Legfontosabb témák

MKB Alapkezelő: "A három hónapja hivatalban lévő új amerikai elnök növekedés vezérelt gazdaságpolitikája, a laza japán, európai monetáris politika és a francia elnökválasztás megnyugtató első...

Az MKB vezetőjét megnyugtatja, hogy Matolcsy unokatestvérével együtt lett banktulajdonos, de nem mondja el, hogy tőle kapott-e hitelt a bankvásárláshoz.

Egy éve még nem tervezte az MKB vezérigazgatójaként, hogy tulajdonosként is beszáll a bankba, most is az indiai tulajdonos értékesítési szándéka tette ezt időszerűvé - mondta Balog Ádám a portfolio.hu-nak adott interjúban.

Hitelből vette meg az által vezetett MKB Bank mintegy 10 százalékát Balog Ádám a bank vezérigazgatója, aki adótanácsadóból előbb az NGM államtitkára, majd főnökét követve az MNB alelnöke lett. Az ifjú ... ...

Egy éve még nem tervezte az MKB vezérigazgatója, hogy tulajdonosként is beszáll a bankba, most is az indiai tulajdonos értékesítési szándéka tette ezt időszerűvé - mondja. A tulajdonszerzés...

Mindennapos fizetőeszközzé vált az MKB SZÉP Kártya: a felhasználók száma átlépte a 200 ezret. A hat évvel ezelőtti bevezetés óta közel 62 milliárd forint juttatás érkezett az MKB SZÉP Kártyákra és a költésekből több mint 54 milliárd forint áramlott vissza a gazdaságba, 2017 áprilisáig.

Szemerey Tamás segíthetett Balog Ádámnak az MKB-tulajdonszerzés finanszírozásában. Még nem milliárdos a bank vezérigazgatója, de könnyen azzá lehet.

Matolcsy Györggyel családi a kapcsolatom. Az MKB Bankkal kapcsolatban sosem kértem tőle információt, de biztos vagyok benne, hogy nem is adott volna. Valójában szükségem sem lett volna rá, a tárgyalások és az átvilágítás során minden, számomra releváns információt megkaptam, és úgy érzem, hogy felelős döntést tudtam hozni - mondta a Magyar Időknek Szemerey Tamás.

Szemerey Tamás, az NHB igazgatóságának elnöke szerint magától értetődő választás volt az MKB bankba való beszállás, mivel nincs más eladó bank a piacon, valamint elmondta, hogy nincs kizárva, hogy...

Szemerey Tamás és Balog Ádám is most vett részesedést az állami bankban – de miért pont most?

Az MKB-ba való beszállás azért is volt magától értetődő választás, mert jelenleg nincs más eladó bank a piacon vagy a kínálók szándékai nem egyértelműek - mondta Szemerey Tamás üzletember, az NHB Bank ... ...

Stratégiai megállapodás aláírásával fűzte szorosabbra kapcsolatát az MKB Bank Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az erről szóló megállapodást a mai napon dr. Balog Ádám az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs a NAK elnöke írta alá. A két szervezet közös célja, hogy együttműködésük tovább erősítse a hazai agrárszektort. Az együttműködésben a teljes MKB Csoport – MKB Bank Zrt., MKB Euroleasing és az MKB Consulting is részt vállal.

Szemerey Tamás, Matolcsy György unokatestvére és Balog Ádám, Matolcsy korábbi jobbkeze a vevő.

A bank eladása mindvégig a hazai politikai és gazdasági elit legfelsőbb berkeihez köthető vevők elképzelései mentén alakult.

A bank eladása mindvégig a hazai politikai és gazdasági elit legfelsőbb berkeihez köthető vevők elképzelései mentén alakult.

Megváltozott az MKB Bank tulajdonosi szerkezete.

Változást jelentettek be a tulajdonosi szerkezetben.

Stratégiai megállapodással fűzte szorosabbra munkakapcsolatát az MKB-csoport és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), az erről szóló megállapodást Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke írta alá szerdán Budapesten.

Balog Ádám vezérigazgató csaknem 10%-os, Szemerey Tamás, az NHB Bank tulajdonosa pedig több mint 20%-os közvetett tulajdont szerzett az MKB Bankban. A Blue Robin Investments luxemburgi alap mögött...

Megváltozott az MKB Bank tulajdonosi szerkezete - közölte a bank szerdán.

Megváltozott az MKB Bank tulajdonosi szerkezete – közölte a bank szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a Szemerey Tamás tulajdonában álló BanKonzult Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft. 20,19 százalékos, a Balog Ádám vezérigazgató tulajdonában álló Promid Invest Zrt. pedig 9,81 százalékos közvetett tulajdont szerzett az MKB Bankban. Ismertették azt is, hogy Rakesh Kumar Aggarwal értékesítette ...

Szemerey Tamás és Balog Ádám cége is tulajdont szerzett.

Szemerey Tamás és Balog Ádám cégei szereztek tulajdont az MKB Bankban.

A Magyar Idők értesülése szerint új tulajdonos lépett be a nemrég még jegybanki gondnokság alatt működő MKB Bankba. A Blue Robin befektetési alap 30 százalékos tulajdonrészét Szemerey Tamás, az NHB Növekedési Hitel Bank tulajdonosa, valamint Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója vették meg – tudta meg a lap.

Új tulajdonos lépett be a nemrég még jegybanki gondnokság alatt működő MKB Bankba. A Blue Robin befektetési alap 30 százalékos tulajdonrészét Szemerey Tamás, az NHB Növekedési Hitel Bank tulajdonosa, valamint Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója vették meg.

Finanszírozási lehetőségek nyílnak az agráriumban.

