Nem elég ugyanis, hogy emiatt visszaeshet az új lakások építése, s ennek hatására tovább romolhat a meglévő állomány minősége, a használt lakások iránti kereslet emelkedése a már most is egekben lévő ingatlanárakat még feljebb viheti – derül ki az ingatlanpiaci véleményekből. Így nem tűnik reálisnak az egyre több helyen olvasható értékelés, miszerint megállt volna a drágulás. ezen a piacon Ráadásul kétséges, hogy az 5 százalékos lakásáfa 27 százalékra való visszaemelésével a költségvetés jól jár-e, egyáltalán nem biztos, hogy emelkednek a bevételei.

Vegyes évet zárt a világ egyik legnagyobb holdingvállalata, a kínai Tencent.

A Magyar Turisztikai Ügynökség értékelése szerint 2019 a turisztikai beruházások, a kiemelkedő ágazati bevételnövekedés, a tovább bővülő vendégforgalom és a digitalizáció éve volt a magyar idegenforgalomban.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) értékelése szerint 2019 a turisztikai beruházások, a kiemelkedő ágazati bevételnövekedés, a tovább bővülő vendégforgalom és a digitalizáció éve volt a magyar idegenforgalomban.

Évet értékel a magyar biztosítási szektor.

Több mint 60 százalékkal, közel 1350-re növelte az ellenőrzött szervezetek számát az Állami Számvevőszék 2019-ben – emelte ki Domokos László évértékelésében.

Több mint 60 százalékkal, közel 1350-re növelte az ellenőrzött szervezetek számát az Állami Számvevőszék – emelte ki évértékelésében Domokos László, az ÁSZ elnöke.

Donald Trump amerikai elnök 2020. február 4-én tartja évértékelő beszédét - közölte Hogan Gidley, a Fehér Ház szóvivője péntek délután, miután az elnök elfogadta a Nancy Pelosi házelnök egy órával korábban kelt levelében ajánlott dátumot.

Milyen tervekkel várja 2020-at és miként értékeli a 2019-es évet céges szinten a HRP Europe Kft.? Pál Imrével, a vállalat ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

Fontosnak és sikeresnek nevezte a 2019-es esztendőt Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) és a vajdasági tartományi képviselőház elnöke csütörtökön Újvidéken, ahol évértékelő sajtóbeszélgetést tartott. Hozzátette: a következő esztendő legnagyobb kihívása az általános választás lesz.

Fontosnak és sikeresnek nevezte a 2019-es esztendőt Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) és a vajdasági tartományi képviselőház elnöke csütörtökön Újvidéken, ahol évértékelő sajtóbeszélgetést tartott. Hozzátette: a következő esztendő legnagyobb kihívása az általános választás lesz.

Az AutSoft háza táján az idei év az átalakulásról, és a stratégiai célok megvalósításáról szólt. Nemcsak a cégforma keresztelkedett Kft.-ről Zrt.-re, hanem olyan zászlóshajó termékek és projektek keltek útra, amelyek kiszélesítik a horizontot az ambiciózus vállalat előtt. Üzlet, stratégia, projekt és a 2020-as év határokon átívelő tervei – Ilosvai Péter, a cég első embere évet értékelt.

Az építőipar a negyedik negyedévet is jól kezdte és érdemben hozzájárulhat a gazdasági növekedéshez, a csökkenő megrendelések, a szakemberhiány és a magas bázis miatt lefékeződhet, de azzal együtt is folytatódhat a tiszteletet érdemlő növekedési ütem - így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott jelentését.

Széles Gábor értékelte az évet.

Konkrétan ez a tizenhetedik alkalom, amikor egyfajta szubjektív évértékelésre adom a fejem. Szeretem ezt az időszakot, mert ezek a visszatekintések fenntartják bennem a hitet, hogy az a sok befektetett munka meghozza a gyümölcsét. S ilyenkor látom visszaigazolva azt is, hogy nem baj, ha mindig magasabbra tesszük a lécet, mert csak megugorja a csapat.