Legfontosabb témák

Az első félévben több mint 21 milliárd forint értékben kötött nhp fix szerződést a K&H Bank Zrt., túlnyomó részben az élelmiszergazdasági vállalkozásokkal. Az év elején indult növekedési hitel fix ... ...

Az első félévben a K&H több mind 21 milliárd forint értékben kötött NHP fix hitel- és lízingszerződést. A legaktívabbak az agár- és élelmiszeripari cégek, a Bank teljes NHP fix hitelállományának 60%-át ez az ágazat vette igénybe, a szerződések átlagos hitelösszege pedig 80%-kal meghaladja a piaci átlagot.   „Az év elején indult Növekedési Hitel Fix (NHP ...

Nagyon elkeserítő tud lenni, ha pont a mi vállalkozásunk nem tudja valami miatt igénybe venni azt a kedvezményes hitelt, amitől szinte az egész piac hangos. A népszerű hitel lehetőségek mellett azonban léteznek a piacon kevésbé ismert kedvező hitel konstrukciók is, melyek szintén kiváló megoldást nyújthatnak a fejlődni, fejleszteni kívánó vállalkozások számára. Mik ezek? Támogatott fix […] The post Élet a Széchenyi és NHP Fix hiteleken túl… appeared first on Bankmonitor.hu.

Száraz István, az Origo volt tulajdonosa cége, a Frank Digital közbeszerzési eljáráson szerzett jogot arra, hogy 2020 végéig 1,95 milliárd forint plusz áfáért egyebek mellett az NHP Fix, illetve a növekedési kötvényprogram, a bankjegycserék, valamint a jövő márciusban elindítani tervezett azonnali fizetési rendszer kommunikációját elvégezze.

Sikeres kötvénykibocsátáson van túl Szíjj László cége, a Duna Aszfalt Kft. A Növekedési Kötvényprogramban (NKP) résztvevő vállalat 30 milliárd forintnyi hitelpapírt adott el. Összesen 30 milliárd forintnyi ... ...

Megszerezte az Appeninn Nyrt. a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretében kibocsátandó kötvények minősítését, amely a hitelminősítő, a Scope Ratings értékelése szerint BB-, a vállalat minősítése pedig B+ lett.

Az elnyert pozitív hitelminősítés alapján az év végéig 20 milliárd forint értékben dobhatja piacra a hitelviszonyt megtestesítő papírjait.

Az elnyert pozitív hitelminősítés alapján az év végéig 20 milliárd forint értékben dobhatja piacra a hitelviszonyt megtestesítő papírjait.

Átfogó változtatásokra készül a nagymértékű növekedési potenciállal kecsegtető mikro­vállalati hitelezésben az OTP Romániában.