Legfontosabb témák

Az ANY még nem drága, de a korábbi alulértékeltség már a múlté. A 6 százalékos osztalékhozam miatt érdemes tartani a papírt.

Részvényenként legfeljebb 10 Ft osztalék fizetését tervezi a 2017-es üzleti év eredményéből a CIG Pannónia, utána pedig az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között, amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik. A vezérigazgató asszony kérdeztük. Mint ismeretes, a biztosító 2010-es tőzsdére menetele óta nem fizetett osztalékot részvényeseinek. A 2014-ben végrehajtott stratégiaváltáskor a menedzsment ...

Az adósoron mutatkozhatnak meg leglátványosabban az átalakulás előnyei.

De mi lesz a Danube Business sorsa Finkelstein után?

A cég igazgatósága arról döntött, hogy részvényenként legfeljebb 10 forint osztalékot fizet ki idei üzleti évének eredményéből, ha a közlemény szerint a körülmények ezt lehetővé teszik.

Részvényenként legfeljebb 10 forint osztalék fizetését tervezi a 2017-es üzleti év eredményéből a CIG Pannónia, utána pedig az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között, amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik - erről döntött a biztosító igazgatósága.

Először tervez osztalékfizetést a CIG Pannónia, az igazgatóság arról döntött, hogy részvényenként legfeljebb 10 forint osztalékot tervez kifizetni a 2017-es üzleti év eredményéből, utána pedig - "amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik" - az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. csütörtökön az MTI-vel.

Részvényenként 10 forint osztalék fizetését tervezi a 2017-es üzleti év eredményéből a CIG Pannónia, utána pedig az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között, amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik.

Először tervez osztalékfizetést a CIG Pannónia, az igazgatóság arról döntött, hogy részvényenként legfeljebb 10 forint osztalékot tervez kifizetni a 2017-es üzleti év eredményéből, utána pedig - "amennyiben ... ...

Először tervez osztalékfizetést a CIG Pannónia, az igazgatóság arról döntött, hogy részvényenként legfeljebb 10 forint osztalékot tervez kifizetni a 2017-es üzleti év eredményéből, utána pedig - "amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik" - az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. csütörtökön az MTI-vel. A biztosító közleményében felidézi, hogy 2010-es tőzsdére menetelük óta nem...

Döntött az osztalékpolitikájáról a biztosító cég igazgatósága.

Részvényenként legfeljebb 10 forint osztalék fizetését tervezi a 2017-es üzleti év eredményéből a CIG Pannónia, utána pedig az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között, amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik – közölte a társaság a Privátbankár.hu-val a biztosító igazgatóságának döntését.

A CIG Pannónia két bejelentést is tett: tegnap 200 ezer darab kamatozó részvényt vásárolt vissza 750 forintos átlagáron, ma reggel pedig közölte, hogy a 2017-es év után részvényenként 10 forint...