Legfontosabb témák

Villámgyorsan lenyomta a kormány a 21 Balaton környéki önkormányzat torkán a balatoni hajózás visszaállamosítását. A települések lényegében maguknak köszönhetik, hogy hamarosan úgy táncolnak majd, ahogyan a kormány fütyül.

Jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező cég vette át a tönkrement Magyar Repülő Szövetségtől a budaörsi reptér üzemeltetését, kérdés, ez miért éri meg nekik a jövőben. A vitatott körülmények között megszűnt szakszövetség helyét átvevő szervezet vezetőjének is ismerősen cseng a neve, ő Tuzson Bence államtitkár testvére.

A parlamenti képviselők idei vagyonnyilatkozatának minden bizonnyal legérdekesebb eleme Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter találmánya, amely két év alatt közel 70 millió forintot ... ...

Mondjuk az nem sportkocsi, hanem traktor. Traktorja a jobbikos Sneider Tamásnak is van, Rogánnak 40 milliót hozott a szabadalma, Szijjártó viszont továbbra se fizette ki a szüleit. 300 milliót fialt tavaly Gyurcsánynak az Altus. Vagyonnyilatkozatok.

2018-ban is a DK vezére kereste a legtöbbet az ellenzéki pártvezetők között. Rogánnak 40 milliót hozott a szabadalma, Szijjártó viszont továbbra se fizette ki a szüleit. A jobbikos Sneider Tamásnak még mindig megvan a traktorja. Palkovicsnak egy Lamborghini is áll a garázsban, mondjuk az is traktor. Vagyonnyilatkozatok.

Erős időszak volt kormányzati kommunikáció szempontjából 2018 utolsó negyedéve.

Tavaly közel 136 ezer új autó kelt el, ami 17,5 százalékos növekedésnek felel meg éves összevetésben....

Napra pontosan követni lehet majd az emberek mozgását a Rogán által életre hívott turisztikai ügynökség rendszerében.