Legfontosabb témák

Az MKB Bank ügyfelei kerülhettek bajba.

A Figyelő TOP 200 konferencia ez évi témaválasztása: a „Növekedés és innováció az export tükrében” jó téma, minden erről szóló véleménycserét „jó vitának” tart Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója.

Az MKB Bank elnök-vezérigazgató szerint az elmúlt évtizedekben több válság ellenére a magyar gazdaság történetének legerősebb formájában van.

Az MKB Bank elnök-vezérigazgató szerint az elmúlt évtizedekben több válság ellenére a magyar gazdaság történetének legerősebb formájában van.

Az orosz állami jelképek megcsúfolása és öngyilkossági módszerek bemutatása címén korlátozták Oroszországban a hozzáférést az egyik legnépszerűbb fotóbank-szolgáltató, az amerikai Shutterstock egyes oldalaihoz - közölte az orosz távközlési és médiafelügyelet, a Roszkomnadzor sajtószóvivője.

Még az is lehet, hogy egyesül a Nemzetközi Beruházási Bankkal.

Partnerségi megállapodást kötött a Megyei Jogú Városok Szövetsége és az OTP Bank. A hitelintézet az együttműködés keretében egyebek mellett forrást biztosít a 23 érintett település Modern Városok Program keretében megvalósuló, hitelezhetőnek ítélt beruházásaihoz, ha erre az uniós és állami támogatások mellett szükség van.

30 százalék fölé ment két befektető.

Az MKB csoport a harmadik negyedévben 21,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami az előző negyedévben elért 9,45 milliárd forintos nyereséghez képest 130 százalékos, az előző év azonos időszakához viszonyítva pedig 132,6 százalékos emelkedést jelent - közölte a pénzintézeti csoport csütörtökön az MTI-vel.

A nemrég Moszkvából Budapestre költözött Nemzetközi Befektetési Bank magyar alelnöke szerint azért a Putyin–Orbán találkozón merült fel először a költözés, mert mégiscsak illett tájékoztatni az orosz elnököt. Ráadásul a politikusok szeretnek sikereket bejelenteni. Bel- és külpolitikai ügyeket a bank nem kommentál, beleértve, hogy egyesek az orosz hírszerzés trójai falovának tartják őket. A támadások ugyanakkor a hírverés miatt még jól is jöhettek. Interjú a külügyi vonalról a bankhoz igazolt Laszlóczki Imrével.

Az MKB csoport jelentése szerint 21,75 milliárd forint adózás utáni eredménye a harmadik negyedévben a vállalatnak.

21,75 milliárd forint adózás utáni eredmény a harmadik negyedévben.

Az MKB csoport a harmadik negyedévben 21,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami az előző negyedévben elért 9,45 milliárd forintos nyereséghez képest 130 százalékos, az előző év azonos időszakához ... ...

Az MKB csoport a harmadik negyedévben 21,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami az előző negyedévben elért 9,45 milliárd forintos nyereséghez képest 130 százalékos, az előző év azonos időszakához viszonyítva pedig 132,6 százalékos emelkedést jelent – közölte a pénzintézeti csoport csütörtökön az MTI-vel. Az év első kilenc hónapjában az MKB csoport korrigált, konszolidált ...

Meg kell felelni az EU elvárásainak.

Hat magyarországi bank dobja össze a pénzt a fejlesztési banknak. A bank történetében ritka ekkora forrásbevonás.

Nincs nagy meglepetés.

Az új stratégia miatt.

2015-2016-ban remek döntés volt otthonteremtő támogatott hitelt igényelni lakásvásárlásra. Ugyan a feltételek szigorúbbak voltak, de az állami támogatás miatt a kamatok is kedvezőbbek voltak a piaci hitelek kondícióinál. Mostanra megfordult a helyzet, jóval kedvezőbb piaci hitelek érhetők el, mint a 3-4 évvel ezelőtti támogatott hitelek. Ráadásul nem rendelkezhetünk minden szempontból szabadon ingatlanunkkal, például nem költözhetünk […] The post Ha támogatott hiteled van nem adhatod ki a lakásod! appeared first on Bankmonitor.hu.

Magyarországon elsőként az MKB Banknál igényelhető a prémium és a top prémium kategóriájú ügyfeleknek szóló Mastercard World Elite bankkártya.

Ezen a héten alig akadt olyan ember Magyarországon, aki ne tudott volna hasznot húzni pénzügyi tippjeinkből. Segítséget adtunk ahhoz, hogy miként lehet a nyugdíjmegtakarítások esetében maximalizálni az állami hozzájárulást, de sokakat érint a szabad felhasználású hitelek összehasonlítása, a lakáshitelek aktuális kamatszintje, valamint az is, hogy friss hírek szerint elkezdik ellenőrizni a csok-ot igénylő családokat. És […] The post Éppen hitelt keresel, nyugdíjra gyűjtesz, vagy csok-ot igényeltél korábban? Akkor erről maradhattál le a héten! appeared first on Bankmonitor.hu.

Ezen a héten alig akadt olyan ember Magyarországon, aki ne tudott volna hasznot húzni pénzügyi tippjeinkből. Segítséget adtunk ahhoz, hogy miként lehet a nyugdíjmegtakarítások esetében maximalizálni az állami hozzájárulást, de sokakat érint a szabad felhasználású hitelek összehasonlítása, a lakáshitelek aktuális kamatszintje, valamint az is, hogy friss hírek szerint elkezdik ellenőrizni a csok-ot igénylő családokat. És […] The post Erről maradhattál le a héten, ha hitelt keresel, nyugdíjra gyűjtesz, vagy csok-ot igényeltél korábban! appeared first on Bankmonitor.hu.

Ezen a héten alig akadt olyan ember Magyarországon, aki ne tudott volna hasznot húzni pénzügyi tippjeinkből. Segítséget adtunk ahhoz, hogy miként lehet a nyugdíjmegtakarítások esetében maximalizálni az állami hozzájárulást, de sokakat érint a szabad felhasználású hitelek összehasonlítása, a lakáshitelek aktuális kamatszintje, valamint az is, hogy friss hírek szerint elkezdik ellenőrizni a csok-ot igénylő családokat. És […] The post Ezekről a hírekről maradhattál le a héten, ha hitelt keresel, vagy csok-ot igényeltél korábban! appeared first on Bankmonitor.hu.

December végéig van lehetőségünk arra, hogy anyagi helyzetünknek megfelelően maximálisan kihasználjuk a nyugdíj-előtakarékossági formák után járó 20%-os állami támogatást. Az adókedvezmény nyújtotta kedvező lehetőség által a rendszeres havi megtakarításunkon felüli egyszeri nagyobb összeg befizetésével több millió forint pénzügyi előnyre tehetünk szert. Az utóbbi évek során a nyugdíjak nagyon leszakadtak a bérektől, az átlagos nyugdíj 2019-ben […] The post Egy év végi befizetéssel még jelentősen növelhetjük nyugdíj-megtakarításunk értékét! appeared first on Bankmonitor.hu.

Az MKB Banknál igényelhetővé vált a Mastecard Wolrd Elite bankkártya. A plasztiklapot a prémium ügyfélkörnek szánják. Magyarországon elsőként az MKB Banknál igényelhető Mastercard World Elite bankkártya. ... ...