Az alacsony kamatkörnyezetben egyre izgalmasabbak az osztalékpapírok.

A kormány sok évnyi kudarc után 2018 nyarán szántotta be a kereskedőházakat, kivéve azt, amelyik Adnan Polat török érdekeltsége. A cég 100 millió forint osztalékot fialt tavaly, miközben még Orbán szerint is messze van a két ország kereskedelme az elvárttól. A kereskedőházi rendszer karcsúsított újjászervezése a hónapokban zárult le, messze Polaték tiszteletdíja a legmagasabb.

Az új városvezetés továbbra is visszavásárolná a Fővárosi Csatornázási Művek korábban eladott tulajdonrészét, de előbb még kifizet 4 milliárd osztalékot a külföldi tulajdonosnak. Így megúszhatják 16 milliárd kifizetését.

Az új városvezetés továbbra is visszavásárolná a Fővárosi Csatornázási Művek korábban eladott tulajdonrészét, de előbb még kifizet 4 milliárd osztalékot. Így megúszhatják 16 milliárd kifizetését. 

A 4iG szerdán 15 százalékos mínuszban nyitott, hiába igyekezett közzétételben nyugtatni a társaság a befektetőit, hogy jó lesz az idei eredmény, és közölték a lapokban: osztalék is várható. A kútba esett ... ...