A volt MNB alelnök vezette bank stratégiailag megállapodott a fideszes képviselő vezette kamarával.

Stratégiai megállapodást kötött az MKB Bank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A cél, hogy az együttműködés tovább erősítse a hazai agrárszektort.

Tegnap tartotta megismételt közgyűlését a CIG Pannónia Életbiztosító. Az eseményen a szokásos napirendi pontokon túl a nemrég megvásárolt MKB Biztosítók beolvasztásáról is szavaztak ...

Úgy döntöttek, a végén azért ők is megnézik már maguknak ezt az üzletet.

Úgy döntöttek, a végén azért ők is megnézik már maguknak ezt az üzletet.

Az MKB Bank a kínai letelepedésikötvény-vásárlóknak adott hitelezésbe szállt be.

Az MKB Bank a kínai letelepedésikötvény-vásárlóknak adott hitelezésbe szállt be.

Az ajtók záródása előtt felpörgött a magyar letelepedési kötvények forgalmazása. A finisre az MKB is beszállt egy hiteltermékkel, amiből akár százmillió eurós mértékben is folyósíthat a a Magyarországon ... ...

Legalább 100, de akár 200 millió eurós üzlet is lehet a letelepedési kötvény program utolsó nagy rohamában érkező kínaiak finanszírozása.

Legalább 100, de akár 200 millió eurós üzlet is lehet a kötvényprogram utolsó nagy rohamában érkező kínaiak finanszírozása.

Tavaly év végén a magyar mezőgazdaság hitelállománya mintegy 560 milliárd forint volt a Földművelésügyi Minisztérium adatgyűjtése alapján, ide értve az egyéni és társas vállalkozásokat is, a hitelállományból az MKB Bank 8-10 százalék közötti piacrésszel bír - közölte az MKB Bank az MTI érdeklődésére. Hozzátették, tekintettel az agrárágazat várható finanszírozási igényének növekedésére - figyelembe véve a speciális igényeket is - az agrárhitelezési üzletágat fejleszteni kell.

Tavaly év végén a magyar mezőgazdaság hitelállománya mintegy 560 milliárd forint volt a Földművelésügyi Minisztérium adatgyűjtése alapján, ide értve az egyéni és társas vállalkozásokat is, a hitelállományból az MKB Bank 8-10 százalék közötti piacrésszel bír, ám tekintettel az agrárágazat várható finanszírozási igényének növekedésére - figyelembe véve a speciális igényeket is - az agrárhitelezési üzletágat fejleszteni kell - közölte az MKB Bank.

Az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj- és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia pedig a bank termékeit is kínálja majd ügyfeleinek - az erről szóló megállapodást ma írta alá ... ...

Stratégiai megállapodást kötött az bank és a CIG Pannónia Biztosító.

Az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj- és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia pedig a bank termékeit is kínálja majd ügyfeleinek. Az erről szóló megállapodást Kádár Gabriella, a CIG Pannónia és Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója írta alá.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a BÉT hivatalos oldalán tette közzé, hogy a Társaság döntött arról, hogy stratégiai együttműködési megállapodást köt a magyar bankrendszer egyik legrégebbi tagjával, a piac meghatározó szereplőjével, az MKB Bank Zrt.-vel. A stratégiai megállapodás véglegesítésére és aláírására a mai napon kerül sor.

Stratégiai megállapodást kötött a CIG Pannónia Életbiztosító és az MKB Bank: ennek alapján az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj- és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia pedig a bank termékeit is kínálja majd ügyfeleinek.

Az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj - és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia biztosítási képviselői pedig a bank termékeit is kínálják majd ügyfeleiknek. Erről szóló...

Az MNB 3 millió forint bírsággal sújtotta az MKB Általános Biztosító Zrt.-t a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabály megsértéséért. A biztosító a casco biztosítási díjakkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikációja során megtévesztően tájékoztatta a fogyasztókat.

3 milliós büntetést szabott ki a jegybank.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 3 millió forintra bírságolta az MKB Általános Biztosító Zrt.-t, mivel a társaság a casco biztosítási díjakról megtévesztően tájékoztatta a fogyasztókat - közölte a jegybank.

Hárommillió forintra bírságolta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MKB Általános Biztosító Zrt.-t a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabály megsértéséért.

A biztosító a casco biztosítási díjakkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikációja során megtévesztően tájékoztatta a fogyasztókat.

A Magyar Nemzeti Bank 3 millió forintra bírságolta az MKB Általános Biztosító Zrt.-t. A büntetést azért kapta a társaság, mert casco biztosítási díjakkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikációja során megtévesztően tájékoztatta a fogyasztókat.

Az MNB 3 millió forint bírsággal sújtotta az MKB Általános Biztosító Zrt.-t a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabály megsértéséért. A biztosító a casco biztosítási díjakkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikációja során megtévesztően tájékoztatta a fogyasztókat.

Együttműködési megállapodást írt alá dr. Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója és Harsányi Zsolt (az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója) a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) elnöke. Az MKB Csoport a következő időszakban jelentős támogatást nyújt a MEGFOSZ szakmai programjának megvalósításához.

A Pannónia Általános Biztosító Zrt. - mint a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. leányvállalata - közgyűlése döntése szerint lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kötelező gépjármű- felelősségbiztosítási állományát az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-re ruházza át a felügyeleti engedély megszerzésének függvényében és hatályával - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a tőzsde honlapján pénteken.

Az Aegon biztosítóhoz kerül a volt MKB Biztosító, ma már Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási állománya a Pannónia...

Az Aegon biztosítóhoz kerül a volt MKB Biztosító, ma már Pannónia Általános Biztosító lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási állománya a CIG Pannónia...