Legfontosabb témák

Az MKB Bank az MKB Consulting Kft.-ben meglévő, a törzstőke 75 százalékát megtestesítő üzletrészéből 26 százalékot értékesített az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. részére – tette közzé a hitelintézet a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Ugyanakkor az MKB Consulting Kft-től megvásárolta a Danube Capital R&A Zrt. részvényeinek 25 százalékát

Az MKB Bank ügyfelei kerülhettek bajba.

A Figyelő TOP 200 konferencia ez évi témaválasztása: a „Növekedés és innováció az export tükrében” jó téma, minden erről szóló véleménycserét „jó vitának” tart Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója.

Az MKB Bank elnök-vezérigazgató szerint az elmúlt évtizedekben több válság ellenére a magyar gazdaság történetének legerősebb formájában van.

Az MKB Bank elnök-vezérigazgató szerint az elmúlt évtizedekben több válság ellenére a magyar gazdaság történetének legerősebb formájában van.

30 százalék fölé ment két befektető.

Az MKB csoport a harmadik negyedévben 21,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami az előző negyedévben elért 9,45 milliárd forintos nyereséghez képest 130 százalékos, az előző év azonos időszakához viszonyítva pedig 132,6 százalékos emelkedést jelent - közölte a pénzintézeti csoport csütörtökön az MTI-vel.

Az MKB csoport jelentése szerint 21,75 milliárd forint adózás utáni eredménye a harmadik negyedévben a vállalatnak.

21,75 milliárd forint adózás utáni eredmény a harmadik negyedévben.

Az MKB csoport a harmadik negyedévben 21,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami az előző negyedévben elért 9,45 milliárd forintos nyereséghez képest 130 százalékos, az előző év azonos időszakához ... ...

Az MKB csoport a harmadik negyedévben 21,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami az előző negyedévben elért 9,45 milliárd forintos nyereséghez képest 130 százalékos, az előző év azonos időszakához viszonyítva pedig 132,6 százalékos emelkedést jelent – közölte a pénzintézeti csoport csütörtökön az MTI-vel. Az év első kilenc hónapjában az MKB csoport korrigált, konszolidált ...

Meg kell felelni az EU elvárásainak.

Nincs nagy meglepetés.

Az új stratégia miatt.

Magyarországon elsőként az MKB Banknál igényelhető a prémium és a top prémium kategóriájú ügyfeleknek szóló Mastercard World Elite bankkártya.