Lezuhant Iránban egy ukrán repülőgép, 176 emberrel a fedélzetén.

Lezuhant Iránban szerda reggel egy Boeing 737-es típusú ukrán utasszállító repülőgép, 180 utassal és a személyzettel a fedélzetén - adta hírül a Farsz iráni hírügynökség, további részletek közlése nélkül. ... ...

Ez 81 ezer szakdolgozót és négyezer védőnőt érint, fedezete 82 milliárd forint.

Megengedhetetlen a fedezet nélküli kötelezettségvállalás az egészségügyben - magyarázta az Állami Számvevőszék elnöke.

Az eddig azonosított legtávolabbi galaxiscsoportot fedezték fel csillagászok.

A megfigyelések szerint a galaxistrió egy sebes kozmikus átalakulási folyamatban, reionizációban van.

Pumpálja a pénzt a piacra a jegybank.

Egy budapesti gyorsétteremben dolgozik a tavalyi X-Faktor legtovább jutott női előadója, Bagdi Enikő. Az énekes már a tehetségkutató előtt is az étteremben melózott, szerinte nem ciki, ha van egy fix munkahelye a fellépések mellett. A Pénzcentrum megnézte, mennyit fizetnek az egyes étteremláncok...

Jelentős hatást keltett Volodimir Zelenszkij ukrán államfő első újévi beszéde, amelybe magyar és orosz szavakat is beleszőtt, és a nép egységéről beszélt - mondta Fedinec Csilla Ukrajna-szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán.

Megjelent a legutóbbi ülés jegyzőkönyve.

Az első lítiumban gazdag óriáscsillagot 1982-ben fedezték fel, de ezek a csillagok nagyon ritkák az univerzumban.

Ott nagyobb az egyetértés: 8 parlamenti párt állapodott meg a nagyratörő klímacélokban.

Dánia áramfelhasználásának közel a felét a szélenergia fedezte tavaly. Ez újabb lépés afelé, hogy az ország megvalósítsa nagyratörő klímacélját.

Dánia áramfelhasználásának közel a felét a szélenergia fedezte tavaly.

Az ország áramfelhasználásának közel a felét a szélenergia fedezte tavaly.

A Fed legújabb kutatása szerint az elnök intézkedései többet ártanak az amerikai gazdaságnak, mint használnak.

A Fed legújabb kutatása szerint az elnök intézkedései többet ártanak az amerikai gazdaságnak, mint használnak.

Az államtitkár szerint a adókból származó bevételek növekedése forrásul szolgál a családvédelmi akcióterv intézkedéseihez, és fedezetet nyújt az adócsökkentésnek.

Egy gyémántkereső projekt keretében fedezték fel a jókora aranyérc-lerakódásokat.

Az orosz elnök tudatosan hazudik a második világháború kitöréséről, az ebben az összefüggésben Lengyelországról tett kijelentésekkel Vlagyimir Putyin Moszkva jelenlegi problémáit akarja elfedni - írta ... ...

Felszállás után egy kétemeletes házra zuhant egy repülőgép Kazahsztánban - írja az Index. A BBC információi szerint a Bek Air járata Almatiból tartott a fővárosba, Nur-Szultanba. Az utasszállító fedélzetén ... ...

A cégtulajdonosoknak nem mindig egyértelmű, hogy hitelből történő ingatlanvásárláskor kell-e pótlólagos ingatlanfedezetet biztosítani a banknak? Legtöbben úgy gondolják, elegendő maga a megvásárolt ingatlan fedezetként, ez azonban sajnos nem miden esetben van így. A Bankmonitor összegyűjtötte, hogy milyen helyzetekben szükséges ingatlan pótfedezet a hitel mögé.

Az 1958 óta megrendezett szavazáson – amelyen idén 26 hírügynökség vett részt – a csúcstartó a teniszező Roger Federer öt elsőséggel.

Az EU-tagállamok közül Magyarországon az ötödik legmagasabb azok aránya, akik saját tulajdonú lakásban, házban élnek. Ám hiába nem épült sok éve annyi új otthon, mint az idén, ez még mindig jóval kevesebb a válság előttinél. Ezért aki meg szeretné őrizni az ingatlanja állagát, értékét, az kénytelen korszerűsíteni, felújítani. Ennek nem egyszer vaskos költségét azonban sokan képtelenek egyik pillanatról a másikra előteremteni, ezért jobban járnak, ha időben elkezdenek spórolni a felújítás anyagi fedezetének megteremtésére.

