Legfontosabb témák

Január végén derülhet ki, hogy kizárják-e a Fideszt az Európai Néppártból Donald Tusk szerint. A jobbközép pártcsalád új elnöke Orbán Viktort közeli barátjának nevezte, a magyar kormányfő politikai eszméivel, például az illiberális demokráciával ugyanakkor nem ért egyet. A lengyel politikus elárulta azt is, hogy korábban milyen jótanácsot kapott a U2 frontemberétől.

A ma megtartott aukción a Tiborcz István közvetett többségi tulajdonában lévő Appeninn Holding Vagyonkezelő Nyrt. 20,1 milliárd forint értékben értékesített növekedési kötvényeket.

A ma megtartott aukción a Tiborcz István közvetett többségi tulajdonában lévő Appeninn Holding Vagyonkezelő Nyrt. 20,1 milliárd forint értékben értékesített növekedési kötvényeket.

A ma megtartott aukción ugyanis a Tiborcz István közvetett többségi tulajdonában lévő Appeninn Holding Vagyonkezelő Nyrt. 20,1 milliárd forint értékben értékesített növekedési kötvényeket, amelyeknek összesen a 70 százalékát is megvásárolhatja a jegyzéskor, valamint azok piacra kerülését követően a Magyar Nemzeti Bank.

A kormány szeret levelezni a lakossággal, most külön pénzt adnak a postának.

Nem csak a birkózás szeretete a kapocs Orbán Viktor öccse és Szentgyörgyi Gábor vállalkozó között.

Donald Tusk első számú feladata az Európai Néppárt élén az lesz, hogy rendezze a pártcsalád viszonyát Orbán Viktorral és a Fideszzel, annak ellenére, hogy a Néppárt az "Orbán-kérdéstől" függetlenül is ... ...

Ifjabb Orbán Győző és egy Szentgyörgyi Gábor a birkózás kapcsán ismerték meg egymást, utóbbi cégcsoportja az elmúlt néhány évben látványosan fellendült, írja a Direkt36.

Tévés vitában csapott össze a decemberi, előrehozott parlamenti választás két főszereplője, Boris Johnson konzervatív párti miniszerelnök és kihívója, a Munkáspártot vezető Jeremy Corbyn. Sokra mondjuk nem mentek egymással.

Orbán Viktor neve is felmerült abban a vallomásban, amelyet David Holmes, az Egyesült Államok kijevi nagykövetségének tanácsosa tett a Donald Trump ellen indított alkotmányos vádeljárás tanúmeghallgatásai ... ...

Orbán Viktor neve is felmerült abban a vallomásban, amelyet David Holmes, az Egyesült Államok kijevi nagykövetségének tanácsosa tett a Donald Trump ellen indított alkotmányos vádeljárás tanúmeghallgatásai ... ...

A magyar uniós biztosjelöltet ma végül jóváhagyta az EP szakbizottsága.

Várhelyi Olivér megtette, amit az európai parlamenti képviselők kértek tőle: megválaszolta az írásban feltett kérdéseket, amelyben ezúttal is hangsúlyozta, hogy semmilyen ország miniszterelnökének, semmilyen ... ...

„Mi azt reméljük, hogy a saját lábunkon is meg tudunk állni, hogy ez így van-e, ez most elválik” – mondta a magyar kormányfő.

Nehezebb idők jönnek.

"Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap. ... ...

"Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap. ... ...

Mármint nem egyedül mi, magyarok, hanem úgy egyáltalán Közép-Európa. A miniszterelnök Prágában beszélt, a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett megemlékezésen.

Na jó, annyira talán ez nem nagy meglepetés.

Orbán Viktor régóta kivetette volna az illetéket a belterületbe sorolt ingatlanok eladására, de valami mindig közbejött.

Önmagában a jelentősen növekvő korrupció nem elég ehhez.

