Legfontosabb témák

Módosult a Budapestet elkerülő autópálya még hiányzó szakaszának tervezett nyomvonala: a Megyeri híd budai hídfőjétől a 10-es út közelében Esztergom felé venné az irányt, majd Kesztölcnél fordulna dél felé, hogy Bicske környékén elérje az M1-est. Mindez települések sorát vonná be az agglomerációs vérkeringésbe – ez pedig felértékelheti az ott lévő ingatlanokat.

Még nincs döntés, hogyan kerülje el a budai hegyvidéket az M0-ás körgyűrű nyugati szektora.

Érdemes fokozottan figyelni a napokban, hiszen a 2018-ban vásárolt éves matricák érvényessége 2019. január 31-én éjfélkor lejár. A határidő minden autópályán közlekedőt, több millió sofőrt érint, hiszen a megyei és az országos vignetták sem használhatók már holnaptól. Az új matricákat online vagy applikáció segítségével is könnyedén megvásárolhatjuk, amit sokan már meg is tettek az elővásárlási időszak és január folyamán.

Éjfélkor lejárnak a 2018-as megyei és éves e-matricák, utána keményen büntet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ). A tavalyi vignettákkal csütörtök éjfélig lehet jogszerűen közlekedni a hazai ... ...

Csütörtökön járnak le a tavalyi országos és megyei autópálya matricák, több tízezres bírságot is kaphat, aki új matrica nélkül közlekedik.

Január 31-ig, azaz csütörtök éjfélig érvényesek a tavaly vásárolt éves - megyei és országos - autópályamatricák - hívja fel a figyelmet a NÚSZ. Az új matricát legegyszerűbben az interneten keresztül...

Megkezdődött a visszaszámlálás: néhány nap múlva lejárnak a 2018-ra megváltott éves országos és megyei e-matricák. A tavalyi vignettákkal 2019. január 31-én, csütörtök éjfélig lehet jogszerűen közlekedni a hazai útdíjköteles autópályákon és autóutakon. A mostani határidővel több mint 2,3 millió e-matrica jár le, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. felkészült az autósok utolsó rohamára.

Autósok figyelem! Megkezdődött a visszaszámlálás: egy hét múlva lejárnak a 2018-ra megváltott éves országos és megyei e-matricák. A tavalyi vignettákkal 2019. január 31-én, csütörtök éjfélig lehet jogszerűen közlekedni a hazai útdíjköteles autópályákon és autóutakon. A mostani határidővel több mint 2,3 millió e-matrica jár le, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. felkészült az autósok utolsó rohamára.

Torlódik a forgalom az M0-ás autóút déli szektorában a tereléseknél mindkét irányban.

Már biztos, hogy az M0-ás nyugati szakaszát nem a korábbi tervek szerint építik meg. Ezt Varga Mihály pénzügyminiszter erősítette meg egy Facebook-bejegyzésben. A még tavaly novemberben is élő, jogszabályokba ... ...

Varga Mihály megírta a követőinek, hogy Esztergom felé terelik a forgalmat.