Megszavazták a társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló új törvényt. Az új szabályozás nyugdíjakat és a nyugdíjasokat érintő legfontosabb rendelkezéseit ... ...

Tegnap az Amazon értesítette azokat a cégeket, akik az ő felületén keresztül értékesítenek az USA-ban, hogy a karácsony előtti időszakban már nem szállíthatnak a FedEx-szel, amennyiben gyors kiszállítást kér az ügyfél, mert túl lassúnak vélik a szolgáltatót - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.

20-30 százalékos a hiány, amit a statisztikák elfednek. Viszont már jelenleg is sok helyen kevesebben vonulnak a helyszínre és az oltás kétszer annyi ideig tart így...

Egyre mélyebbre nyúlnak az emberek a pénztárcájukba az adventi időszakban. Idén a megkérdezettek összesen átlagosan 58 ezer forintot terveznek ajándékokra fordítani, amivel a legtöbben 6 szerettüket szeretnék meglepni – derül ki a Budapest Bank megbízásából készített, karácsonyi költéseket vizsgáló kutatásból. Az ünnepi kiadásokat a válaszadók jellemzően az aktuális fizetésükből vagy megtakarításukból fedezik, negyedük viszont azt tervezi, hogy hitelt vesz fel. Az ajándékok kiválasztásakor és csomagolásakor egyre fontosabbak a fenntarthatósági szempontok, a megmaradt karácsonyi ételeket azonban még kevesen juttatják el a rászorulóknak.

Nőtt az ipari termelés és az ipari kapacitások kihasználtsága novemberben az Egyesült Államokban - adta hírül az MTI. Az amerikai jegybank szerepét betöltő szövetségi tartalékbankrendszer (Federal Reserve) ... ...

Horvátországnak meg kell reformálnia a közszférát, többet kell fektetnie az infrastruktúrába, beleértve a digitális szolgáltatásokat is, hogy elkerülje az adósság növekedését - közölte hétfőn éves zágrábi ... ...

A whisky az egyik legkedveltebb szeszes ital azok körében, akik nem a delírium elérése miatt, hanem azért fogyasztanak alkoholt, hogy élvezzék a különleges ízeket, és egyfajta varázsaltos utazásra, mi több felfedezésre induljanak az aromák világában. Mivel azonban a jobb minőségű whiskyk egyáltalán nem olcsók, ezért sokan hajlamosak elbizonytalanodni a vásárlás előtt azzal kapcsolatban, hogy melyiket válasszák és miért. Ebben szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani egy általános vásárlási tanácsadóval!

A húsvét utáni és a nyári alacsony árakhoz képest emelkedtek a tojásárak, és a nagyobb termelők költségeit már fedezik – állítja Pákozd Gergely, a Tojásszövetség volt alelnöke.

Az amerikai jegybank szerepét betöltő szövetségi tartalékbankrendszer, a Fed nem változtatott az irányadó dollárkamatsávon.

Főként Tesla felfedezéseinek és szabadalmainak köszönhető, hogy az elektronikai eszközök a mindennapjaink nélkülözhetetlen részévé váltak.

Kovács Zoltán magyar uniós ügyekért felelős államtitkár egy nem nyilvános tanácsi ülésről tudósított az interneten, ami miatt már kedden megfedték. Magyarázatot követeltek a kormánytól a titoktartás megszegésére ... ...

2025-re a teljes működésüket megújuló forrásból fedezik.

Íme a hothatch, ami egy hónappal később kellett volna, hogy felfedje magát.

Egyiptom az utóbbi időben nagy erőkkel dolgozik régészeti kincseinek megóvásán és a még rejtett ókori leletek felfedezésén.

