Legfontosabb témák

A támogató részvénypiaci hangulat is segíti a bankpapírt.

Szép csendben kapaszkodik felfelé a bankpapír.

Van érdeklődés az év régiós bankvásárlása körül.

Folytatódhat a pénteki emelkedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn, de a Brexit körüli események könnyen elronthatják a befektetői hangulatot az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint. Török Lajos az MTI-hez eljuttatott kommentárjában jelezte, hogy a vezető részvények közül a pénteken oldalazó OTP-nél a 12 830 forintnál húzódó támaszra, illetve a 13 250 forintnál lévő ellenállásra ...

Napon belül újra benézett lélektani értéke alá a bankpapír, de a záró érték ezúttal is 13000 fölé érkezett.

Nemcsak tovább, jobban is élni! Ez azok jutalma, akik anyagilag is felkészülnek a nyugdíjaskorra. A magyarok jelentős része számára kiemelten fontos szempont, hogy anyagi gondoktól mentesen élvezze az időskori éveket. Az októberi idősek világnapja alkalmából az OTP Nyugdíjpénztár egy csokorba gyűjtötte a nyugdíjas korral kapcsolatos legizgalmasabb tudnivalókat.

Emelkedéssel próbálkozik a magyar tőzsde.

Az októberi idősek világnapja alkalmából az OTP Nyugdíjpénztár egy csokorba gyűjtötte a nyugdíjas korral kapcsolatos legizgalmasabb tudnivalókat.

Az 1990-es évek óta nem volt olyan lassú a kínai gazdasági növekedés üteme, mint 2019-ben. A harmadik negyedévben 6 százalékos a bővülés, az év első kilenc hónapjában pedig nagyjából 5,5 százalék körül mozgott a mutató. Sok európai ország megirigyelhetné Kína teljesítményét, de hogyha az elmúlt éveket nézzük, akkor aggasztónak is mondhatnánk a világ második legnagyobb gazdaságának a lassulását. Természetesen sosem lehetünk teljesen biztosak a nyilvánosságra hozott adatok pontosságát illetően, amikor Kínáról beszélünk. Vendégünk a Reggeli Monitorban az OTP treasury üzletkötője, Saághy Pál, akinek a segítségével megvizsgáljuk a kínai gazdasági adatokat és azt, hogy ezeknek milyen hatása lehet a világgazdaságra, illetve szó lesz a tegnap elfogadott Brexit megállapodásról is. A műsorvezető Nagy Károly.

Az októberi idősek világnapja alkalmából az OTP Nyugdíjpénztár egy csokorba gyűjtötte a nyugdíjas korral kapcsolatos legizgalmasabb tudnivalókat. Harmadára csökkent a gyerekek száma azóta, hogy a most ... ...

Az OTP is a lehetséges vevők között lehet, ha megválik a Commerzbank a lengyel mBankban lévő többségi részesedésétől - írja lengyel lapértesülésekre hivatkozva a Világgazdaság. Hírbe hozta és a lengyel ... ...

Megválik a német Commerzbank a lengyel mBankban lévő többségi részesedésétől: vevőként felmerült az OTP Bank neve is.

Vörös Tamás, az OTP Bank ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

Megjelent egy hirdetmény, miszerint az OTP Lakástakarék befejezi a most kínált termékének az értékesítését. Mivel más terméke nincs is, ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem köt új szerződéseket többé, csak hagyja kifutni a meglévőket. Nem lehet nagyon csodálkozni a döntésen, állami támogatás nélkül nem versenyképesek a lakástakarékok termékei, hiába próbálják meg annak beállítani. Hogy miért nem éri megkötni az új

A tegnapi záróárfolyamánál.

A napon belüli gyengülést megvette a piac, 13000 fölött tudott maradni a bankpapír.

A már megkötött, illetve október 31-éig még tető alá hozandó szerződéseket természetesen még végig viszik, az újak létesítését azonban november 1-jétől felfüggesztik – derül ki a honlapon közzétett hirdetményben.

A már megkötött, illetve október 31-éig még tető alá hozandó szerződéseket természetesen még végig viszik, az újak létesítését azonban november 1-jétől felfüggesztik – derül ki a honlapon közzétett hirdetményben.

Két hét múlva vége a lakás-takarékpénztári módozatok értékesítésének. Nincs hirdetmény arról, hogy új megtakarítással jelentkezne a hitelintézet. November 1-jétől felfüggeszti a Bónusz fantázianevű termékeinek ... ...

A délután két órakor kezdődő rendkívüli ülésig meg kellene állapodni az ír-észak-ír határ kérdéséről, illetve arról, hogy Észak-Írország mely vámövezetbe tartozzon. Tovább folyik az amerikai-kínai kereskedelmi vita, s egyre-másra jönnek ki a tőzsdei cégek negyedéves adatai. Idehaza a történelmi mélypontja közelében toporgó OTP áll a fókuszban.

