Orbán Viktor miniszterelnök levelet intézett a határon kívüli magyarsághoz a március 15-i nemzeti ünnepen, melyben az 1848-49-es forradalom és szabadságharc örökségén túl Trianon 100. évfordulójáról is ... ...

Csak a kiszállítás marad, de nem akármilyen kiszállítás. Hanem minimum olyan kritériumú, mint amilyet a kínai Haidilao hot pot lánc (amikor egy tálból cseresznyéznek, püff... The post Éttermeknek roló le appeared first on alapblog.

Csak a kiszállítás marad, de nem akármilyen kiszállítás. Hanem minimum olyan kritériumú, mint amilyet a kínai Haidilao hot pot lánc (amikor egy tálból cseresznyéznek, püff... The post Éttermeknek roló le appeared first on alapblog.

Miközben az autógyártás erőteljesen nő Romániában az idegenforgalmi ágazat a kormány segítségért kiált a koronavírus-járvány okozta visszaesés nyomán. Az első két hónapban 5,48 százalékkal nőtt Romániában ... ...

A Pénzcentrum 2020. március 15.-i hírösszefoglalója, deviza árfolyamai, a hatoslottó nyerőszámai, heti akciók és várható időjárás egy helyen!..

Egy világjárvány ideje alatt megtörténhet, hogy az üzleti partnerek nem képesek vagy nem hajlandóak személyesen találkozni, hogy aláírjanak egy szerződést. A videón keresztül történő személyazonosítás és a minősített elektronikus aláírás (QES) használata, mely a kézzel tett aláírással azonos joghatással bír, segít fenntartani az üzletmenet folytonosságát járvány idején is - hívja fel a figyelmet a Trustchain Systems Kft.

Egyre több cég dönt arról a Covid-19 miatti járványhelyzetben, hogy otthoni munkavégzést kér a dolgozóitól, hogy csökkentse a megfertőződésük esélyét. Viszont a számítógépes rendszerek erre sokszor nincsenek ... ...

Megjósolni is nehéz, mekkora károkat okoz a koronavírus-járvány a világ, Európa és Magyarország gazdaságának, mindenesetre a kormány már azzal számol, extrém esetben recesszió is lehet. A turizmus gyakorlatilag megszűnik Budapesten húsvétra, az olaszok hatalmas bajban vannak, és ha ez nem lenne elég, kitört egy évtizedek óta nem látott olajháború is. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Hír-, közéleti és magazinműsorokat készíthetnek 124,5 millió forint pályázati forrásból helyi és körzeti televíziók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának legutóbbi döntése szerint. Több mint másfélszeresére nőtt a Duna TV műsoraiban a szponzorüzenetek száma egy a testület által elfogadott tanulmány szerint.

A top bajnokságok leállítása a legfontosabb bevételi forrásától foszthatja meg a Szerencsejáték Zrt.-t. A cég 2018-ban 13 milliárd forint osztalékot fizetett a költségvetésbe.

Luxusórák speciális garanciális rendszere, élelmiszerbiztonság és koncertjegy vásárlás. Három teljesen különböző terület, ahol immár gyakorlatban is megtestesül a tranzakciók hitelesítésére felállított blockchain rendszer előnye. Az eddig jobbára a bitcoin kriptovaluta mögöttes elszámolórendszereként ismert blockchain kereskedelmi forgalomban történő használatáról szólt az IVSZ DIGITALK meetup sorozatának legutóbbi, SAP-val közös eseménye.

Az enyhe tél miatt nőtt a fertőzések veszélye a gyümölcsösökben - közölte a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szakmai igazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 12 (tizenkettő) 20 (húsz) 30 (harminc) 41 (negyvenegy) 77 (hetvenhét) Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 50 darab, nyereményük egyenként 2.095.225 forint; 3 találatos szelvény 5450 darab, nyereményük egyenként 20.700 forint; 2 ...

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben rendkívüli ítélkezési szünet lesz a Fővárosi Törvényszéken, hétfőtől az ítélkezési szünetre vonatkozó ügyeleti rendben működik a törvényszék és az illetékességi területén működő bíróságok, a már kitűzött tárgyalásokat főszabály szerint hivatalból elhalasztják - tudatta a törvényszék közleményben szombat este.

A koronavírus terjedése az építőipart és az ingatlanfejlesztőket is komoly kihívások elé állítja. A szektorban hosszabb ideje meglévő kapacitáshiányt és a teljesítési határidők elhúzódását jó eséllyel tovább növeli majd a járvány terjedése. A Kapolyi Ügyvédi Iroda szerint a nagy irodaházak, ipari épületek, szállodák építésével kapcsolatos projektek azért lehetnek különösen kitéve veszélyeknek, mert jelentős létszámú munkaerőt foglalkoztatnak, illetve a kivitelezéshez számos esetben külföldről behozott építőanyagokat, eszközöket használnak fel. A koronavírus-krízis azonban akár olyan helyzetet is eredményezhet, ami vis maiornak tekinthető, így az építőiparban érintett vállalkozások erre hivatkozva mentesülhetnek a határidők teljesítése alól.

Indulása után 5 évvel, március 15-től megújul az M1 arculata - közölte az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-vel.

Péntek éjszaka közölte a Fehér Ház.

Donald Trump amerikai elnök átesett a vírusteszten, a lánya, Ivanka Trump, aki egyben a tanácsadója is a Fehér Házban, önkéntes karanténba vonult - ezt maga az elnök közölte szombaton.

