Az Index szerint már csak a hatóságok jóváhagyására vár a Diófa Alapkezelő megvásárlása.

400 milliárd forint körüli összegű megbízásokat kaptak a leggazdagabb magyar cégei a tavalyi közbeszerzéseken.

Az üzletviteli tanácsadással foglalkozó Magyar Tőketársaság Zrt.-t a tavaly márciusban elhunyt üzletember, egykoron Magyarország leggazdagabb embere alapította.

Nem mindennapi helyen töltötte a karácsonyt...

A Forbes gazdaglistáján Mészáros Lőrinc megőrizte az első helyét, egy év alatt 26 milliárddal nőtt a vagyona. A második Csányi Sándor, a harmadik pedig Gattyán György. A magyarországi Forbes sorrendben ... ...

Kijött a Forbes szokásos vagyonoslistája, becslésük szerint ekkora a különbség a leggazdagabb és a második leggazdagabb magyar ember között.

Itt a Forbes listája a leggazdagabb magyarokról. Az élen nincs meglepetés, de vannak új szereplők az első tízben.

Kijött a Forbes szokásos összeállítása Magyarország 50 leggazdagabb emberéről. Az élbolyban nincs változás, vannak viszont új szereplők az első tíz helyen.

Konkoly Miklós szerint sokszor a sikeres  üzletemberek sem boldogulnak  a pénzügyi szolgáltatások útvesztőiben.

Magyarország egy főre jutó GDP-je 3 százalékponttal emelkedett 2017-hez képest, az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás pedig 1 százalékkal nőtt.

Az állam évente mintegy 27 milliárd forintot bukik a Magyar Állampapír Pluszon, ráadásul ez a pénz a leggazdagabb magyarokhoz megy, sok módos ember különleges konstrukciókkal, bankhitelekből is vett ilyen papírokat. Ennek ellenére nincs napirenden a szuperállampapír feltételrendszerének átírása.