Legfontosabb témák

Harc a rezsicsökkentés megvédéséért, az adópolitika nemzeti kézben tartásáért, a munkahelyteremtési támogatás megőrzéséért, a menekültügyi politika és Soros György ellen - megnéztük, hogy az Orbán Viktor által felsorolt és hamarosan nemzeti konzultációra kiküldött témákból mi a reális veszély, és mi nem az.

Orbán Viktor a parlament folyosóján nyilatkozott újságíróknak a budapesti olimpiai pályázattal kapcsolatos fejleményekről:

Orbán Viktor felszólalásával kezdődött meg a parlamenti tavaszi ülésszaka.

Orbán Viktor felszólalásával kezdődött meg a parlamenti tavaszi ülésszaka.

A kormány megvonta a 2016. év gazdasági és politikai mérlegét, valamint elkészítette az 2017-es politikai és gazdasági tervét, felmérte a kockázatokat, a veszélyforrásokat azonosította - kezdte...

Újabb kereskedőház üzemeltetését nyerte el Alpaslan Kaya cége, a Kaleco Dis Ticaret ve Danismanlik A.S., amely Libanon és Ukrajna után az algériai-magyar áruforgalomban is kulcsszerephez jut.

Kezdődik a tavaszi ülésszak a Parlamentben, a miniszterelnök is felszólal.

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, Budapest főpolgármestere péntek este hosszabb megbeszélést folytatott a budapesti olimpiai pályázat további sorsáról - tájékoztatta az MTI-t közös közleményben Szűcs-Somlyó Mária, a Fővárosi Önkormányzat kommunikációs igazgatója és Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor és Tarlós István a budapesti olimpiai pályázatról egyeztetett péntek este.

Orbán Viktor és Tarlós István a budapesti olimpiai pályázatról egyeztetett péntek este.

Orbán Viktor a visegrádi Fidesz-KDNP-frakcióülés után egy étteremben kártyázott politikustársaival.

A kormánynak célja, hogy valamennyi állami vezető részesüljön államtudományi képzésben - jelentette ki a kormányfő egy lapinterjúban. Orbán Viktor kedden a Mazsihisz elnökének azt mondta, a szaktárca megtalálja a törvényes megoldást a neonáci rendezvények megakadályozására.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde kapcsán a Nyugat-Európában üldözött keresztényekről közölt kommentárt hétfőn a wpolityce.pl című lengyel konzervatív hírportál. Grzegorz Górny cikke szerint “bár a kommentátorok egy része intellektuális provokációnak fogta fel az Orbán Viktor évértékelőjében elhangzottakat”, miszerint Magyarország befogadhatná a Nyugat-Európában üldözött keresztényeket, “egyáltalán nem irreális forgatókönyvről van szó”. A történelem során sokszor előfordult, ...

Öt nagy támadás kivédését tartja a 2017-es év feladatának Orbán Viktor miniszterelnök, aki pénteki évértékelő beszédében azt mondta: ehhez új nemzeti politikára lesz szükség. A miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent egy rövid videó a beszéd legfontosabb elemeiről.

A HungaroControl Zrt. kitömte pénzzel a Szövetség a Nemzetért Alapítványt, ami Orbán és Vona polgári köre mögött állt.

Egy, a korábbiaknál sokkal nagyobb önbizalmú miniszterelnököt lehetett látni a mostani évértékelőn - mondta Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója. A Publicus Intézet stratégiai igazgatója szerint pedig a miniszterelnök továbbra is a szembenállás politikáját képviseli majd a nemzetközi szervezetekkel és külföldi szereplőkkel kapcsolatban.

Orbán Viktor kormányfő 19. alkalommal tartott évértékelő beszédet.

Orbán Viktor kormányfő 19. alkalommal tartja évértékelő beszédét. Élő tudósításunk folyamatosan frissül.

Sikertörténet a magyar modell, csökken az államadósság és a munkanélküliség, nő a gazdaság - mondta Orbán Viktor miniszterelnök éves évértékelő beszédén a Várkert Bazárban pénteken.

Ma tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök.

Munkareggelin látta vendégül hétfőn a londoni magyar nagykövet a brit sajtó képviselőit. Kovács Zoltán kormányszóvivőtől kaphattak tájékoztatást Magyarország időszerű bel- és külpolitikai kérdéseiről.

Nem visz majd Hódmezővásárhelytől Szegeden át Makóig a vonat-villamos öszvér, holott lenne értelme. A helyette kiagyalt pótmegoldás aligha hozza lázba az utasokat.

Orbán Viktor Facebook-oldalán videó jelent meg a csütörtöki tárgyalásokról.

A mai informális EU-csúcson sok minden eldőlhet a bevándorlási kérdés kezelésével kapcsolatban.