Nem mindig egyértélmű a vállalkozók számára, hogy hitelből történő ingatlan vásárlás alkalmával kell-e pótlólagos ingatlanfedezetet biztosítani a banknak, vagy sem. Alaphelyzetből a legtöbben úgy gondolják, hogy elegendő maga a megvásárolt ingatlan is fedezetként, ez azonban sajnos nem miden esetben van így. Összegyűjtöttük, hogy milyen helyzetekben szükséges és nem szükséges az ingatlan pótfedezet a hitel mögé. […] The post Céges ingatlan vásárlásnál kell plusz ingatlan fedezet a hitelhez? appeared first on Bankmonitor.hu.

Nem mindig egyértelmű, hogy hitelből történő ingatlanvásárláskor kell-e pótlólagos ingatlanfedezetet biztosítani a banknak? Legtöbben úgy gondolják, elegendő maga a megvásárolt ingatlan fedezetként, ez azonban sajnos nem miden esetben van így. Összegyűjtöttük, hogy milyen helyzetekben szükséges  ingatlan pótfedezet a hitel mögé. Használt ingatlan vásárlás A legtisztább és egyben legegyszerűbb helyzet az amikor olyan használt ingatlant vásárol […] The post Céges ingatlan vásárlásakor kell plusz ingatlanfedezet a hitelhez? appeared first on Bankmonitor.hu.

Nem mindig egyértélmű a vállalkozók számára, hogy hitelből történő ingaltan vásárlás alkalmával kell-e pótlólagos ingaltanfedezetet biztosítani a banknak, vagy sem. Alaphelyzetből a legtöbben úgy gondolják, hogy elegendő maga a megvásárolt ingaltan is fedezetként, ez azonban sajnos nem miden esetben van így. Összegyűjtöttük, hogy milyen helyzetekben szükséges és nem szükséges az ingatlan pótfedezet a hitel mögé. […] The post Céges ingaltan vásárlásnál kell plusz ingatlan fedezet a hitelhez? appeared first on Bankmonitor.hu.

A jövő nyárra ígért 7.0-s fedélzeti rendszer már az androidos készülékeket is támogatni fogja.

Gyakorlatilag a papírformát hozta tegnap a Fed ülése. A várakozásokkal összhangban az 1,5-1,75% közötti sávban szinten tartották a kamatokat.

Enyhe emelkedéssel nyugtázták a tőzsdék a Fed szilárdnak ígérkező kamatpolitikáját, a magyar és lengyel index bőven átlag felett teljesít. Megvan az új OTP-rekord, az euró/forint pedig öt hete nem járt 330 alatt. Négy fontos tudnivaló a mai tőzsdenapra.

A Fed döntése egyébként megfelelt a piaci várakozásoknak.

Nyitást követően mérsékelt ütemben, de folytatódhat az emelkedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. Varga Zoltán az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, mindez annak köszönhető, hogy enyhén pozitív lett a nemzetközi befektetői hangulat az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed szerdai kamatdöntését követően. Az OTP árfolyamában a 15 250 forintnál található ...

Emelkedéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok.

Stagnáláshoz közeli enyhe emelkedéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok csütörtökön, miután az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve a várakozásoknak megfelelően nem változtatott ... ...

A reggeli és a délutáni órákban még a hónapok óta megszokott 1460 dolláros szint közelében ingadozott az arany árfolyama, azonban a FED döntése után az 1480 dolláros küszöböt teszteli az árfolyam.

A reggeli és a délutáni órákban még a hónapok óta megszokott 1460 dolláros szint közelében ingadozott az arany árfolyama, azonban a FED döntése után több mint tíz százalékkal rallyzik a nemesfém árfolyama.

Nem okozott meglepetést a jegybank.

Az amerikai jegybank szerepét betöltő szövetségi tartalékbankrendszer, a Fed nem változtatott az irányadó dollárkamatsávon - írja az MTI. A Federal Reserve monetáris politikai döntéshozó testülete, ... ...

A piacok napok óta várták az amerikai jegybank, a Fed döntését, amely a várakozásoknak megfelelően alakult, a reakció viszont ezt követően sem volt érdemleges.

A piacok napok óta várták az amerikai jegybank, a Fed döntését, amely a várakozásoknak megfelelően alakult, a reakció viszont ezt követően sem volt érdemleges.

Az amerikai jegybank szerepét betöltő szövetségi tartalékbankrendszer, a Fed nem változtatott az irányadó dollárkamatsávon.

Mindenki a jegybanki üzenetekre vár.