A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki piramisjátéknak minősülő pénzbefizetési rendszert épített ki. Több mint 1500 ember dőlt be neki, de a pénzgyűjtő cégét nem nevezte meg az ügyészség. ... ...

A BUX 0,25 pontos csökkenéssel, 45 338,01 ponton nyitott.

Rengeteg élelmiszer kerül a szemétbe, és a hulladék több mint feléért a háztartások felelősek. Mindez nemcsak gazdaságnak jelent számottevő kiesést, de a klímaváltozást is befolyásolja, hiszen a maradékok megsemmisítése környezetszennyező és költséges, a készétel-adományozás pedig a gyakorlatban komoly nehézségekbe ütközik.

A személyi kölcsönök területén elég aktívak.

Most először részben elektromos hajtáslánccal is érkezik az új Sorento.

Nincs elég pénz a legfontosabb digitális adatbázis finanszírozására, kutatók tízezrei és felsőoktatási hallgatók százezrei veszítik el ingyenes hozzáférésüket.

Az Apple nem tudja teljesíteni az idei első negyedévesbevételi célt.

Átalakították az M30-as építésének költségvetését.

Átalakították az M30-as építésének költségvetését.

Hiába nőtt - több mint 15 százalékkal - évtizedes csúcsára, 158 ezerre az újautó-eladások száma 2019-ben, a forgalomban lévő hazai személygépkocsik átlagéletkora 2019 végére elérte a 14,4 évet. Ebben alapvető ... ...

Milliárdokat önthetnek a soroksári Duna partra.

A címben feltett kérdésnek más a visszhangja cégen belül, mint a piaci szereplők egymás közötti versenyében. Mégis, gyakran lehetünk szemtanúi, hogy a vállalaton belül is egymásnak esik logisztika és beszerzés, kontrolling és pénzügy - és a legtöbb esetben nem is szakmai érvek állnak a konfliktusok mögött, hanem személyes ellentétek.

A szövetség azt javasolja, hogy egy a kormányzat, az italgyártó vállalatok és a kereskedelmi szektor képviselőiből álló munkacsoport álljon fel.

Átmeneti szabályozást sürget a mérnöki kamara a november vége előtt építési engedélyt szerző épületek megújuló energetikai jellemzőinek figyelembevételénél.

Gyakran előfordul, hogy nem úgy megy az üzlet, ahogy szeretnénk, ennek a súlyosabb formája, ha veszteséges a működés, esetleg már fizetési nehézség is felmerül a cégnél. Ilyenkor több út áll előttünk, lehet lyukakat tömködni és a túlélésre játszani, illetve szembenézni a problémával és megoldást keresni.

Stabil verzióban is elrajtolt az Office Mobile, igaz egyelőre csak a Google platformján.

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók ... ...

A cég mintegy 251 millió forintból végez mederrendezési és műtárgyépítési feladatokat.

Ami a 2,5 millió forintos nagycsaládosi támogatással együtt azt jelenti, hogy átlagban 5,5 millióba kerülő személygépkocsit vásárolhatott az a mintegy 1800 família, amely kérelmét 2019 végéig kedvezően bírálták el a lízingcégek. Ennyiből zömében Daciákhoz, esetleg alacsonyabb kategóriájú Opelekhez, Citroenekhez lehet hozzájutni.

Salazar csoportja Közép- és Észak-Amerikába csempészett kábítószert, többek közt kolumbiai egyetemekről toborzott vegyészmérnökök segítségével.

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók. ...

Megállt Athén közlekedése.

Miközben a hivatalos kínai adatok azt jelzik, hogy a koronavírus járvány túl van a csúcson, egyre több esetben szembesülhetünk azzal, hogy komoly gazdasági következményei vannak a betegségnek. Hétfőn este jelentette be például az Apple, hogy a koronavírus miatt nem fogja tudni tartani az első negyedéves terveit.

Többek közt a roaming feltételeket és a határozott idejű szerződéseket ellenőrzi a hatóság.

Ami a 2,5 millió forintos nagycsaládosi támogatással együtt azt jelenti, hogy átlagban 5,5 millióba kerülő személygépkocsit vásárolhatott az a mintegy 1800 família, amely kérelmét 2019 végéig kedvezően bírálták el a lízingcégek. Ennyiből zömében Daciákhoz, esetleg alacsonyabb kategóriájú Opelekhez, Citroenekhez lehet hozzájutni.

