Legfontosabb témák

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a plusz 1,25 pontos nyitás után csökkent pénteken kora délutánig.

Maradt rövidtávú csatornájában a gyógyszergyártó árfolyama.

Tegnap este Janet Yellen beszéde után új csúcsra araszoltak a tőzsdék Amerikában, azonban nagyobb elmozdulásokat nem láthattunk. Európában ugyan a határidős indexek állása alapján esésre lehetett...

6700 forintnál tudott megtorpanni a gyógyszergyártó árfolyamának gyengülése.

Nagyon gyenge szereplés az MTEL és Richter párostól, egyik papír sem képes érdemi emelkedésre, akárhányszor megindul az árfolyamuk megérkeznek az eladók bennük. Reggeli elemzés Nemzetközi Értékelés Jó reggelt! Elképesztően erős az euró a dollárral szemben, ismét lehet hinni a Vén-Európában hosszabb távon? Bármi is az oka az euró száguldásának, eszembe jut egy régi tézis, miszerint ...

50 és 200 napos mozgóátlagának elesésével nyílhat meg lefelé az út a gyógyszergyártó árfolyama előtt.

Emelkedett egy szépet a Richter és meg is érkeztünk az első gyenge ellenállásoz 6800 forintnál, annyiszor leírtam a 6900-7000 forintos sáv elérésének valószínűségét, hogy most már örülök ha képes lesz 6800 forint felett zárni, persze azért elvárom a 6900-7000 forintos sáv elérését. Csakhogy én mit várok el… Reggeli elemzés Nemzetközi Értékelés Szemerkélő eső, szürke nappalok, ...

Rövidtávon lehet még tér a gyógyszergyártó árfolyama előtt.

Jellemzően jó a hangulat a világ tőzsdéin, Európában 0,2 és 0,5 százalék közötti pluszban állnak a vezető részvényindexek, míg a tengerentúlon a geopolitikai feszültségek csökkenésével szintén...

Sértetlen maradt a csütörtöki esést követően a 200 napos mozgóátlag a gyógyszergyártó árfolyamánál.

Lefordult a 6700 fölötti szintektől a gyógyszergyártó árfolyama.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 124,11 pontos, 0,33 százalékos emelkedéssel, 38 243,20 ponton zárt csütörtökön, ami új történelmi csúcs.

Nem sikerült elemelkedni a héten átlépett 6700-as szinttől a gyógyszergyártó árfolyamának.

A 200 napos mozgóátlagtól látott felfelé fordulás után a 6700-as szintet is maga mögött tudta hagyni a gyógyszergyártó árfolyama.

A nyár közepi jelentős esés után érdemes gyűjtögetniük a Richter-részvényeket azoknak a befektetőknek, akik hosszabb távon gondolkoznak.

Az 50 napos mozgóátlag és 6700 fölé is sikerült zárnia a gyógyszergyártó árfolyamának.

6700 áttörésével nyílna meg felfelé a tér a gyógyszergyártó árfolyama számára.

Az előző hetinél alacsonyabb forgalom mellett csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken 37 596,75 ponton fejezte be a kereskedést, 123,15 ponttal, 0,33 százalékkal alacsonyabban az előző heti záró értékénél.

6600 fölött tudta tölteni a csütörtöki kereskedés nagy részét a gyógyszergyártó árfolyama.

Szerdán sem tudott 200 napos mozgóátlaga fölé zárni a gyógyszergyártó árfolyama.

Nem tudott 200 napos mozgóátlaga fölé emelkedni a gyógyszergyártó árfolyama.

Újra 200 napos mozgóátlaga alá süllyedt a gyógyszergyártó árfolyama.

200 napos mozgóátlaga felé gyengült a gyógyszergyártó árfolyama.

Nem tartott ki a gyógyszergyártó árfolyamának szerdai lendülete.

Nem törte le 200 napos mozgóátlagát a gyógyszergyártó árfolyama.

Tegnaphoz képest minden megfordult: a tőzsdék emelkednek, a dollár és a font erősödik, az arany esik. Fél nap volt a Korea-para, ahogy ez masszív emelkedő trendben illendő is. Csak a forint lóg ki a sorból, az tegnap sem volt erős, ma viszont kifejezetten gyenge. Esett az olaj, de közben megnőtt az árkülönbség a két fő típus között.

A 6700-as szint és a 38,2-es Fibonacci szint fordította lefelé a gyógyszergyártó árfolyamát.

Töretlen az euró erősödése a dollárhoz és az angol fonthoz képest. Nagyot ugrott az arany, esnek az európai tőzsdék, ezúttal a BUX is. A Mol és a Richter zuhan, az OTP törhetetlen, a kispapíroknál lecsillapodott a láz. Vételi ajánlat érkezett az Appeninnre, ami azonban nem teljesítendő. Nagyot esnek az európai tőzsdék, kritikus szint alatt a DAX.

A nehezén továbbra sincs túl a gyógyszergyártó árfolyama.

6700 forintnál torpant meg az első nekifutásnál a gyógyszergyártó árfolyama.

Pénteken az S&P hitelminősítő közzétette legfrissebb meglátásait a magyar gazdasággal kapcsolatban. A jelenlegi ”BBB-” besoroláson nem változtattak, ám a kilátásokat pozitívra javították, ezzel a felminősítés küszöbén állhat az ország. A külső körülmények továbbra is támogatók, míg a lépés főként a hazai bankszektor javulásának köszönhető.