Legfontosabb témák

Orbán Viktor miniszterelnök szerint az Európai Uniónak szüksége van Törökországra.

Magyarország kitart a barátai mellett, és Törökország oldalán áll - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a magyar-török üzleti fórum megnyitóján, pénteken Ankarában.

Kétezer milliárd euró alá süllyedt Németország államadóssága, annak köszönhetően, hogy folyamatosan csökken a nominális adóssága Európa vezető gazdaságának. Mindez azt jelenti, hogy a németek...

A New York-i egyesült ortodox zsidó hitközség közleményben ítélte el "az Orbán Viktor miniszterelnök elleni uszítást", amelynek szerzői azzal vádolják a kormányfőt, hogy olyan személyeket tűr el és méltat ... ...

A Klebelsberg Kuno felújított lakhelyének átadásakor mondott megemlékező beszéd pontos fogalmazásának "minden szavát tartom" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Brüsszelben, az uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozóját követően tartott sajtótájékoztatóján.

Magyarország kész szakembereket küldeni Líbia déli határához az illegális migráció elleni uniós harc keretei között - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az uniós csúcs után brüsszeli sajtótájékoztatóján.

Az uniós vezetőkhöz hasonlóan a magyar miniszterelnök sem elégedett azzal a tervvel, amelyet Theresa May vezetett elő a brüsszeli EU-csúcson a szigetországban élők jövőjével kapcsolatban.

Az Európai Unió állam- és kormányfői megállapodtak abban, hogy összehangolják és megerősítik a tagországok közötti strukturális katonai együttműködést - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai...

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki részvétét Helmut Kohl korábbi német kancellár özvegyének. A dokumentumot a kormányfő honlapján hozták nyilvánosságra csütörtökön. A miniszterelnok.hu oldalon ... ...

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke levélben fejezte ki részvétét Helmut Kohl korábbi német kancellár özvegyének. A dokumentumot a kormányfő honlapján hozták nyilvánosságra csütörtökön.

Lengyelország ünnepélyes keretek között hétfőn átadta Magyarországnak a visegrádi négyek (V4) soros elnökségét.

Különböző kulturális alapokból különböző migrációs politikák származnak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Varsóban, a visegrádi országok (V4) és a Benelux-államok kormányfőinek csúcstalálkozója után.

Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Hősök terén, ahol 1206 rendőr tiszthelyettes tett ünnepélyes esküt szombaton.

Közös képükkel köszönt el a magyar miniszterelnök a pénteken elhunyt volt német kancellártól, akit "nagy öregnek" és Magyarország barátjának nevezett.

Magyarország a kötelezettségszegési eljárás ellenére is kitart a migrációs politikája mellett – jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Emberölés előkészületével gyanúsította meg a rendőrség a szélsőséges nézeteket valló M. Pétert – írja a Magyar Idők. A Terrorelhárítási Központ és a belügyi vezetők közlése szerint a társával, R. Gyulával másfél éve elfogott gyanúsított a miniszterelnök elleni merényletre készült.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országházban fogadta Fatih Birolt, a Nemzetközi Energiaügynökség (International Energy Agency - IEA) ügyvezető igazgatóját, akivel egyebek mellett a globális ... ...

A Paks 2-t építő orosz állami cég vezetői Budapestig jöttek, hogy megbeszéljék, hogy mindenki mindennel nagyon elégedett.

Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt szerint ha Magyarország nem fogadja be a menekülteket, akkor uniós támogatást sem kaphat. A kormányszóvivő visszautasította a nyilatkozatot.

Orbán Viktor miniszterelnök a Roszatom vezetőivel egyeztetett szerda délelőtt az Országházban - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel. A megbeszélésen részt vett Orbán Viktor mellett ... ...

Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt egyszerű, de annál határozottabb üzenetet küldött Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek a Politico beszámolója szerint. Ez pedig így szól: "ha...

Ha nem fogadjátok be az európai bevándorlók rátok eső részét, akkor nem kapjátok meg az uniós támogatások rátok eső részét - ezt az egyszerű képletet ajánlotta a magyar miniszterelnök figyelmébe a német ... ...

Ha nem fogadjátok be az európai bevándorlók rátok eső részét, akkor nem kapjátok meg az uniós támogatások rátok eső részét - ezt az egyszerű képletet ajánlotta a magyar miniszterelnök figyelmébe a német ... ...

Meglepetést okozott Orbán Viktor a Fidesz-KDNP frakcióülésén: nem munkát adott a képviselőknek, hanem nyári pihenőre küldte őket.

Orbán Viktor kormányfő szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetésének kell megtalálnia a megoldást az andorrai vereség után kialakult helyzetre.

A miniszterelnök is felszólal hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.

A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek - olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában, amelynek eredményeit szombaton közölték az MTI-vel.

"Orbán Viktor miniszterelnök utasította a belügyminisztert, hogy a jobbikos Zagyva György Gyula gyalázatos antiszemita fenyegetőzése kapcsán a törvény teljes szigorával lépjen fel" - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek - olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában.

A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek - legalábbis Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint.

A kormány honlapján közzétették az adófizetési dokumentumokat, mely alapján nagy átlagban 2-3 millió forint közötti adót fizettek a miniszterek és az államtitkárok.

2015-ben az Európai Unió 28 tagállama 200 milliárd eurót fordított védelmi kiadásokra az állami költségvetésekből, ami a teljes uniós GDP 1,4%-a. A katonai kiadások aránya jelentős szórást mutat az...

Nem ad több pénzt Orbán Viktor Tarlós Istvánnak a 3-as metró felújítására. A miniszterelnök az atv.hu-nak azt mondta: a kormány a szükséges pénzt már odaadta, "annyiból kell megcsinálni".

Kiégett kommunistának nevezte a miniszterelnököt Vona Gábor az Országgyűlés plenáris ülésén. Orbán Viktor viszont cukiskodó zsúrpubinak tartja a Jobbik elnökét. A kormányfőt ellenzéki képviselők bombázták kérdésekkel az Országgyűlés plenáris ülésén.

Hiába tiltakoznak a szakemberek, kritizálta az Igazságügyi Minisztérium (IM) és a Miniszterelnökség, továbbra sem tett le Balog Zoltán arról, hogy az összes hazai pszichológust egy kamarába terelje.