínai feldolgozóipar teljesítménye.

Újabb beteg hunyt el Magyarországon, a hazai fertőzöttek száma pedig 492-re nőtt.

Kevésbé érzik a járványnak való kitettséget a megritkított vásárlótömegben.

A korábbiaknál alacsonyabb ütemben, egy nap alatt tíz százalékkal, 492-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma. Hárman meggyógyultak az elmúlt 24 óra alatt, egy beteg viszont elhunyt. 

Napon belül került tesztelésre a 200 napos mozgóátlag a gyógyszergyártó árfolyamánál, de innen sikeresen fordult és zárt pluszban a papír.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves ... ...

Napon belül láttunk csak érdemi mínuszt a hazai index árfolyamában, zárásra sikerült visszatérni 32000 ponthoz.

Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rendezésében állapodtak meg.

Egyelőre még nem tudni, melyek lesznek azok...

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében karantén alá vonták Romániában Suceavát, az egyik észak-keletre fekvő román nagyvárost és több környező kisebb települést is – írja a Portfolio ... ...

Nem változott jelentősen az olajvállalat árfolyama napon belül sem, maradt az előző hét végén látott szinteknél a papír.

Fehér foltokba ütközik az amerikai hírszerzés a vírus feltérképezésében. A Ford 50 ezer lélegeztetőventilátort gyárt. Egymillió amerikain végeztek el tesztet. Cikkünk frissül!

A fejlesztésben a Toyota is részt vesz.

A turizmusban és a vendéglátásban nem a járvány átvészelése, hanem az újranyitás lesz igazán nehéz.

A méhmióma és az endometriózis kezelését célzó Relugolix kombinációs tablettát az USA-n kívüli piacokon értékesítik. 

Nagy kockázatot jelentenek az olasz veszteségek és a koronavírus.

Man brauche das Parlament in der Coronakrise nicht ausschalten, sagt Werner Kogler. Ungarns Außenminister kontert: Die Grünen in Österreich seien nie gewählt worden.

A társaság kizárólagos megállapodást kötött a Myovanttal.

Az autógyártó egyik amerikai gyára már teljesen a vírus miatt hiánycikké váló gépek gyártására állt át.

Az első, új rendszerű hazai és a sokadik németországi naperőmű tender eredményhirdetése szinte egybeesett, így érdemes a pályázati eredményeket összeolvasni. A német szövetségi hálózati ügynökség (Bundesnetzagentur) ... ...

Napon belül gyengült csak érdemben a bankpapír, ezt követően visszatért a pénteki záró érték közelébe.

Az Opus Global Nyrt. a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel nem lát lehetőséget arra, hogy április 30-ra kitűzött éves rendes közgyűlését a meghirdetett időpontban személyes megjelenéssel megtartsák - közölte a társaság a BÉT honlapján hétfőn.

Ők úgy gondolják, a neheze még csak most jön.

Nem túlzás, ha azt mondjuk a válság első üzleti áldozata az idegenforgalom! Az ágazat összes területe zuhanórepülésbe indult az elmúlt hetekben, és még a legjobb szakemberek is csak óvatosan mernek nyilatkozni a jövőbeni károk nagyságáról. A válság egyfajta tisztítótűz, melyben lesznek olyan cégek, akik elvéreznek, lesznek olyanok, akik túlélik, és lesznek olyanok, akik felemelkednek. Ami biztos, hogy a fogyasztók hatékony elérése most kiemelt jelentőségű.

Várhatóan ősz végén tarthatják meg a lagzikat.

A kórházparancsnokok közreműködőként, támogatóként vannak jelen, orvosszakmai, egészségügyi szakmai kérdésben nem döntenek.

Így nézne ki a bajor versenyautó inspirálta ideális járgány a Sötét Lovag számára.

Úgy néz ki, ma sincs jó napja a magyar devizának.

Február végén közel 64 milliárd forintra rúgott a magyar kórházak adósságállománya a Magyar Államkincstár adatai alapján. A januári 8,5 milliárdos növekedést februárban 12,4 milliárdos csökkenés követte ... ...

A német igazságügyminiszter szerint ez csak önkéntes alapon lehetséges.