Legfontosabb témák

Egy székelyföldi kamionsofőr felelősségét veti fel az M43-as autópályán szerda reggel bekövetkezett tömegbalesettel kapcsolatban a romániai sajtó - adta hírül az MTI. A sepsiszentgyörgyi fuvarozócég teherautójába ... ...

Halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indult eljárás az M43-as autópályán történt baleset ügyében. A sűrű ködben karambolban két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő halt meg.

Aradról három rohammentőt és három mentőautót küldtek annak a tömegbalesetnek a helyszínére, amely az M43-as autópályán, a Csanádpalota-Nagylak határátkelőhely közelében, magyar oldalon történt szerda reggel, és amelyben egy román autóbusz is érintett - közölte a Digi24 román hírtelevízió. Az autóbuszjáratot működtető román társaság közleménye szerint nem a busz utasai a karambol áldozatai. A delmagyar.hu portál úgy tudja, nincs magyar az áldozatok között.

Négy ember meghalt és tizenegyen megsérültek, amikor hét jármű ütközött az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán szerdán - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hárman meghaltak, többen megsérültek egy tömegkarambolban Csongrád megyében, az M43-as autópályán, a román határtól egy kilométerre. A sérültek állapotáról egyelőre nincs információ - írja az Index. A ... ...

Több jármű karambolozott a Románia felé vezető pályaoldal 56-os kilométerénél.

Strabag und Swietelsky sollen laut Medienbericht EU-Fördergelder zurückzahlen