Legfontosabb témák

Olyan mérvű likviditási problémákat talált a Magyar Nemzeti Bank az NHB Növekedési Hitelbanknál (NHB), hogy mára bankszünnapot rendelt el, valamint a következő 30 napra 7 millió Ft-ban maximálta az egy számláról felvehető pénz mennyiségét. A pénzintézet ez idő alatt újabb kötelezettséget már nem vállalhat. Az NHB Növekedési Hitelbanknak (NHB) összesen 67 olyan magánszemély és 88 […] The post Betétkifizetési korlátozást vezettek be egy magyar banknál appeared first on Bankmonitor.hu.

Jelentősen romlott az Növekedési Hitel Bank likviditási helyzete, ezért a jegybank elrendelte a 7 millió forint feletti betétek kifizetésének korlátozását.

Megjelent a 2019 elején, 1000 milliárdos keretösszeggel induló Növekedési Hitelprogram új konstrukciójának, az NHP fixnek a terméktájékoztatója.

A Magyar Nemzet Bank 2019 elején indítja el a Növekedési Hitelprogram új konstrukcióját NHP fix néven.

A Magyar Nemzet Bank 2019 elején indítja el a Növekedési Hitelprogram új konstrukcióját NHP fix néven.

Pénteken délután kitette honlapjára a Magyar Nemzeti Bank az NHP fix néven már beharangozott új refinanszírozási programjának terméktájékoztatóját, amelyből kiderül, hogy 2019 elejétől pontosan...

Jön a növekedési hitelprogram újabb konstrukciója, megjelent a tájékoztató.

Változatlan stabil kilátással megerősítette Magyarország “Baa3” szintű, befektetési ajánlású államadós-besorolását pénteken a Moody’s Investors Service. Ezzel befejeződött Magyarország idei hitelminősítői felülvizsgálat-sorozata. A Moody’s a döntéshez fűzött, péntek éjjel Londonban ismertetett elemzésében kiemelte azt a véleményét, hogy a magyar gazdaság rövid távú növekedési kilátásai továbbra is erőteljesek. A cég előrejelzése szerint a magyar hazai össztermék (GDP) ...