Legfontosabb témák

2017 eddig kedvezően alakult a pénzintézetek számára, növekvő tendenciákat mutat a vállalati hitelezés, nőtt a GDP, tovább csökkent a munkanélküliek aránya és megindult a bérnövekedés is. A pénzintézetek versenye egyre éleződik a kedvezőbb gazdasági környezetben, ami folyamatos fejlesztésekre és innovációra készteti a bankokat. Kiss Zoltánnal, a Raiffeisen ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a pénzpiac jelenlegi helyzetéről, a folyamatosan dübörgő digitalizációs megoldásokról és a vállalati bankolás jövőjéről.

Raiffeisen Alapkezelő: "Az elmúlt hetek történései elsősorban a dollár árfolyama körül forogtak. Ha egy objektív képet akarunk nézni devizák esetén, akkor az ún. reál effektív árfolyamot érdemes...

A Raiffeisen Bank Zrt. is megkezdheti a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek kihelyezését, a termékek forgalmazásának kezdő időpontját a hitelintézet határozza meg - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel.

A Magyar Nemzeti Bank pozitív bírálatát követően a Raiffeisen Bank akár azonnal megkezdheti a fogyasztóbarát lakáshitelek forgalmazását.