Ukrajna jelene és jövője, valamint más világpolitikai témák is szóba kerültek a csütörtöki magyar-orosz csúcson. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin is bizakodó volt sok kérdésben.

Csütörtök este Máltára utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki a pénteki nem hivatalos EU-csúcstalálkozón vesz részt a földközi-tengeri szigetországban - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

A miniszterelnök a migrációval is foglalkozó pénteki EU-csúcson vesz részt.

Célunk, hogy érdekeltté tegyük a vezető hatalmakat Magyarország sikerében - Orbán Viktor Facebook-oldalán ezzel a kommentárral jelentek meg a legfrissebb fotók.

Megérkezett // President Putin has arrived. Orbán Viktor Facebook oldalán megjelent az első hír.

A miniszterelnök is közzétette vagyonnyilatkozatát, amely szerint jelentősen csökkent a feleségével közös bankszámláján elérhető pénzösszeg. Nem szerepel már a nyiltakozatában az az 5000 négyzetméternyi földterület, amit 50 évre átadott a felcsúti fociakadémiának.

A miniszterelnök is közzétette vagyonnyilatkozatát, amely szerint jelentősen csökkent a feleségével közös bankszámláján elérhető pénzösszeg. Nem szerepel már a nyiltakozatában az az 5000 négyzetméternyi földterület, amit 50 évre átadott a felcsúti fociakadémiának.

A korábbi három helyett már csak két - egy budapesti és egy felcsúti - ingatlannak tulajdonosa Orbán Viktor, akinek a számláján is kevesebb pénz van, mint egy évvel korábban - derül ki a miniszterelnök 2016-os vagyonnyilatkozatából, amelyet kedd este tettek közzé a miniszterelnok.hu oldalon.

Ritkán adódik lehetőség egy ellenzéki vezetésű önkormányzat és a kabinet közötti tárgyalásra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök azután, hogy a Modern városok programja keretében megállapodást írt alá Botka László szocialista polgármesterrel a kormány és Szeged együttműködéséről. A kormányfő szerint 50-70 milliárd forint lehet a megállapodás értéke.

A Modern Városok-turné huszadik állomása az első olyan, amelyen nem a fideszes városvezetővel találkozik Orbán Viktor - sőt, rögtön MSZP-s kihívójával állt a mikrofon elé.

Orbán Viktort hallgatni a múlt heti Lámfalussy Konferencián "kétes megtiszteltetés" volt, az elhangzottak pedig különösen hiteltelennek hatnak annak fényében, hogy Magyarország az európai integráció egyik legnagyobb nyertese - nagyjából ez a vélemény olvasható ki Erik F. Nielsen, az UniCredit vezető elemzőjének szokásos heti értekezéséből, írja a portfolio.hu. A konferencia szervezői valószínűleg nem számítottak rá, hogy az egyik résztvevő ilyen élesen kritizálja majd a miniszterelnök beszédét.

Orbán Viktort hallgatni a múlt heti Lámfalussy Konferencián "kétes megtiszteltetés" volt, az elhangzottak pedig különösen hiteltelennek hatnak annak fényében, hogy Magyarország az európai integráció...

Szegedre utazik Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Botka Lászlóval, a város polgármesterével tárgyaljon.

"Népességét, természeti forrásait és emberi erőforrásait tekintve az Európai Unió a világ vezető hatalma kellene legyen. Stagnálása azonban pillanatnyilag megakadályozza, hogy betöltse vezető szerepét" - állapítja meg Orbán Viktor miniszterelnök abban az angol nyelvű cikkében, amelyet a Hungarian Review című lap közölt január 24-i keltezéssel, és amelynek rövidített változatát az amerikai National Review című konzervatív folyóirat is átvette.

"Brüsszelben rosszul mennek a dolgok, még az irány is rossz" - hangsúlyozta csütörtökön Brüsszelben Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

A miniszterelnök, útban Brüsszelbe,, összefutott Arnold Schwarzeneggerrel, és ha már találkoztak, készítettek is egy közös szelfit.

Február 10-én, pénteken 15 órától tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Várkert Bazárban - írta a Magyar Idők szerdán.

Mihez kezdenénk az éves miniszterelnöki évértékelő beszéd nélkül? Nem kell aggódni, idén is lesz.

Az Elnököt Köztársaságnak Csoport petícióban kérte fel a köztársasági elnöki jelölés vállalására Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Intézet elnökét A volt adatvédelmi biztos az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a jelölés vállalását feltételekhez köti.

Orbán Viktor megbeszélést folytatott Markovits Lászlóval, a Vasas klubelnökével kedden az Országházban. A miniszterelnök és a klubvezető többek között az új Illovszky-stadion fejlesztéséről és a szurkolók ezzel kapcsolatban megfogalmazott kéréseiről egyeztetett - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.