Legfontosabb témák

Elfogyott a Növekedési Hitel? Nem, egyátalán nem fogyott még el a fele sem!  Az álhírekkel ellentétben a rendelkezésre bocsátott 1.000 milliárd forintos keretből még közel 700 milliárd forintnyi NHP fix 2,5%-on várja a beruházásra nyitott cégeket. A támogatott hitel alapvetően ingatlan és eszközberuházásra áll rendelkezésre, hitel és lízing formájában. Van még szabad NHP keret? Sajnos […] The post Még közel 700 mrd forint Növekedési Hitel keresi gazdáját appeared first on Bankmonitor.hu.

Elfogyott a Növekedési Hitel? Nem, egyáltalán nem fogyott még el. A fele sem!  Az álhírekkel ellentétben a rendelkezésre álló 1000 milliárd forintos keretből még közel 700 milliárd forintnyi 2,5%-os kamatú NHP fix várja a beruházásra nyitott cégeket. A támogatott hitel alapvetően ingatlan és eszközberuházásra fordítható, hitel és lízing formájában. Van még szabad NHP keret? Sajnos […] The post Még közel 700 milliárd forint Növekedési Hitel keresi gazdáját appeared first on Bankmonitor.hu.

Olvastam egy jó trükköt. Valakinek volt egy komoly lakáshitele, autóhitele és minden más, ahogy az már csak lenni szokott. Szerencsére házasság után a felesége rámutatott, hogy így nem élhetnek tovább, a példa kedvéért az ifjú férj havonta csak napközbeni étkezésre elköltött ezer dollárt. Úgyhogy elhatározták, hogy ezen változtatnak és megszabadulnak a hitelektől is, mert a hitelek kamatai és törlesztői miatt

Az olcsó hitelek és a családi támogatások korában vagyunk...