Legfontosabb témák

A Fundamenta új stratégiáját, bővülő szolgáltatási palettáját megújulás követi a marketingkommunikáció területén is. A társaság meghívásos tendert írt ki a márka új reklámfilmjének elkészítésére. A tendert a Positive Adamsky reklámügynökség nyerte meg.

Egy felmérés szerint a lakosság több, mint fele számára fontos lenne, ha rendelkezne valamifajta megtakarítással, többségük pedig lakáscélra gyűjtene a félretett pénzből.

Az állam több lakossági állampapír kamatát, kamatprémiumát csökkenti november 4-től. Ez nem érinti a magyarok kedvencét, a Magyar Állampapír Pluszt. Viszont legfőbb vetélytársának, a Prémium Magyar Állampapírnak a hozamai csökkenni fognak. Ezzel még vonzóbbá válik az eddig is igen népszerű szuperkötvény. Az Államadósság Kezelő Központ (AKK) honlapján a mai napon megjelent hír szerint az állam […] The post Novembertől csökken a magyar állampapírok kamata appeared first on Bankmonitor.hu.

Visszaeső szerződésszám, ám magasabb megtakarítási összeg, fennmaradó aktív hitelezés jellemezte a Fundamenta első támogatások nélküli évét.

Elsőként a budapesti ingatlan-adatbázist készítik el.

Nőtt a Fundamenta szerződéses állománya.

Nőtt a szerződéses állomány is.

A Fundamenta Lakáskassza szerződéses állománya idén szeptember végén 3724 milliárd forint volt, az egy évvel korábbi 3329 milliárd forinttal szemben, a társaság 15 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik ... ...

A Fundamenta belépett az ingatlanközvetítés piacára is.

A társaság piaci részesedése 14 százalékra nőtt.

2018 októberében szűnt meg a lakástakarékok állami támogatása, ami miatt sokan úgy vélték, hogy a teljes szektor veszélybe kerül. A Fundamenta új termékekkel igyekezett megcáfolni ezeket a "hiedelmeket". Az emúlt egy év tapasztalatait összefoglaló sajtóbeszélgetés alapján úgy tűnik, sikerült.

Október 25-től az Erste Lakástakarék kezeli az Aegon Lakástakarék portfólióját. A mostani tranzakció eredményeként 57 ezer szerződés került át a társasághoz. Mostantól az átvett szerződések esetében már az Erste Lakástakarék számlaszámára szükséges teljesíteni a befizetéseket. Az első alkalom, amikor az ügyfeleknek erre figyelniük kell, a november 15-én esedékes befizetés.  Megtörtént az Aegon Lakástakarék Zrt. portfóliójának […] The post Változás az Aegon Lakástakarék ügyfeleinél! appeared first on Bankmonitor.hu.

Novembertől az Erste számlaszámára kell utalni.

Október 25-től az Erste Lakástakarék kezeli az Aegon Lakástakarék portfólióját. A mostani tranzakció eredményeként 57 ezer szerződés került át a társasághoz. Mostantól az átvett szerződések esetében már az Erste Lakástakarék számlaszámára szükséges teljesíteni a befizetéseket. Az első alkalom, amikor az ügyfeleknek erre figyelniük kell, a november 15-én esedékes befizetés.  Megtörtént az Aegon Lakástakarék Zrt. portfóliójának […] The post Fontos változás az Aegon Lakástakarék ügyfeleinél! appeared first on Bankmonitor.hu.