Legfontosabb témák

A magyarországi politikai, gazdasági és kulturális értékek és érdekek képviselete, az érdekek érvényesítésének elősegítése és a lobbi tevékenység Észak-Amerikában ezentúl Szijjártó hatáskörébe tartozik majd.

Rogán Antalhoz, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez köthető ügyvédi iroda ötezer eurót, azaz másfél millió forintot kap minden egyes letelepedni szándékozó kínai ügyféltől - írja a Magyar ... ...

A jegybank a nemzeti otthonteremtési közösség megbízható szervezőjeként ismerte el a kabinetminiszterhez közelálló céget.

Működik a törvényhozás, igaz, a cég nevet változtatott azóta, hogy direkt neki megteremtették a nemzeti lakáslottó intézményét.

Majd egy napig tartó hallgatás után közleményben reagált a kormányzati tájékoztatási központ a kérdésre, hogy miért is küldi el titkosítva egy orosz szerverre a kitöltők adatait a kormány nemzeti konzultációs ... ...

A legkevesebbet a kommunikációs tárca árul el a tevékenységéről.

Nem lenne összeférhetetlen az ügyvédi hivatás és a cégvezetői pozíció az ügyvédi törvény formálódó módosítása szerint – írja a Magyar Nemzet, amely szerint a módosítást akár "lex Kertésznek" is lehetne nevezni.