Legfontosabb témák

Az építésre és korszerűsítésre, bővítésre felvett lakáshitelek is lökést kaphatnak az új lakástámogatási lépéseknek, köztük a falusi csoknak köszönhetően. A lakásépítésre és -korszerűsítésre igényelt lakáshitelek 13 százalékos szeletet hasítanak ki a piacból. Utóbbi kölcsönöknél növekedést hozhat a júliustól elérhető falusi csok, amely szükség esetén piaci hitellel kiegészíthető.

Az építésre és korszerűsítésre, bővítésre felvett lakáshitelek is lökést kaphatnak az új lakástámogatási lépéseknek.

Az építésre és korszerűsítésre, bővítésre felvett lakáshitelek is lökést kaphatnak az új lakástámogatási lépésnek köszönhetően.

Megérheti kombinálni a különböző gyermekvállaláshoz kapcsolódó támogatásokat, hiszen ezzel jelentős összeghez juthat egy magyar háztartás. A nagyobb összeggel azonban a kockázatok is emelkednek. Ha három vállalt gyermekből már kettő megszületik, akkor jobban járhatunk a támogatásokkal, mint egy piaci lakáshitellel. Jó döntés, ha lakásvásárlásunk vagy építkezésünk előtt átgondoljuk milyen támogatásokra lehetünk jogosultak. Összességében akár 35 millió […] The post Lakástámogatások – Ha nem születik gyermek jelentősen megemelkedhetnek a kiadásaink! appeared first on Bankmonitor.hu.