A magyarországi gyógyszeripari és -forgalmazói érdekvédelmi szervezetek, a Generikus Gyógyszergyártók és Forgalmazók Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete, a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége, a VÉDETTSÉG” Oltóanyag és Immunbiológiai Termék Gyártók és Forgalmazók Egyesülete egységesen támogatják koronavírus (COVID-19) okozta fertőzések terjedésének fékezése érdekében bevezetésre került kormányzati intézkedéseket, kiemelten az egészségügyi intézményekben történő közvetlen személyes látogatások, illetve az egészségügyi ellátást végző szakemberekkel való személyes találkozások ideiglenes felfüggesztéséről szóló hatósági felhívást.

Donald Trump amerikai elnök átesett a vírusteszten, a lánya, Ivanka Trump, aki egyben a tanácsadója is a Fehér Házban, önkéntes karanténba vonult – ezt maga az elnök közölte szombaton. A Fehér Ház vírusellenes munkacsoportjának szombat délelőtti sajtókonferenciáján az elnök közölte, hogy csak elővigyázatosságból végeztette el a koronavírus-tesztjét. Az eredmény még szombaton várható. Mint mondta: megmérték ...

Mindenki máshogy reagál a vírus jelenlétére: van, aki már bezárt, más a biztonságot próbálja növelni.

Mindenki máshogy reagál a vírus jelenlétére: van, aki már bezárt, más a biztonságot próbálja növelni.

A 46 milliós ország gyakorlatilag karanténba került, mert itt terjed a koronavírus az egyik leggyorsabban.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Többek között a fertőzésveszélyes ellátások számának csökkenése érdekében módosított rendeleteket Kásler Miklós. Az ütemezett műtéteket is elhalasztják.

Szünetel a személyes ügyfélszolgálat határozatlan időre. Kikapcsolási moratóriumot vezettek be.

A 46 milliós ország gyakorlatilag karanténba került, mert itt terjed a koronavírus az egyik leggyorsabban.

Az utóbbi huszonnégy órában százhetvenöttel 1441-ra emelkedett az új típusú koronavírus-fertőzés (Covid-19) halálos áldozatainak száma Olaszországban, eközben a diagnosztizált fertőzöttek száma majdnem háromezerrel, 21 157-re nőtt; a hatóságok újabb korlátozó intézkedések meghozatalát jelentették be, leállították az éjszakai vonatjáratokat, miközben újabb “menekülési hullám” indult Lombardiából az ország déli része felé. A polgári védelmi hatóság szombat esti ...

Az Európai Unió másik 26 tagállama után Írországra és az év eleje óta már az államszövetségtől független Egyesült Királyságra is kiterjesztette beutazási korlátozását Donald Trump elnök. Az Egyesült Államok ... ...

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy a Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök által kihirdetett, az összes nemzetközi repülőjáratra, március 15. 0:00-tól vonatkozó korlátozás miatt a légitársaság további értesítésig felfüggeszti az összes lengyelországi járatát.

A reggeli adatok óta Magyarországon újabb 5 magyar állampolgárnál mutattak ki új koronavírus-fertőzést (Covid-19 vagy SARS-CoV-2), ezzel 30-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma - írja ... ...

Az NKM Nemzeti Közművek a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából bezárja ügyfélszolgálati irodáit. Így tesz a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató is.

Hétfőtől nem nyílik a buszok első ajtaja, és kordon is elválasztja a buszvezetőket az utasoktól - közölte a BKK az MTI-vel szombaton. Az intézkedéseket a zavartalan közösségi közlekedés fenntartása ... ...

Az új betegek között is vannak, akik a közelmúltban Olaszországban jártak, van olyan beteg, aki feltehetően az Ausztriában járt.

Az új betegek között is vannak, akik a közelmúltban Olaszországban jártak, van olyan beteg, aki feltehetően Ausztriában járt.

A fertőzöttek száma 30-ra nőtt. Az új betegek között is vannak, akik Olaszországban jártak, van olyan beteg, aki feltehetően Ausztriában járt.

A világon eddig 150 ezren betegedtek meg eddig, és 5700-an haltak meg.

Korábban a Szent János Kórház osztályán volt egy koronavírusos beteg. Bár az őt kezelő orvosokat alig akarták csak tesztelni a betegségre, most a csütörtök óta veszteg zár alá vont osztályt kiürítik ... ...

Franciaországban a helyhatósági választások másnapi első fordulójára készültek mintegy 35 ezer településen szombaton, megpróbálva elkerülni, hogy a választóhelyiségek a koronavírus-járvány terjedésének helyszíneivé váljanak, miközben a parlamenti felsőházban is megjelent a betegség.

Szakértő szedte össze, hogy jogilag milyen lehetőségei vannak most a dolgozó szülőknek.

Vannak köztük olyanok, akik a közelmúltban Olaszországban jártak...

Közel 2800 új koronavírusos beteg egy nap alatt.

A reggeli adatokhoz képest újabb 5 személynél azonosították a koronavírust. 

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke úgy gondolta, hogy egyik legnagyobb ütőkártyája az újraválasztásáért folyó harcban a tőzsdék rendületlen szárnyalása lesz, ám a koronavírus-járvány keresztbe tehet ... ...

A reggeli adatok óta Magyarországon újabb 5 magyar állampolgárnál mutattak ki új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 30-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma - olvasható a kormányzati tájékoztató oldalon.

Inkább más ügyeljen a gyerekekre a zárlat alatt...

A reggeli adatokhoz képest újabb 5 személynél azonosították a koronavírust.