Az orosz gázvezetékek építésében részt vevő cégek szankcionálása miatt rágott be Moszkva.

Berlin belügyekbe való beavatkozásról beszél, az oroszok szerint lassan már levegőt venni se szabad.

Berlin belügyekbe való beavatkozásról beszél, az oroszok szerint lassan már levegőt venni se szabad.

A szankciók és a rosszhiszemű konkurencia ellenére megerősödött Oroszország pozíciója a nemzetközi fegyverpiacon - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a külföldi haditechnikai együttműködésért felelős bizottság hétfői moszkvai tanácskozásán.

Az Egyesült Államok ellenzi a tervet.

Ilyen javaslattal álltak elő az ENSZ Biztonsági Tanácsában.

Oroszország és Kína köröztet a BT-ben egy határozattervezetet az Észak-Korea elleni szankciók enyhítéséről.

Az Európai Unió (EU) újabb fél évvel meghosszabbította az Oroszországgal szemben bevezetett gazdasági büntetőintézkedéseket, mivel nem történt előrelépés a minszki megállapodások végrehajtásában - közölte Barend Leyts, az Európai Tanács elnökének szóvivője Twitter-üzenetében csütörtökön.

Az Egyesült Államok csütörtökön vezetett be szankciókat a két új Európába érkező orosz gázvezeték, az Északi Áramlat 2 és a Török Áramlat délkelet-európai leágazása ellen. Pénteken Szijjártó Péter magyar ... ...

Haszontalannak tartja és elutasítja az ukrán válság miatt Oroszország ellen kivetett európai uniós szankciókat az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (Eurochambres) - hangsúlyozta az érdekvédelmi szervezet vezetője egy hétfői nyilatkozatában.

Haszontalannak tartja és elutasítja az ukrán válság miatt Oroszország ellen kivetett európai uniós szankciókat az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (Eurochambres) - hangsúlyozta az érdekvédelmi szervezet vezetője.