Legfontosabb témák

A Magyar Telekom eladta montenegrói lányát, ezzel hatalmas tehertől szabadult meg, akár még osztalékemelés is következhet ezután. Így a Random Capital vételre ajánlja a papírt.

Idén is folytatódik a Magyar Telekom hálózatfejlesztése országszerte, amelynek eredményeként 2017-ben további 270 ezer háztartásban válik elérhetővé a nagysebességű, szélessávú vezetékes internet - közölte a távközlési szolgáltató az MTI-vel hétfőn.

Már csak négy hónapot kell várni a Magyar Telekom soron következő osztalékára, így megnőtt az osztalékrali esélye.

A Magyar Telekom részvényvásárlási megállapodást írt alá a Hrvatski Telekom d.d.-vel.

Már csak négy hónapot kell várni a Magyar Telekom soron következő osztalékára, így megnőtt az osztalékrali esélye. Cinkotai Norbertet, a KBC Securities elemzőjét, kérdeztük, milyen tényezők és események befolyásolhatják ennek esélyét. A Magyar Telekommal kapcsolatban nagy kérdés, hogy elindul-e idén ismét az osztalékrali, amire az elmúlt tíz-tizenöt évben többször is volt már példa. Átlagosan az ...

A Magyar Telekom eladja 76,53 százalékos részesedését a Crnogorski Telekomban a Hrvatski Telekomnak 123,5 millió euróért (mintegy 38,1 milliárd forint) - közölte a Magyar Telekom kedden az MTI-vel.

Újabb változás a Magyar Telekomnál: részvényvásárlási megállapodást írtak alá a Hrvatski Telekom d.d.-vel. A vállalat többségi részesedése (76,53 százalék) a Crnogorski AD. Podgoricában a Hrvatski Telekom d.d.-hez kerül transzferálásra összesen 123,5 millió euróért (mintegy 38,1 milliárd forintért).

A Magyar Telekom 123,5 millió euróért, mintegy 38 milliárd forintért eladta többségi részesedését a Crnogorski Telekomban. A vevő a Hrvatski Telekom.

A Magyar Telekom új, lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese Rékasi Tibor lett január 11-től, aki egyúttal a T-Systems Magyarország Zrt. újonnan létrehozott háromtagú igazgatóságának elnöke lesz - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.

A Magyar Telekom eladja 76,53 százalékos részesedését a Crnogorski Telekomban a Hrvatski Telekomnak 123,5 millió euróért (mintegy 38,1 milliárd forint) – közölte a Magyar Telekom kedden az MTI-vel. A tranzakció várhatóan 2017. január végéig lezárul, ezt követően a montenegrói működést nem konszolidálja a Magyar Telekom csoport a pénzügyi kimutatásaiba. A tranzakció eredményeként a Magyar Telekom ...

A Magyar Telekom eladja 76,53 százalékos részesedését a Crnogorski Telekomban a Hrvatski Telekomnak 123,5 millió euróért (mintegy 38,1 milliárd forint) – közölte a Magyar Telekom kedden.

A befolyt összeget adósságcsökkentésre fordítják.

Eladja montenegrói leányvállalatában meglévő többségi tulajdonrészét a Magyar Telekom A részesedés értéke közel 38 milliárd forint Eladja montenegrói cégét a Telekom A Magyar Telekom...

Változás lesz szerdától a Magyar Telekom csoport felsővezetésében.

A Magyar Telekom új, lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese Rékasi Tibor lett január 11-től, aki egyúttal a T-Systems Magyarország Zrt. újonnan létrehozott háromtagú igazgatóságának elnöke lesz - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.

A lakossági szolgáltatások élére kerül új vezető.

A lakossági szolgáltatásokért felelős vezérhelyettes távozik a cégtől.

Gyenes András vezérigazgató-helyettes 2017. január 10-i hatállyal hagyja el a vállalatot.

A lakosság biztonságos internethasználatának támogatása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) és a Magyar Telekom – közölte a távközlési cég csütörtökön az MTI-vel. Az együttműködés keretében a Magyar Telekom 2017. január 10-től tájékoztató e-mailt küld minden olyan mobil vagy vezetékes internet előfizetéssel rendelkező ügyfelének, akinek eszközét internetes támadás érte, és erről az ...

A Nemzeti Kibervédelmi Intézettel kötött nagyon hasznos megállapodást a szolgáltató.

Remekel a BUX, de az egyes papírokat is érdemes külön magasztalni. A Telekom valósággal szárnyra kapott az 500 Ft-os szintet áttörve.

Az egyébként is szárnyaló magyar piac fontos alkotóeleme, a Magyar Telekom papírja újabb lendületes emelkedéssel további 4 pontot tudott felszedni a keddi kereskedésben, ezzel 506 Ft-on zárt!

Kedden már kinyitottak a fontosabb ázsiai tőzsdék az újévi szünet után. A vezető részvényindexek többségükben emelkedtek, miután Kínából érkezett egy vártnál jobb feldolgozóipar...

Alapvetően jó a hangulat ma a tőzsdéken, az európai részvényindexek a tegnapi rali után után ma mérsékelten emelkednek. A magyar tőzsdén vegyesek a mozgások, a Telekom azonban négy és fél éves...

Noha az ünnepek körüli kereskedésben csupán az átlagos részvénypiaci forgalom felével zajlik a kereskedés a magyar részvénypiacon, a Magyar Telekom részvényei iránt mégis relatíve nagy volt a kereslet tegnap a többi blue chiphez képest.

Ki gondolta volna, hogy az ünnepek alatti forgalommentes időszakban kerül majd sor a Telekom legfontosabb ellenállásának a támadására?

Csütörtökön is az egész hétre jellemző ünnepi hangulat övezte a piacokat, a főbb európai részvényindexek az átlagosnál jóval alacsonyabb részvénypiaci forgalom mellett 0,2 százalékos esés é...

A Magyar Telekom és a Vodafone a berlini merénylet idején, hétfőn Németországban tartózkodó ügyfeleinek a roaming-díjakból maximum bruttó 10 000 forintot jóváír - közölték a szolgáltatók az MTI-vel kedden, az akcióhoz a Telenor Magyarország is csatlakozott.