Párhuzamosan több fideszes fórumon is folyik az október 13-i önkormányzati választás eredményének elemzése – értesült a Népszava. A holdudvar is érzi, baj van. Orbán Viktornak leginkább a Tiborcz-adó ... ...

Minden kormány vagy intézmény befolyásától mentesen, az EU képviseletében és érdekében fogok dolgozni, és nem fogok eltűrni semmilyen beavatkozást a területembe – jelentette ki Várhelyi Olivér mai meghallgatásán. A magyar uniós biztosjelölt kritikus hangot ütött meg Törökországgal szemben, kiállt az uniós alapértékek, a jogállamiság és a demokrácia mellett, ugyanakkor többszöri kérésre sem határolódott el a magyar kormány vitatott intézkedéseitől.

A 24.hu birtokába került, teljes titokban készített kormányhatározat óriási változásokról árulkodik. Az általános munkaerőhiány ellenére elbocsátások is jönnek. A közszférában tudni vélik, mindennek az az oka, hogy Orbán Viktort mellbe vágta az önkormányzati választás eredménye, ezért kell a masszív átalakítás.

Az Európai Parlament (EP) szerdán hallgatja meg Várhelyi Olivért, Orbán Viktor jelöltjét az Európai Bizottság bővítési portfóliójára. Ez történt az EP-meghallgatáson. Várhelyi Olivér a magyar kormány jelöltje ... ...

Várhelyi Olivér csütörtökön három órán át válaszolt az Európai Parlamenti külügyi szakbizottságának kérdéseire és folyamatosan Orbán Viktor kijelentéseivel szembesítették.

Másfél hónapos késéssel hallgatja meg holnap a magyar uniós biztosjelöltet az Európai Parlament illetékes szakbizottsága. Az eredeti jelöltet, Trócsányi Lászlót már a nulladik körben elkaszálta az EP, a mostani jelölt, Várhelyi Olivér viszont relatív simán vette ezt az akadályt. Holnap azonban ő is kemény próbatételre számíthat a kiszivárgott hírek szerint.

A 24.hu információja szerint Karácsony Gergely főpolgármester a november 6-i kormányülésen jelezte Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy botrányos a hulladékgazdálkodás finanszírozása a Nemzeti Hulladékgazdálkodási ... ...

A magyar miniszterelnök több olyan lépést is tett az elmúlt időszakban, amivel javítani akarja a Fidesz és az Európai Néppárt viszonyát, lapértesülések szerint nem is eredménytelenül. Több konkrét feltételt ... ...

A magyar miniszterelnök ma Charles Michelt, az Európai Tanács megválasztott elnökét fogadta a Karmelita kolostorban.

Az Észak-Amerikában élő idős magyarokat igencsak meglepte, hogy Orbán Viktor levele mellé kaptak egy 9 ezer forintos magyar rezsiutalványt is. Most egy amerikai férfi összegyűjti az utalványokat és hazaküldi, hogy a rászorulók fel tudják őket használni.

Vajon mennyire ragaszkodik a Liget-projekthez Orbán Viktor, ha a Néprajzi Múzeum és az Új Nemzeti Galéria kiesik belőle? Elvégre éppen azért karolta fel a tervet annak idején, hogy a kormány megszerezhesse a múzeumoknak most otthont adó Kossuth téri, illetve vári  épületeket. 

„A helyzet pont olyan, mintha Orbán Viktor ügyvédjét, Bajkai Istvánt bízná meg átvilágítással a kormány – a DK ebben az esetben nyilvánvalóan fel lenne háborodva” – írták.

Recep Tayyip Erdogan megint bedobta a migránskártyát és a konstruktivitás hiányával vádolta meg az EU-t; Orbán Viktor autoriter vezetőkhöz dörgölődzik, és továbbra is előszeretettel keresi az ankarai erős ember társaságát – a tegnapi Orbán-Erdogan találkozó nemzetközi visszhangjából szemezgettünk.

Az elmúlt 9 év Budapest történetében aranykornak tekinthető Orbán Viktor szerint.

