A Hyundai és Patrick Bergel vállalkozása, hogy egy szériagyártású országúti járművel szelik át az Antarktiszt, kicsit sem veszélytelen.

Nem valósul meg ugyanis az a cél, nevezetesen a T-Systems megvásárlása, amelyre a a Jászai Gellért fő tulajdonában lévő és általa irányított informatikai cég fordította volna a kötvények értékesítéséből befolyó 30 milliárd forintot. 

70 iskolában már működik a rendszer, csak terminálokkal lehet fizetni.

Az olaj árfolyama komolyabbat ugrott az élesedő amerikai-iráni konfliktusra válaszul. Ez költségnövekedést okozhat a cégek többségének, de jót tehet az energetikai szektornak. Nem is ez a veszélyes, hanem ... ...

A Fitch Ratings elemzői szerint Irán hatalmas gazdasági árat fizetne, ha totális háborúba keveredne Amerikával.

A Toyota bemutatta, hogyan képzel el egy olyan települést, ahol egy nap mindannyial élni fogunk, zéró emisszióval, tele robottal, önvezető járművel, internettel - és parkokkal. A Woven Cityre keresztelt koncepcióvárost ráadásul nagyon hamar fel is építenék.

Ez mondjuk nem jött össze így sem. A szökött üzletember Bejrútban, sajtótájékoztatón próbálta tisztára mosni a nevét.

100 dolláros olajárral riogatnak az elemzők.

Lezuhant Iránban egy ukrán repülőgép, 176 emberrel a fedélzetén.

A Román Nemzeti Bank igazgatótanácsa nem módosította az alapkamatot, így az továbbra is 2,50 százalék - közölte szerdán a román központi bank.

A hétvégéhez közeledve lesz egy kis melegedés, de ónos eső is van kilátásban...

PM: az ország összes iskolájára kiterjedhet a készpénzmentesség.

A régióban már számos bankot megvásároltak, Szerbiában kettőt, továbbá Bulgáriában, Romániában, Horvátországban, Ukrajnában, Oroszországban is.

A volt Nissan-vezér szerint a fogva tartásának körülményei az emberi jogok megcsúfolásával értek fel.

A dél-koreai gyártó csaknem 24 milliárd dollár profitot könyvelhetett el, ami több mint 50 százalékos visszaesés a 2018-as szinthez képest.

Kiderült az is, mikor teszik közzé a tavalyi év adóbevallás-tervezeteit.

Igen sok nyugdíj előtt álló hogy körében okoz zavart, hogy mely szolgálati időtartamok nem számítanak be a nők kedvezményes nyugdíjához szükséges jogosultsági időbe. Farkas András nyugdíjszakértő összefoglalót ... ...

A vártnál nagyobb mértékben nyolc havi csúcsra emelkedett decemberben az Egyesült Államok nem mezőgazdasági ágazataiban a foglalkoztattak számának a növekedése az ADP munkaügyi adatfeldolgozó intézet szerdán közzétett jelentése alapján. A humánerőforrás-gazdálkodási, bérgazdálkodási és adózási szolgáltatásokat nyújtó intézet (Automatic Data Processing, ADP) kimutatása szerint decemberben szezonális kiigazítással 202 ezerrel nőtt novemberhez képest az Egyesült Államok nem ...

Visszavonták, hogy az ukrán utasszállító motorhiba miatt zuhant le, Teherán pedig egyelőre nem adja ki a megtalált feketedobozokat.

Putyin és Erdogan részvételével ünnepélyesen átadták a Törökországot Oroszországgal összekötő Török Áramlat gázvezetéket. A Déli Áramlat hamvaiból született vezeték célja Magyarország és azon keresztül Nyugat-Európa, de ehhez még meg kell építeni európai ágát, a Balkáni Áramlatot. Amire az EU környezetbarát fordulata és az ukrán tranzitszerződés megújítása mellett a világon semmi szükség.

Egymilliárd jent oszt szét Twitter-követői között Maezava Juszaku japán milliárdos, hogy megnézze, boldogabbá teszi-e a felhasználókat a pénz.

Emelkednek a hazai blue chipek.

Az elmúlt évtizedekben az immateriális javak felé fordultak a befektetők a hagyományos, fizikai eszközök helyett.

Az uniós közbeszerzési értesítőben is megjelent a Mészáros Lőrinc testvérének legutóbb megszerzett munkájáról szóló hirdetmény. A dokumentumok szerint a felújítás végül család biznisszé nőtte ki magát.

A fizetés az Amazon Alexa segítségével történik majd az ExxonMobil kutaknál az USA-ban.

A Virgo Systems Kft. árbevétele 1,3 milliárd forint volt 2019-ben, ami 8%-os bővülés a 2018-as pénzügyi évhez képest. A piac vezetői között számontartott digitális tanácsadó és fejlesztő vállalat 2020-ra intenzív növekedést tervez, melynek egyedüli lehetséges gátja az informatikai szakemberek hiánya.