A csütörtükön kezdődő rendkívüli ülésig meg kellene állapodni az ír-észak-ír határ kérdéséről, illetve arról, hogy Észak-Írország mely vámövezetbe tartozzon. Tovább folyik az amerikai-kínai kereskedelmi vita, s egyre-másra jönnek ki a tőzsdei cégek negyedéves adatai. Idehaza a történelmi mélypontja közelében toporgó OTP áll a fókuszban.

Már csak a Fundamenta és az Erste aktív a piacon.

Átfogó, ötéves IT Transzformációs Programot indított idén az OTP Bank, ami egyszerre szolgálja az ügyféligényekhez való gyorsabb alkalmazkodást és a hatékonyság javítását. A 48 milliárd forintos projekt eredményeként évente 12 milliárd forintos megtakarítással számolnak a pénzintézetnél.

Pihenő után próbálhat meg új történelmi csúcsra emelkedni a bankpapír.

November 22-ig jelentkezhetnek a vállalkozások az OTP Startup Partner Programba. A jövő tavasszal induló nemzetközi programba bekerülő cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a bankkal közösen tesztprojektet valósítsanak meg, és később akár a csoport hosszú távú partnerévé is váljanak. A közös munkát banki vezetők, professzionális mentorok és szakértő partnerek is segítik majd.

Legalábbis külföldön. Ma délután az amerikai bankok negyedéves számai lehetnek érdekesek, de a Brexit miatt jut figyelem a csütörtökön esedékes EU-csúcs előkészületeire is. Idehaza pedig arra, hogy az önkormányzati választások miatt nagyot zuhant Mészáros-papírok hogyan folytatják, az OTP-nek pedig sikerül-e új történelmi rekordot felállítania.

A pozitív részvénypiaci hangulat is támogathatja az emelkedést.

Tegnap 13200 forintra emelkedett az árfolyama, ami a sávból való kitörés (12800-13000 forint), napi maximum és mindösszesen 50 forint a mindenkori tetőértéktől.

A közgyűlés további két új igazgatósági tag érkezéséről is döntött.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 401,14 pontos, 0,99 százalékos emelkedéssel, 40 733,70 ponton zárt hétfőn.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 401,14 pontos, 0,99 százalékos emelkedéssel, 40 733,70 ponton zárt - írja az MTI. A részvénypiac forgalma 10,4 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek ... ...

Nincs messze a történelmi csúcs.

Dolgoznak a hiba elhárításán.

Ma az OTP, pénteken a CIB internetbankja és mobilalkalmazása adta meg magát.

Az érettebb, a piacon már aktív hazai és külföldi vállalatok jelentkezhetnek.

Egyes szolgáltatások ideiglenesen nem elérhetőek, de már dolgoznak a hiba elhárításán.

Nagy erőkkel dolgoznak a probléma elhárításán. 

Nagy erőkkel dolgoznak a probléma elhárításán.

A kártyás fizetéssel és a netbankkal adódtak gondok.

Az innovatív vállalkozások és az OTP Csoport közötti együttműködést elősegítő, jövő tavasszal induló nemzetközi partner programra november 22-ig jelentkezhetnek a hazai és külföldi már intenzív növekedési fázisban lévő startupok. Az OTP Startup Partner Programba bekerülő cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a bankkal közösen tesztprojektet valósítsanak meg, és később akár a Csoport hosszú távú partnerévé is váljanak. A közös munkát banki vezetők, professzionális mentorok és szakértő partnerek is segítik majd.

A pénzintézet honlapján a következő figyelmeztető üzenet jelent meg: technikai okokból az OTP Bank által üzemeltetett internetes fizetési felületeken átmenetileg lassulás tapasztalható. Nagy erőkkel dolgozunk ... ...

Gond van az OTP Bank rendszerével, ezért a fizetési felület átmenetileg szünetel.

A blue chipek közül az OTP teljesít a legjobban.

Akadozik a kártyás vásárlás, nem megy a netbank.

Az OTP vezetésével emelkedett a magyar parkett pozitív nemzetközi hangulat mellett, továbbra is kitart a kritikus támaszszint.

A pénzintézet egy 2011-es kormányrendelet miatt fordult az Ab-hez.

50 napos mozgóátlaga fölött maradt a bankpapír szerdán, ezzel változatlanul fontos ellenállásai közelében az árfolyam.

Országszerte kikerültek a kormánynak hálálkodó táblák a szálloda- és panzióépítéseknél. Így például az OTP is köszöni a félmilliárdos költségvetési támogatást, amelyből felújíthatja balatoni üdülőjét. ... ...

A támadás negatív hatással volt a tőzsdére, a forintárfolyamra, az állampapír-kereskedés pedig szinte teljesen leállt.