Legfontosabb témák

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2016-ban rekordévet zárt, 2015-höz képest ötödével több lakás-takarékpénztári szerződést kötött, és az előző évi 89 milliárd forinttal szemben 101 milliárd forint új lakáshitelt helyezett ki - ismertette a társaság.

1997-es alapítása óta a a Fundamenta-Lakáskassza összesen 2,2 millió szerződést kötött ügyfeleivel, akik közel 900 milliárd forint megtakarítást helyeztek el számláikon.

Rekordévet zárt a Fundamenta-Lakáskassza tavaly: 2015-höz képest ötödével több lakás-takarékpénztári szerződést kötött, és az előző évi 89 milliárd forinttal szemben 101 milliárd forint új lakáshitelt helyezett ki. Ezzel a társaság 2016-ban 5,3 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el. Ez némileg elmaradt az előző évi eredménytől, ám ennek oka egy az év közben végrehajtott nagyvolumenű fejlesztés.

Soha nem látott, 100 milliárd feletti lakáshitel-kihelyezéssel zárta 2016-ot a Fundamenta. 1 forintnyi állami támogatás 6,6 forintnyi lakáscélt generált a társaságnál, az értékesítési volumen pedig...

Ismét rekordot ért el tavaly a Fundamenta-Lakáskassza a lakásszámla-értékesítés terén, miközben 101 milliárd forintnyi lakáshitelt helyezett ki.

Nagy az érdeklődés a 30%-os állami támogatást biztosító lakástakarékok iránt, és ezzel együtt a kérdések is záporoznak a Bankmonitorhoz. Most azokat az olvasói kérdéseket gyűjtöttük össze, amelyek minden lakástakarékra vonatkoznak, azaz általánosan érvényesek a felhasználással, szerződésmódosítási lehetőségekkel kapcsolatban.   Lejárat után mennyi idő áll rendelkezésemre, hogy elköltsem az összeget? Kis túlzással bármennyi. Lejáratkor, azaz a […]