Szeretem a munkámnak ezt a részét, ami egy bonyolult nemzetközi konstellációban igyekszik megtalálni Magyarország útját - mondta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádióban. Merjünk magyarok lenni - jelentette ... ...

Törökország stratégiai partnere Magyarországnak a biztonság és a migráció kérdésében is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel Budapesten.

Törökország stratégiai partnere Magyarországnak a biztonság és a migráció kérdésében is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel Budapesten.

Törökország stratégiai partnere Magyarországnak a biztonság és a migráció kérdésében is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

Erdogan török elnök megköszönte Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy Magyarország támogatta a török katonai műveletet Szíriában. A magyar kormányfő szerint 2021-ben érkezhet a török gáz hazánkba. Legkésőbb ... ...

Mert megteheti – két szóban így lehetne a legjobban összefoglalni, miért közeledik látványosan Törökországhoz Orbán Viktor. Recep Tayyip Erdogan budapesti látogatásának hátterében ennél pragmatikusabb részletek is megbújnak: a keleti nyitás a magyar kereskedelemnek és a belpolitikai üzeneteknek is kedvezhet. Na meg persze az Orbán-család személyes kapcsolatainak.

Egymásnak adják a kilincset az autoriter vezetők Budapesten: múlt héten Vlagyimir Putyin vendégeskedett Orbán Viktornál, ma Recep Tayyip Erdogan teszi ugyanezt. Az egyik központi téma – múlt héthez hasonlóan – az orosz gázt Ukrajna kikerülésével Európába szállító Török Áramlat lehet, de terítékre kerülhet a migráció és a fegyverüzlet kérdése is.

Orbán Viktor Bakuban lelkesen ajánlotta fel támogatását Recep Tayyip Erdogannak Ankara uniós tagságához. A török államfő neo-ottomán külpolitikai vonalvezetését és titkos támogatását iszlamista terrorszervezetek számára eközben több regionális hatalom is növekvő gyanakvással figyeli. Káncz Csaba jegyzete.

Orbán Viktor mindig csak az aznapi meccset akarja megnyerni, hosszabb távon nem gondolkodik - így kezdte el kifejteni Király Júlia, az MNB korábbi alelnöke, közgazdászprofesszor, hogy szerinte milyen problémák ... ...

A miniszterelnök szerint az unió következő büdzséjét úgy állították össze, hogy minél szegényebb egy tagállam, annál több pénzt vesznek el tőle, és minél gazdagabb, annál kevesebbet.

Igazságtalan az a javaslat, amelyet a távozó Európai Bizottság készített az Európai Unió következő költségvetéséről, és mi "igazságot akarunk" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Kohézió barátai ... ...

A tervezetet ma Európa-szerte vitatják – állítja a magyar miniszterelnök.

Csalódott, hogy még nem bővül tovább az EU.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Karácsony Gergely főpolgármesternek megválasztásához, egyúttal meghívta őt a holnapi kormányülésre, ahol a budapesti fejlesztések jövőjéről is tárgyalnak; Karácsony elfogadta a meghívást.

Gratulált az új román miniszterelnöknek.

Karácsony Gergely főpolgármester Facebook oldalán jelentette be, hogy elfogadja Orbán Viktor kormányfő meghívását a szerdai kormányülésre, ahol a fővárosi fejlesztések jövőjéről tárgyalnak.

Elfogadja Orbán Viktor meghívását és ott lesz a szerdai kormányülésen Karácsony Gergely - ezt a főpolgármester a Facebookon jelentette be. Ahhoz, hogy Magyarországon, benne Budapesten újra normális legyen ... ...

Orbán Viktor a Tourism Summit 2019 konferencián úgy fogalmazott, hogy a magyarok számára ez a hazaszeretet kifejezésének egyik formája. A hazai turisztikai ágazat dicséretét ezután azzal folytatta, hogy Magyarország hamarosan behozza Csehországot ezen a területen. Megnéztük, hogy áll az ország ténylegesen.