Legfontosabb témák

Közel megduplázta nyereségét a kelet-közép-európai régióban javuló gazdasági környezetnek köszönhetően az osztrák Raiffeisen Bank International (RBI) az első negyedévben.

Közel megduplázta nyereségét a kelet-közép-európai régióban javuló gazdasági környezetnek köszönhetően az osztrák Raiffeisen Bank International (RBI) az első negyedévben.

Erős első negyedéves számokat publikált ma reggel a Raiffeisen, mellyel sikerült felülmúlnia a piaci várakozásokat is.

A várakozásoknál magasabb eredményt ért el a Raiffeisen-csoport az első negyedévben. A javulás a működési eredmények növekedésének és a leírások csökkenésének eredménye, a bank szerint minden piacán javultak ... ...

A működési költségek kivételével mindegyik fő eredménysoron jobb első negyedéves számokat közölt a vártnál a Raiffeisen Bank International ma reggel. Az anyabankjával történt összeolvadás után álló...

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt.-re a társaság működését és az általa kezelt alapokat érintő jogsértések miatt - közölte az MNB szerdán az MTI-vel.

Elég sok hiányosságot talált az alapkezelőnél az MNB, de ügyfeleket nem érte kár.

A jegybank szabályszegések miatt büntet, de enyhítő körülmény, hogy az alapkezelő egyik esetben sem volt visszaeső.

Az MNB 20 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Befektetési Alapkezelőre a társaság működését és az általa kezelt alapokat érintő jogsértő eljárások miatt.

A Magyar Nemzeti Bank 20 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Befektetési Alapkezelőre a társaság működését és az általa kezelt alapokat érintő jogsértő eljárások miatt. A bírságösszeget az egyes szabálysértések súlya, és az alapkezelő piaci részaránya alapozta meg. A feltárt hiányosságok nem okoztak tényleges anyagi kárt az ügyfeleknek.

20 millió forint bírságot szabott ki az MNB.

Az MNB 20 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Befektetési Alapkezelőre a társaság működését és az általa kezelt alapokat érintő jogsértő eljárások miatt - írja legfrissebb közleményében az...