Legfontosabb témák

Januártól a behajtandó köztartozások jogosultjainak elektronikusan kell eljuttatniuk megkeresésüket az adóhatósághoz.

Szinte észrevétlenül lépett hatályba két olyan, az EU által kikényszerített jogszabálymódosítás, ami a kormány eddigi rezsiharcos hozzáállást is alapjaiban megváltoztathatja.

A válság óta megugrott azok száma, akik egy új munkahely miatt költöznek, de még mindig a személyes okok veszik rá a leginkább az embereket a váltásra.

Bevételtől esnének el a társasházak, ha nem lehetne a falakra óriásplakátokat elhelyezni.

Sok társasház jelentős bevételtől eshet el....

Ha nem tehetnek óriásplakátot a falakra a társasházak, akkor valahonnan pótolniuk kell a kieső bevételt.

Jelentős bevételtől esnének el a társasházak, ha nem lehetne a falakra óriásplakátokat elhelyezni. Ez a rezsiköltségek növekedésével járna.

Januártól pénzt számít fel az elektronikus számlák tárolásáért a Díjnet. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztóknak fizetniük kell, ha azt szeretnék, hogy az elektronikus számlák kezelője a másfél évnél régebbi dokumentumokat is megőrizze. Az állami posta mellett azok is jól járnak ezzel, akik ezekben a napokban kerülnek a kegyvesztett bankár, Spéder Zoltán helyére az FHB Jelzálogbankban.

A kormány teljesen ledarálná az órásplakátpiacot, amit az érintett cégek szerint sorozatos csődöket, sőt az érintett ingatlanoknál akár a rezsidíjak emelkedést is hozhatja. A vizuális környezetcsökkentéssel ... ...

Megtört a rezsicsökkentés lendülete, a kormány elsődleges céljává az eddigi eredmények megőrzése vált. A villany és gáz ára az EU tagállamai közül már nálunk az egyik legolcsóbb, ezért a rezsicsökkentés tartaléka nem az árak további lefaragásában, hanem az energiahatékonyság ösztönzésében rejlik.

Megtört a rezsicsökkentés lendülete, a kormány elsődleges céljává az eddigi eredmények megőrzése vált.

Európában a jelenlegi alacsony áramárakat nagy részben a túlkapacitás okozza, a megújulók térnyerése jó eséllyel folytatódhat, a szélenergia kapcsán idehaza sok a tévhit, további rezsicsökkentésre...

Európában a jelenlegi alacsony áramárakat nagy részben a túlkapacitás okozza, a megújulók térnyerése jó eséllyel folytatódhat, a szélenergia kapcsán idehaza sok a tévhit, további rezsicsökkentésre...

A rezsicsökkentésnek köszönhetően a magyar családok átlagosan évente 110 ezer, az idén összesen 179 milliárd forintot takarítottak meg, a rezsicsökkentés kezdete óta a megtakarításuk értéke elérte a 821 milliárd forintot.

A rezsicsökkentésnek köszönhetően a magyar családok az idén 179 milliárd forintot takarítottak meg, a rezsicsökkentés kezdete óta pedig már 821 milliárd forintot - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára szombaton sajtótájékoztatón Budapesten.

A kormány szerint már 820 milliárd forint fölött jár a rezsicsökkentéssel megspórolt összeg - jön a következő kör?

Számlázási gyakorlatuk felülvizsgálatára szólítja fel azenergiahivatal a közműszolgáltatókat.

Egy hónapot adtak a szolgáltatóknak, hogy felülvizsgálják a számleküldési gyakorlatukat.

A gázos gázcég egyik volt vezére viszi majd az állami közműbehemótot.

Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. élére a nemzeti fejlesztési miniszter Kóbor Györgyöt nevezte ki hétfőtől.

Pest megyében és a Balatonnál van a legtöbb eladó passzív ház....

Nem vezetheti tovább az állami rezsicéget, sőt állami alkalmazotti státusától is megválik a 2010 utáni orbáni energiapolitika szürke, de könyörtelen végrehajtója. Horváth Péter a simicskátlanítás és a Lázár-Seszták-párharc vesztese.

A hétvégi kvótanépszavazás belföldön inkább pozitív, külföldön negatív eredményt hozott a Fidesz, illetve Orbán Viktor számára - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Török Gábor.

Utódjáról még nincs döntés.

A lengyel kormány feltalálta a rezsicsökkentés ellentétét: átfogóan emeli az áram árát részben az energiaszolgáltató cégekre kivetett adókkal. A vízdíjat is növelik. Szinte "véletlenül" derült ki, hogy ... ...

Az orosz kereskedelmi minisztérium rájött, hogyan lehetne enyhíteni az ország súlyos gazdasági problémáit, a bűnözést és az emberek rossz hangulatát egyetlen, minden gondot elűző, huszárvágásszerű intézkedéssel. ... ...

Már a héten gondold át, hogy neked melyik működhet!...

Ha szakértő segítséggel áttekintjük a számláinkat, szerződéseinket, megvizsgáljuk berendezéseinket, épületeinket, a vizsgálatért fizetendő díj sokszorosát spórolhatjuk meg a hiányosságok orvoslásával. Az MVM Partner szolgáltatásaival a törvényi kötelezettséget is teljesíthetik a cégek és a finanszírozáshoz is kaphatnak segítséget: nagyobb eséllyel indulhatunk az energetikai beruházásokhoz elérhető pályázatokon meghirdetett forrásokért.