Legfontosabb témák

Ars poeticaként felfogható mondatok a leggazdagabb magyartól.

Az egyik leggazdagabb magyar, Gattyán György ismét részt vett a Fehér Házban megrendezett National Prayer Breakfast eseményen. Ráadásul sokadjára.

Az egyik leggazdagabb magyar, Gattyán György, valamint Balog Zoltán miniszterelnöki biztos is részt vett a Fehér Házban megrendezett National Prayer Breakfast eseményen.

Többek között az egyik leggazdagabb magyar, Gattyán György, valamint Balog Zoltán miniszterelnöki biztos is részt vett a Fehér Házban megrendezett National Prayer Breakfast eseményen.

Gattyán György , az egyik leggazdagabb magyar és a Docler Holding tulajdonosa ezúttal is részt vett a Fehér Házban megrendezett National Prayer Breakfast eseményen - írja a Világgazdaság. A...

Az elkövetkező időszakban meghatározó arca lesz Ronaldinho a Teqball nevű találmánynak, amelyből még Donald Trump fia is kaphat egyet. A brazil klasszis idén is Magyarországra jöhet.

Tállai testvére és Mészáros egyik cége is milliókat kapott szállodafelújításra.

A legfrissebb kutatások szerint Magyarországon a női vállalkozások aránya 28.1 százalék, vagyis alig minden harmadik üzlet tulajdonosa vagy vezetője nő. A száz leggazdagabb magyar között még mindig csak férfiak szerepelnek, pedig a nőknek is ugyanolyan lehetőségeik vannak egy vállalkozás fellendítésére. Mihalcsek Noémi, a Golden Events Rendezvényszervő és Menedzsment Iroda ügyvezetője szerint a nők egyáltalán nincsenek elnyomásban, csak a tettek mezejére kell lépni.