A Wizz Air járatai sem érintik az iraki és az iráni légteret.

A Marketing Döntéshozók Klubja immár negyedik alkalommal fogalmazza meg az előttünk álló esztendő meghatározó szakmai irányvonalait.

A Marketing Döntéshozók Klubja immár negyedik alkalommal fogalmazza meg az előttünk álló esztendő meghatározó szakmai irányvonalait.

Az OTP-nek már 20 millió ügyfele van, és Csányi közölte, hogy Ázsiában is terjeszkednének.

Miközben egy budapesti autós számára komoly nehézségekbe ütközik, ha Pest megyei matrica nélkül szeretné elhagyni a várost - így gyakorlatilag kihajtási díjat szednek tőlük -, vidéken több város megússza ... ...

Nem a tőke hiánya korlátozza a magánegészségügy fejlesztését. Világos kormányzati szándék híján minden megy tovább a maga esetleges módján.

Megkezdődött a Pesti Központi Kerületi Bíróságon annak a két férfinak a tárgyalása, akiket azzal vádolnak, hogy csalással jutottak hozzá egy több száz milliós hagyaték egy részéhez - közölte a Fővárosi ... ...

Több mint 300 autó megsemmisült a tűzvészben, mára az épület egy része is összedőlt.

Újra a nemesfém lehet a menedék a napok alatt rendkívül feszültté vált közel-keleti helyzet miatt.

Bár az iráni haderő rakétákat lőtt ki amerikai katonai bázisokra Irakban, ez csupán visszafogott válaszcsapásnak tekinthető a Szulejmáni-gyilkosságra. Az iráni vezetés minden jel szerint el akarja kerülni a totális háborút az Egyesült Államokkal, és a fő célja, hogy egyéb eszközökkel szorítsa ki az amerikaiakat a Közel-Keletről.

Jó évet zárt a Ford tavaly Magyarországon, tizennyolc százalékos növekedést értek el az újautó-piacon.

A Mercedes állítja: nincs szó tömeges elbocsátásról, csak a hatékonyságnövelés miatt bontottak fel szerződéseket Kecskeméten.

lakáscélú hitelek összesen, ebből: államilag támogatott lakáshitel; devizaalapú lakáshitel; millió forint Lakáscélú hitelek állománya Magyarországon

Hatalmas gazdasági ára lenne, ha totális háborúba keveredne Amerikával.

Már 70 intézményben zajlik a Készpénzmentes program.

Tovább egyszerűsödik mintegy hétszáz, az állampolgárokat és a vállalkozásokat érintő ügyintézés a tavaly decemberben elfogadott törvénymódosítással és a Kormányablak-mobilalkalmazás bevezetésével - közölte ... ...

Nagy érdeklődés övezte, mintegy 1048 csapat vett részt a hetedik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Külhoni Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóügyi szakfőigazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán. Csendes Ágnes hozzátette: a versenyen indulók ismeretanyaga az adózási, a befektetési, a lízingelési, a banki és a versenyjogi ...

A háromhengeres motornak, a quad-turbós dízelnek és a V12-ek ugyanakkor már csak meghatározott ideje van hátra.

Az októberi 0,4 százalékos visszaesés után novemberben 1 százalékkal mérséklődött a szektor kibocsátása.

A szakképző intézményeknek két típusa lesz, az ötéves technikum és a hároméves szakképző iskola.

A chiptervező a notebookok piacán is a csúcsra tör.

Nem kell áfát felszámolnia az áfaalanynak, ha az Európai Unió más tagállamába értékesít terméket - a látszólag egyszerű tétel a gyakorlatban jóval bonyolultabb; számtalan – 2020-tól szigorított – feltételt kell teljesíteni. Az adózóna.hu háromrészes cikksorozatban foglalta össze a legfontosabb változásokat.

Londonba ment az Európai Bizottság elnöke kiábrándítani a brit kormányt.

A Gabonatermesztők Országos Szövetségének tiszteletbeli elnöke elmondta: a tavalyi ősz sokkal kellemesebb volt, mint a 2018-as, amikor a nagy szárazság és aszály miatt gyakorlatilag porba kellett elvetniük a gazdáknak a magokat.

Megtalálták a Teheránban lezuhant ukrán repülőgép fekete dobozait, amiket a helyi hatóságok viszont nem hajlandók kiadni. A katasztrófa okai továbbra is tisztázatlanok, az iráni titkolózás nem segít megnyugtatni ... ...

A Ford 18 százalékos növekedést ért el tavaly a magyarországi újautó-piacon 23 327 személyautó és haszonjármű eladásával, amellyel sikerült megerősítenie 12 százalékot meghaladó részesedését és második ... ...

Csaknem négymilliárd forint állami támogatást kapott a paksi önkormányzat az új atomerőmű építéséhez kapcsolódó városi fejlesztésekre.

Csányi Sándor: az OTP lezárta a szlovén SKB Bank felvásárlását.

A Reál elsősorban akciói és nyereményjátékai miatt került be a kedvencek közé.