Olyan komoly problémákat okozott a múlt héten kiadott KB4532693 számú javítási csomag, hogy a Microsoft már vissza is hívta. Nem bír kikeveredni a Microsoft a lassan másfél éve tartó bakisorozatából ... ...

Tizenegy éves rekord született a magyar lízingpiacon, tavaly 740 milliárd forintot tett ki a finanszírozott összeg, ami 7 százalékos növekedést jelent éves szinten – közölte a Magyar Lízingszövetség.

Erős visszaesés látszik az offshore tulajdonosi körében.

A világ második legnagyobb vasúti járműgyártó vállalata jön létre, amely a remények szerint képes lesz felvenni a versenyt a kínai állami CRRC-vel.

A Lízingszövetség főtitkára szerint a tendencia az egész európai piacra jellemző.

A Balaton-felvidéken folyó Séd-Nádor elkerülő csatorna helyreállításánál a mederrendezési és műtárgyépítési feladatokat az Opus Global Nyrt.-hez tartozó Mészáros és Mészáros Kft. végezheti mintegy 251 ... ...

Egyelőre feltételes módban, egyfajta óhajként fogalmazta meg Orbán Viktor évértékelőjében a következő családvédelmi intézkedéseket. A feltételes módnak az elmondottak alapján anyagi okai lehetnek.

Ötvenezermilliárd forint fölé nőtt a háztartások nettó pénzügyi vagyona.

Az úgynevezett unokázós csalásokra specializálódó, Angliából irányított bűnszervezet tagjait fogták el hétfőn három településen - tette közzé kedd hajnalban a police.hu oldalon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Április közepéig nyitott a konzultációs felület.

A statisztikai főtanácsadó szerint a teljes termékenységi arányszámnak 2,1-nek kellene lennie, hogy a magyar társadalom fennmaradjon, de ez az Európai Unióban sehol sem valósul meg.

A statisztikai főtanácsadó szerint a teljes termékenységi arányszámnak 2,1-nek kellene lennie, hogy a magyar társadalom fennmaradjon, de ez az Európai Unióban sehol sem valósul meg.

A járművek akkumulátoraival kapcsolatban.

A cég nem tudja tartani a korábban tett árbevételi várakozásait.

Magyarországon először élesben is elindul a nyílt bankolás, miután a K&H ügyfelei a Számlázz.hu-n keresztül csatlakozhatnak be az autokassza rendszerébe. Négy hónapja léptek életbe az EU második pénzforgalmi ... ...

Rövidesen döntenek az idén felújítandó mellékút hálózatokról is.

A kijelölt napon 18 óra után lehet elhelyezni a szükségtelenné vált tárgyakat.

Március 5-ig jelentkezhetsz, mert közeledik az EIT InnoEnergy PowerUp! pályázat jelentkezési határideje. Az indulók 2020. március 5-ig véglegesíthetik és adhatják

Minden eshetőséggel számolni kell, mondja a WHO.

Sorra jönnek az elemzések a járványról.

Közel 13 millió forint gyűlt össze a rászoruló kutyák támogatására a 2019-es Kutyaszemmel programban. A Cofidis kezdeményezésének eredményeként 40 állatvédő szervezet 4600 kutyája került jobb körülmények ... ...

A Toyota crossovere így már nem egy városi cirkáló.

A kármentesítési munkák biztonságos és eredményes folytatásához kiegészítő vízépítési munkákra van szükség.

251 millió forintért nyerte el a közbeszerzést a Mészáros és Mészáros a Séj-Nádor csatorna munkálataira.

251 millió forintért nyerte el a közbeszerzést a Mészáros és Mészáros Kft. a Séd-Nádor csatorna munkálataira.

Moszkva a múlt héten küldte el kemény figyelmeztetéseket tartalmazó levelét a norvég külügyminisztériumnak. A Vardø szigetén fekvő amerikai állomás – amelyet együtt működtetnek a norvég hírszerzéssel - az orosz tengeralattjárókat figyeli, hogy egy esetleges konfliktusnak már a kezdetén hatástalanítani tudják ezeket. Káncz Csaba jegyzete.

A Ferrari F355 az egyik legkedveltebb sportautó, amely kigurult Maranellóból az Enzo Ferrari utáni korszakban.