Legfontosabb témák

A vártnál kevésbé nőtt a kiskereskedelmi forgalom decemberben az Egyesült Államokban - derül ki a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, az U.S. Census Bureau pénteken közzétett jelentéséből.

A kiskereskedelmi forgalom további növekedésére számítanak az MTI-nek nyilatkozó elemzők a reálbérek jelentős emelkedése és a foglalkoztatás bővülése miatt.

Több mint 14 százalékkal nőtt a román kiskereskedelmi forgalom volumene a tavalyi első tizenegy hónapban 2015 hasonló időszakához képest - közölte pénteken a román országos statisztikai intézet.

Novemberben csökkent az előző havihoz képest a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben és az Európai Unióban az EU statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett kimutatása szerint.

Novemberben csökkent az előző havihoz képest a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben és az Európai Unióban az EU statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett kimutatása szerint. Tavaly novemberben ... ...

A kiskereskedelmi forgalom novemberben 4,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A kiskereskedelmi forgalom novemberben 4,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt. A forgalom jelentősen megélénkült az októberi 2,6 százalékos növekedés után. Az év első tizenegy hónapjában szintén 4,7 százalékkal nőtt az üzletek forgalma a naptárhatástól megtisztított adatok szerint - jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).