Legfontosabb témák

Az első Orbán-kormány a választások után alig három héttel mondta fel az M4-es metróvonal támogatási szerződését. A bíróság végül nekik adott igazat, mondván az elköteleződésre nem volt törvényi felhatalmazás. Ilyet a hármas metró felújításának támogatására sem kaptak.

Az M4-es út Pest megyei szakaszának újabb három kilométeres részét és egy közlekedési csomópontot adtak át szerdán, így Albertirsától Abonyig összesen 30 kilométeren lehet kétszer kétsávos gyorsforgalmi úton haladni. - hangzott el szerdán, Albertirsán, sajtótájékoztatón.

Az M4 gyorsforgalmi út újabb szakaszát adták át Pest megyében.

Az M4-es egy szakaszát.

2002 óta nem készült el egyszerre ilyen hosszban gyorsforgalmi útszakasz Magyarországon.

Októberben kódolatlanul érhető el a Film4 csatorna minden MinDig TV néző számára - írja a dtvnews, 2019. október 1. és október 30. között több mint 750 ezer MinDig TV-s háztartásban lesz kódolatlan a Film4 ... ...

Megfelelő ütemben halad az M4-es autóút építése, a Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres hátralevő része is elkészül a tervek szerint 2020-ban - közölte Jász-Nagykun-Szolnok megye 1-es számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője pénteken, a 4-es főút Abony nyugati lejárójánál tartott sajtótájékoztatón.

Új, zajtalan és környezetkímélő technológiával tisztítják a metró infrastruktúráját.