Legfontosabb témák

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról Franciaország államadós-osztályzatának kilátását a Moody's Investors Service.

Jöhet Franciaország felminősítése a Moody's hitelminősítőnél. Bejöttek a reformok?

Elon Musk cége negyedéves számainak közzétételét követő konferenciabeszélgetés során állította, vállalatának nincs szüksége rá és nem is akar tőkeemelés útján friss forrást bevonni. Ennek ellenére a...

Megerősítette Nagy-Britannia államadós-besorolásait a Standard & Poor's és a Fitch Ratings, de mindkét hitelminősítő érvényben hagyta a brit osztályzatokat terhelő, leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást.

Megerősítette Nagy-Britannia államadós-besorolásait a Standard & Poor's és a Fitch Ratings, de mindkét hitelminősítő érvényben hagyta a brit osztályzatokat terhelő, leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást, és egyaránt a brit EU-tagság megszűnésével járó kockázatokra hívta fel a figyelmet.

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról Csehország államadós-besorolásának kilátását pénteken a Moody's Investors Service.