Legfontosabb témák

Folytatódnak a tárgyalások a Fehér Ház és a képviselőházi republikánusok között, a legfrissebb hírek szerint azonban miután a konzervatív csoport vezetője visszautasította Donald Trump legutolsó...

Itt még van következménye annak, ha valaki össze-vissza hazudozik a tévében.

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait a korábbi elnök, a demokrata párti Barack Obama a választási kampány idején lehallgattatta.

Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint szerdán este, a Fox televíziónak adott interjújában megismételte, hogy a választási kampány idején elődje, Barack Obama elnök lehallgattatta őt és kampánycsapatát a New York-i Trump-toronyban.

Utolsó esztendejében 36 millió dollárt költött az Obama-kormányzat a sajtó elleni pereskedésre.

Teveszobor, tizenöt üveg tömény és giccses porcelánok: Amerika első emberei rengeteg ajándékot kapnak, de szinte egyiket sem tarthatják meg.

Benyújtották az Obamacare-t váltó új egészségbiztosítási törvény javaslatát. De mit szólnak ehhez a szegények?

Egy régóta húzódó tárgyalássorozat végére került pont, a General Motors ugyanis 2,2 milliárd euróért eladta az Opelt a PSA-csoportnak. A megállapodás legfontosabb részletei A PSA-csoport 2,2...

Lapértesülések szerint FBI igazgatója arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg Donald Trump elnök állítását, miszerint elődje, Barack Obama még elnökként elrendelte Donald Trump és kampánycsapata lehallgatását.

Kongresszusi vizsgálatot sürget Donald Trump abban az ügyben, amely szerinte a Watergate-botrányhoz ér fel. Az amerikai elnök kedvenc lapjában, a Breitbart News oldalán megjelent cikk alapján állítja, hogy elődje, Barack Obama illegálisan próbálta lehallgattatni, ezért bepoloskáztatta a New York-i Trump Towerben található irodáját.

A washingtoni Fehér Ház szóvivője vasárnap felkérte a kongresszust, hogy vizsgálja ki: Barack Obama előző elnök lehallgattatta-e a tavaly novemberi választások előtt Donald Trump és kampánycsapata telefonbeszélgetéseit. Sean Spicer szóvivő közleményben kérte a kongresszust, hogy az Oroszországnak az amerikai választások esetleges befolyásolásáról folyó vizsgálata keretében vizsgálják meg: visszaélt-e valóban elnöki hatalmával Barack Obama akkori (demokrata ...

Az USA-ból való kiválást sürgető mozgalom aligha fogja sikerre vinni tervét, de a kaliforniai törvényhozók valamiben már függetlenítették magukat Trump irányvonalától: a környezetvédelmi jogszabályok szigorúságában.

Megszületett a megállapodás, hogy az Opel autógyártó vállalkozás az amerikai General Motors-tól (GM) átkerül a francia PSA Peugeot Citroën tulajdonába - írta szombaton a Le Monde című francia napilap hírügynökségi forrásokra hivatkozva.

Megszületett a megállapodás, hogy az Opel autógyártó vállalkozás az amerikai General Motors-tól (GM) átkerül a francia PSA Peugeot Citroën tulajdonába – írta szombaton a Le Monde című francia napilap hírügynökségi forrásokra hivatkozva. A francia autógyártó vezetősége pénteken adott szabad utat a General Motors európai érdekeltségének felvásárlásához. Az AFP francia hírügynökség meg nem nevezett forrása szerint ...

Donald Trump amerikai elnök azzal vádolta szombaton elődjét, Barack Obamát, hogy lehallgattatta telefonjait tavaly októberben, az elnökválasztási kampány hajrájában.

Újabb vádaskodás-sortüzet eresztett el a Twitteren Donald Trump amerikai elnök, és egyebek mellett azzal gyanúsította meg elődjét, Barack Obamát, hogy a Watergate-botránnyal felérő módon illegálisan próbálta ... ...

Donald Trump amerikai elnök azzal vádolta szombaton elődjét, Barack Obamát, hogy lehallgattatta telefonjait tavaly októberben, az elnökválasztási kampány hajrájában.

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke folytatja az elődje által bevezetett "zöld" szabályok visszavonását: hamarosan elnöki rendeletben törölheti az újabb szénbányászati koncessziók...

Harcosan kampányoltak ellene, de most, hogy visszavonhatják, ha akarják, az amerikai konzervatívok egymással vitáznak Obama volt elnök egészségügyi programjáról.

Donald Trump amerikai elnök szerint a kiszivárogtatások és a tiltakozó akciók hátterében elődje, Barack Obama áll.

Donald Trump amerikai elnök szerint a kiszivárogtatások és a tiltakozó akciók hátterében elődje, Barack Obama áll.